Görüş Bildir
Haberler
Can Sıkıntısına Çözüm Arayanlar Buraya! Evde Vakit Geçirenlere Zaman Kavramını Unutturacak En İyi 10 Uygulama

Can Sıkıntısına Çözüm Arayanlar Buraya! Evde Vakit Geçirenlere Zaman Kavramını Unutturacak En İyi 10 Uygulama

Evde kalmaktan bunaldınız, kendinize yeni bir uğraş mı arıyorsunuz? Vaktinizi geçirmek için ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? O zaman şu an doğru yerdesiniz, çünkü size önerdiğimiz bu app'ler sayesinde günün nasıl bittiğini bile anlamayacaksınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Night Sky

1. Night Sky

Malum gece hayatı finito, o zaman göğe bakalım! Gece gökyüzü şimdiye kadar ilginizi çekmediyse bu app bunu başaracak eminim. Yıldızlar, uydular, gezegenler, gece gördüğünüz tüm o parlak noktalar neymiş, telefonunuzu gökyüzüne tutup öğrenince çok şaşıracaksınız. Night Sky evrende ne kadar küçük bir nokta olduğumuzu hatırlatırken, sevgilisi olanların da yıldızlara oturup dünyadaki nesillerine bakmalarını sağlıyor. Mutlaka indirin.

2. Ted

2. Ted

Evet dört duvar arasına sıkışmış olabiliriz ama belki de dünyanızı genişletmenin tam sırası! Hepimizin bildiği Ted konuşmaları bu app’te toplanıyor. Günde bir tane izleseniz, bir ay sonra arkadaş sohbetlerinin aranan insanı olmanız garanti. Üstelik kişisel gelişiminize de katkıda bulunacak.

3. Workout Trainer: fitness coach

3. Workout Trainer: fitness coach

Spora gidemediği için deliren bireyler şimdi lütfen elinizdeki protein shake’i bir kenara bırakın ve workouts indirin. İster üst bacak, ister baklava, nereyi çalıştırmak istiyorsanız hocalar eşiliğinde yapabileceğiniz hareketleri gösterirken bildirimlerle de sizi sürekli fit olmaya davet ediyor. Tıpkı whatsapp’ten darlayan pt’niz gibi :)

4. Brain-Train

4. Brain-Train

Çeşitli egzersizler, testler yaparak hem sayısal hem de sözel olarak sizi ölçen bir uygulama. Beynin iki bölümünü de aynı şekilde etkin kullanabilmek için geliştirilmiş. Evde geçirdiğiniz vakit +5 iq puanı olarak size dönsün isterseniz durmayın indirin.

5. Onedio

5. Onedio

Kendimizin ve çevremizin sağlığını korumak adına evimizde oturuyoruz, koronavirüsten uzak kalıyoruz ve Onedio’nun Evde Kal içerikleriyle keyifli vakit geçiriyoruz. Evde geçirdiğiniz zaman boyunca eğlenmenizi sağlayacak testleri, dizi, film, kitap önerilerini, çocuklu ebeveynlere tavsiyeleri ve lezzetli yemek tariflerini appimizi indirip takip edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zoom

6. Zoom

Çalışanlar harıl harıl video konferans programı aradığınızı biliyorum. Elbette çok seçenek var ama Zoom ekip olarak test edip onayladığımız en iyi video konferans uygulaması. Ses gitti, internet yavaşladı, kamera kapandı, böyle eski moda dertlere elveda demek için zoom indirin.

7. White Noise Lite

7. White Noise Lite

Eviniz gürültülü mü, çalışırken konsantre olamıyor musunuz, korona anksiyetesi ile boğuşurken gece gözünüze uyku girmiyor mu? Hepsinin çözümü bu app'te. White Noise Lite’ın etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış fon seslerinden birini seçiyorsunuz, kulaklıkları takıp huzur ile buluşuyorsunuz. Benim favorim cırcır böceği sesi, 10 dakikada uykuya daldırdığına yemin edebilirim.

8. Slack

8. Slack

İster ofisten, ister evden 21. yüzyılda çalışan bir bireyseniz Slack sahibi olmalısınız. İş hayatını kolaylaştırırken aşırı keyifli bir hale getiren bu müthiş sanal ofis uygulaması bağımlılık yaratıyor. Kahve servisi henüz yok, onu kendiniz yapacaksınız :)

9. Storytel: Sesli Kitaplar

9. Storytel: Sesli Kitaplar

Benim kitap okuma alışkanlığım var ama olmayanlar için hayat kurtaran bir uygulama. Çok büyük paralar harcamadan da kendi kütüphanenizi oluşturmanızı sağlıyor. Üstelik çocuk kitapları da var!

10. Oyna Kazan

10. Oyna Kazan

Onedio’nun canlı bilgi yarışması evde kapalı kaldığımız şu günlerde sizlere hoşça vakit geçirmeniz için iyi bir fırsat. Oyna Kazan bir bilgi yarışması. Tarihten dizilere, matematikten futbola, magazinden fen bilimlerine, aklınıza gelen onlarca temadan oluşan Oyna Kazan bilgi yarışması binlerce lira kazandıracak ve eğlenceli bir rekabet ortamı sunacak. Hemen indirin, vip yarışmalara kayıt olun, hem eğlenin hem kazanın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın