Görüş Bildir
Haberler
Casillas Real Madrid'e Gözyaşlarıyla Veda Etti

Casillas Real Madrid'e Gözyaşlarıyla Veda Etti

Enver K.
12.07.2015 - 16:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid kapısından içeri 25 yıl önce giren ve kalesini ise 16 yıldır koruyan Iker Casillas, İspanyol deviyle yolları resmen ayırdı! Ayrılık kararını duyuran Casillas, basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Portekiz'in güçlü ekiplerinden Porto ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Iker Casillas, takımına veda etti. Ejderhalar ile anlaşan Casillas, Porkekiz temsilcisinden yıllık 5 milyon euro alacak. Real Madrid'in de Porto'dan bonservis bedeli almayacağı ve deneyimli file bekçisinin kontratı gereği kazanacağı 12 milyon euro'yu da ödeyeceği bildirildi.

Casillas, veda ettiğini duyurduğu basın toplantısında gözyaşlarına engel olamadı. 34 yaşındaki file bekçisi, 'Dünyanın en büyük kulübünün amblemini 25 yıl taşıdıktan sonra ayrıldığım için hayatımın en zor gününü yaşıyorum. Real Madrid formasını ilk giydiğim 9 yaşımda bir rüyanın gerçekleşmesi dün gibi gözümün önünde. Bu süre içinde güzel günler yaşardık, mutluluk gözyaşları döktük, mutlu olduk, güldük. Bu külübün sadece bir sporcusu değildim, bana insani değerleri kazandırdı, saygı duymayı, arkadaşlığı ve insanlığı öğretti' diye konuştu.

'Tüm arkadaşlarıma söylemek istiyorum ki, kulübün bana kazandırdığı değerleri gittiğim her yerde göstermeye çalıştım' diyen Casillas, 'Arkamda çok sayıda arkadaş bırakıyorum ve her zaman onlara güveneceğim. Buradaki yariyerim boyunca teknik direktörlüğümü yapan tüm teknik adamlara teşekkür ediyorum, onlardan çok şey öğrendim' ifadelerini kullandı.

İspanya Milli Takımı formasıyla 2008 ve 2012'de Avrupa, 2010'da ise Dünya Şampiyonluğu'na ulaşan Casillas, Real Madrid kalesini 1999'dan itibaren korumaya başladı. Deneyimli oyuncu İspanyol ekibi ile 3 Şampiyonlar Ligi ve 5 La Liga şampiyonluğu yaşadı.

REAL MADRİD'DEN DE VEDA

Real Madrid resmi internet sitesinden de  'Beyaz Şimşekler' ile 725 maça çıkan İspanyol file bekçisi hakkında 'Yaptığın her şey için, tarihimizin en iyi sembollerinden biri olduğun için teşekkürler. Daima Real Madrid'in kalbine ait olduğunu unutma' ifadesi kullanıldı.

Radyospor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
1
0
0
0