Görüş Bildir
Haberler
Canlandırdıkları Tatlı ve Seksi Rollerle Hikayenin Ateşine Odun Atan Kadın Dizi ve Film Karakterleri

Canlandırdıkları Tatlı ve Seksi Rollerle Hikayenin Ateşine Odun Atan Kadın Dizi ve Film Karakterleri

Film ve dizideki kadın karakterler bazen bizim ilgimizi aşırı çeker. Başından geçen hikayeler, dış görünüşleri, konuşmalarıyla bizleri kendine bağlayabilir. Twitter'da @destroynectar, takipçilerine 'Takıntılı olduğun bir film veya dizideki kız kim?' sorusunu sormuş ve ortalık alev almış. Bakalım kimmiş onlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Naomi Lapaglia

The Wolf of Wall Street filminde Margot Robbie'nin canlandırdığı Naomi Lapaglia, borsa manipülatörü ve hisse senedi dolandırıcısı Jordan Belfort'un ikinci karısıdır. Jordan'ı oyunlar ve tehditlerle kontrol altında tutmaya çalışır ve çevresi üzerinde kontrol sahibi olmayı seven bir kişiliği vardır.

2. Cat Valentine

2. Cat Valentine

Catarina 'Cat' Valentine, Victorious'daki sekiz ana karakterden biridir. Ariana Grande tarafından canlandırılan karakter çok hassas olmasına rağmen nadiren sinirlenen, aptal, neşeli ve huysuz bir insan olarak bilinir. O Jade ve Tori'nin en iyi arkadaşıdır.

3. Rue Bennett

3. Rue Bennett

Rue Bennett, Euphoria'daki lezbiyen bir karakterdir. Dünyadaki yerini bulmak için mücadele eden ve 17 yaşında olup iyileşen bir uyuşturucu bağımlısıdır. Dizide rehabilitasyondan yeni çıkmıştır, temiz kalmaya niyeti yoktur ve kasabadaki ilgi çekici yeni kız Jules Vaughn ile tanışana kadar geleceğin neler getireceğini anlamaya çalışan bir karakterdir.

4. Wonder Woman

4. Wonder Woman

Wonder Woman, gelen her türlü kurşun saldırısını karşılayabilen ve bu kurşunları düşmanına tekrar atabilen bir süper kahraman ve DC Comics karakteridir. Amazon kraliçesi Hippolyte kilden yaptığı bir heykelin kendi kızı olarak hayat bulması için Olimpos Dağı'ndaki tanrılara yalvarır ve böylece Wonder Woman dünyaya gelir. WW, Adalet Birliği'nin saygın ve güçlü bir üyesidir.

5. Miley Stewart

5. Miley Stewart

Miley Ray Stewart, Hannah Montana isimli dizide Miley Cyrus'ın canlandırdığı kurgusal bir karakterdir. Miley Stewart dizide çifte yaşam süren bir genç kızdır. Miley normal bir gençken, ikinci karakteri 'Hannah Montana' dünyaca ünlü bir pop stardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lily / Black Swan / Odile

6. Lily / Black Swan / Odile

Lily, Black Swan filminde Mina Kulis'in canlandırdığı kurgusal bir karakterdir. Filmde Lily, Nina'nın yedek dansçısıdır. Oyun için başrolü kapan Nina, Lily hakkında paranoyakça davranarak onu başrolden uzaklaştırmaya çalışır.

7. Harley Quinn

7. Harley Quinn

Harley Quinn olarak bilinen Harleen Frances Quinzel, DC animasyonlu evren serisinde kurgusal bir karakterdir. Joker'in hapishanedeki psikiyatristi, daha sonra sevgilisi ve suç ortağı olarak tasvir edilir. Karakteri Margot Robbie canlandırmaktadır.

8. Vanessa Ives

8. Vanessa Ives

Vanessa Ives, Penny Dreadful dizisinin kadın baş karakteridir. O dengeli, gizemli, sakin, sırlar ve tehlikelerle dolu, baştan çıkarıcıdır. Doğaüstü armağanları etrafındakiler için güçlü ve faydalıdır, ancak aynı zamanda ağır bir yüktür. İçsel şeytanları ona ve etrafındaki herkese karşı tehlikelidir. Bunlar onun ilişkilerini, akıl sağlığını ve hayatını yok etmekle tehdit ederler.

9. Danielle Clark

9. Danielle Clark

Danielle Clark, The Girl Next Door filminde yer alan kurgusal bir karakterdir. Film, dürüst bir öğrencinin yan komşusunu ilk defa gördüğünde ona aşık olmasını ama sonra onun eski bir porno yıldızı olduğunu öğrenmesini konu alıyor. Filmde Danielle karakterini Elisha Cuthbert canlandırmıştır.

10. Arya Stark

10. Arya Stark

Arya Stark, Game of Thrones dizisinde Eddard Stark ve Catelyn Stark'ın kızıdır. Dört tane kardeşi vardır ve kuzeni Jon Snow ile aynı evde büyümüştür. Arya, düşüncesiz, baş ağrıtıcı ve evcilleştirilmesi zor bir karakter olarak tanımlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tokyo

11. Tokyo

Tokyo ya da diğer adıyla Silene Oliveira, Netflix dizisi La Casa de Papel'de Úrsula Corberó tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Serinin baş karakterlerinden biri olan Tokyo, soygunlarına katılmak için profesör tarafından izlenen kaçak bir hırsızdır.

12. Mona Vanderwaal

12. Mona Vanderwaal

Mona Vanderwaal, Pretty Little Liars kitap serisindeki ve televizyon uyarlamasındaki kurgusal bir karakterdir. Karakter, dizilerde Janel Parrish tarafından canlandırılmıştır. Pretty Little Liars'ta Hanna Marin'in en iyi arkadaşı olarak tanıtılmıştır. Dizide ana karakterlere karşı kin besleyen bir tarafı vardır. Mona, bilgisayar korsanlığı, yabancı diller, şarkı söyleme, empati ve manipülasyon konularında uzmandır.

13. Penny

13. Penny

Penny, The Big Bang Theory dizisinde Kaley Cuoco tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. California Institute of Technology'de çalışan iki fizikçi olan komşuları Leonard Hofstadter ve Sheldon Cooper ile arkadaş olan dizinin ana kadın karakteridir. Penny'nin ileri düzeyde eğitim almamış olması ve dışa dönük kişiliği dizideki erkek karakterlerin kişilikleriyle tamamen zıttır.

14. Lagertha Lothbrok

14. Lagertha Lothbrok

Lagertha, efsanevi kadın savaşçı ve Viking savaşçısı Ragnar Lodbrok'un karısıdır. O bir savaşçı, bir savunucu ve inanılmaz bir hükümdardır. History Channel tarafından çekilen Vikings dizisinde tarihsel bir karakter olan Lagertha'yı Katheryn Winnick canlandırmıştır.

15. Cassie Howard

15. Cassie Howard

Cassie Howard, Euphoria'nın birinci ve ikinci sezonlarında yer alan ana karakterdir. Dizide karakteri Sydney Sweeney canlandırmıştır. Tatlı ve popüler Cassie'nin cinsel geçmişinin söylentileri okulda dolaşır durur. Hayatındaki erkekleri kazanmak için çok uğraşır ama bu uğurda çoğunlukla kendini unutur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Susan Storm

16. Susan Storm

Görünmez Kadın ya da Susan Storm, Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında görünen bir süper kahramandır. Görünmezlik gücü, ışık dalgalarını büker ve kendisini ve diğer nesneleri görünmez hale getirmesini sağlar. Storm, Marvel'in en önemli ve güçlü kadın kahramanlarından biri olarak tanımlanır. 2005 yapımı Fantastik Dörtlü filminde Jessica Alba tarafından canlandırılmıştır.

17. Veronica Fisher

17. Veronica Fisher

Veronica Fisher, Shameless dizisinin ana karakterlerinden biridir. O Gallagherların en yakın komşusu ve Kev'in karısıdır. Çekici ve seksi Veronica genellikle yardım etmeye, en iyi arkadaşı Fiona ile dans etmeye veya Frank'le parti yapmaya isteklidir.

Sizin takıntılı bir şekilde hoşlandığınız kadın dizi ya da film karakteri var mı? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
8
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın