Görüş Bildir
Haberler
Canlandırdıkları Karakterler İçin Çok Emek Sarf Ederek Adeta Rolleriyle Bütünleşen Ünlü Oyuncular

Canlandırdıkları Karakterler İçin Çok Emek Sarf Ederek Adeta Rolleriyle Bütünleşen Ünlü Oyuncular

Aybk Y.
08.06.2022 - 09:06

Büyük aktörler, her şeylerini vererek muhteşem bir gösteri sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. İşte bu aktörlerin unutulmaz rolleriyle çok övülen performanslarını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Robert De Niro - Taksi Şoförü

1. Robert De Niro - Taksi Şoförü

Çoğu zaman anti-kahraman karakterleri oynayan Robert De Niro'nun tecrübeli bir aktör olduğunu biliyoruz. Niro'nun en önemli rollerinden biri Taksi Şoförü filmindeki Travis Bickle karakteridir. Niro bu karakteri tam anlamıyla canlandırmak için  New York'ta iki hafta boyunca taksi sürdü.

2. Hilary Swank - Milyonluk Bebek

2. Hilary Swank - Milyonluk Bebek

Hillary Swank bu rol için kilo aldı ve üç ay süren bir eğitim sürecinden geçti. Bu eğitim o kadar sıkıydı ki Swank sağlık sorunu bile yaşadı.

3. Tom Holland - Örümcek Adam: Eve Dönüş

3. Tom Holland - Örümcek Adam: Eve Dönüş

Bir süper kahraman olduğunuzda hayatınızı dengelemek zordur, ancak Tom Holland için durum böyle değildi. Kimse Holland'ın Peter Parker rolünü oynadığını fark etmedi. Holland, Peter Parker rolünü oynadığını açıkladığında ona gülüp omuz silktiler.

4. Natalie Portman - Siyah Kuğu

4. Natalie Portman - Siyah Kuğu

Bir anda çok başarılı bir balerin olmak kolay değildir. Yine de Natalie Portman, Siyah Kuğu'daki rolü için çok çalıştı. Balerinlerin kapsamlı eğitimini örnek alarak, mükemmeliyetçi balerin Nina rolünü oynayabilmek için bale ve yüzme gibi birçok ders alarak egzersiz yaptı.

5. The Batman - Zoë Kravitz

5. The Batman - Zoë Kravitz

Catwoman rolüne hazırlanırken, Kravitz rolü için gerekli olan bütün her şeyi en ince detayına kadar inceledi. Yani kedileri! Kedilerle vakit geçirmek  dışında, kaseden süt içmek gibi davranışları deneyimlemeye başladı. Bunun nedeni, kedilerin gizemli doğasına aşık olması ve ilgisini çekmesiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gucci Ailesi - Lady Gaga

6. Gucci Ailesi - Lady Gaga

Lady Gaga, Gucci'nin moda kralı Patrizia Reggiani'yi rol hazırlığı sırasında örnek alarak dokuz aydan fazla bir süre İtalyan aksanıyla konuştu ve hatta Patrizia'nın ses tonuyla birilerine telefon açtı.

7. Sherlock - Benedict Cumberbatch

7. Sherlock -  Benedict Cumberbatch

Scotland Yard'ın en parlak dedektifini oynamak çok zor bir rol olabilir, ama görünüşe göre Benedict Cumberbatch için o kadar da zor değil. Aktör her zaman rolüne kendini kaptırır tıpkı Dedektif Sherlock Holmes rolünde ustaca keman çalmayı öğrendiği gibi.

8. Ammonite - Kate Winslet

8. Ammonite - Kate Winslet

Yöntem oyunculuğuyla işleri bir üst seviyeye taşımaya meyilli olduğundan Kate Winslet'in performanslarının onu çok ödüllü A-listers'a yerleştirmesi şaşırtıcı değildi. Ammonite'de paleontolog Mary Anning'i oynarken, elektrik olmadığında sadece mumlarla sahil kenarındaki bir kulübede yalnız yaşayarak biraz fazla metodik davrandı.

9. Black Panther - Michael B. Jordan

9. Black Panther -  Michael B. Jordan

Bastırılmış öfkeyle süper bir süpervizör oynamak Michael B. Jordan için çok da kolay olmadı. Çekimler sırasında her zaman izole ve sessiz olmasının, film bittikten sonra zihinsel sağlığını değerlendirmesini sağladığını paylaştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nur

Sherlock Scotland Yard'ın parlak dedektifi dediğinizi duysa intihar eder 😂😂 O asla kuruma bağlı çalışmaz sadece Scotland Yard kendisine vakalar hakkında danı... Devamını Gör

SO_FAR_SO_GOOD

ne yani bu içerikte Christian Bale yok mu?