Görüş Bildir
Haberler
Cansu Canan Özgen Kimdir, Kaç Yaşında, Evli mi? Cansu Canan Özgen Eryüz'ün Hayatı ve Kariyeri

Cansu Canan Özgen Kimdir, Kaç Yaşında, Evli mi? Cansu Canan Özgen Eryüz'ün Hayatı ve Kariyeri

İçtenliği ve samimiyetiyle gönlümüzü fetheden güzel sunucu Cansu Canan Özgen'in hayatı merak konusu oldu. 15 Temmuz 2020 yılında Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü  Erden Eryüz ile dünyaevine giren Özgen, yakın bir zamanda anne oldu. Genç yaşına birçok başarı sığdıran başarılı sunucu, birçoğumuzun idol olarak gördüğü bir isim. Kariyeri boyunca pek çok başarıya imza atan Cansu Canan Özgen aynı zamanda bir yazar. Habertürk TV'de sunduğu başarılı programlarla adından söz ettiren Özgen, aslında İTÜ Maden Mühendisliğinden mezun. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen Eryüz nereli ve kaç yaşında? Türk televizyon sunucusu, spiker ve yazar Cansu Canan Özgen'in kaleme aldığı eserleri ne? Başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Özgen'in hayatına gelin birlikte bakalım. İşte Cansu Canan Özgen Eryüz hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

İstanbul doğumlu Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 yılında polis bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Annesi Zeynep Atasever, Erzurumlu babası Murat Özgen ise Selanik Göçmeni. Aynı zamanda Özgen, ünlü oyuncu Vildan Atasever'in yeğenidir.

Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde tamamlayan güzel sunucu, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde tamamladı.  Staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalıştı ve o işin ona göre olmadığına karar verdi. 

Ardından 'Dialog İletişim'den Spikerlik-Sunuculuk eğitimi aldı. Aynı zamnda fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen, diksiyon kurusuna giderken stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV’de uzun süre program yaptı.

Cansu Canan Özgen'in Kariyeri

Cansu Canan Özgen'in Kariyeri
  • Cansu Canan Özgen, 2012 yılında Habertürk’e gece spikerliğine başladı. Geceleri Habertürk’te spikerlik yapıp sabah okula gidiyordu.  

  • 2012 yılında Habertürk'te reyting rekorları kıran ‘Öteki Gündem’ adlı programın sunuculuğunu yapan Özgen. 2018 yılında ise oradaki görevinden ayrıldığını duyurdu. Habertürk TV'den ayrıldıktan sonra, bir süre  A Haber Kanalı'nda hafta sonu haberleri sundu.

  • Cansu Canan Özgen 2019 yılında ise A Para kanalında Cuma geceleri yayınlanan 'Gündem Dışı' programıyla ekranlarda yerini aldı. 

  • 1 Ağustos 2019 yılında ise A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek '8'de Bugün'programını sunmuştur.

  • Aynı zamanda kendisi New York Üniversitesini bitirmiş ve Yeditepe Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır.

Cansu Canan Özgen Evli mi?

Cansu Canan Özgen Evli mi?

Cansu Canan Özgen, eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile 15 Temmuz 2020 yılında dünyaevine girdi. Çiftin geçtiğimiz yıl 'Ali Veysel' adında oğlu oldu.

Cansu Canan Özgen'in Kitapları

Cansu Canan Özgen'in Kitapları
  • 2018 - Türklerin Büyükleri (Birçok konuğu ile birlikte)

  • 2018 - Türklerin Serüveni (Birçok konuğu ile birlikte)

  • 2018 - Küresel Düzenin Şifreleri (Ramazan Kurtoğlu ile birlikte)

  • 2017 - Selçuklu'nun Şifreleri (Talha Uğurluel ile birlikte)

  • 2015 - Osmanlı’nın Şifreleri (Talha Uğurluel ile birlikte)

Cansu Canan Özgen'in Romanı

Cansu Canan Özgen'in Romanı
  • 2021 - Dalgakıran

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın