Görüş Bildir

Tekirdağ'da yaşanan olayda, çift yeni doğan bebeklerinin başında davul çaldırdı. Sebebi ise büyüdüğünde neşeli bir hayatı olması için...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levent Buğra ve Tuğçe Vartemel çifti, 'Neşeli bir hayatı olsun' temennisiyle yeni doğan bebeklerinin başında bir davulcuya Trakya havaları çaldırdı.

Levent Buğra ve Tuğçe Vartemel çifti, 'Neşeli bir hayatı olsun' temennisiyle yeni doğan bebeklerinin başında bir davulcuya Trakya havaları çaldırdı.

Tekirdağ'da yaşayan Vartemel çifti bebeklerini doğumdan 3 saat sonra Trakya oyun havası eşliğinde kucaklarına aldı. Çiftin müzisyen arkadaşı Ahmet Çelik, odada davuluyla oyun havası çaldı.

Kaynak: Sputnik

İşte o anlar:

Baba Levent Buğra Vartemel, müziğin, oyun havasının verdiği enerjiyle mutlu olması için bebeklerine davul dinlettiklerini söyledi ve şunları ifade etti:

'Bizim aklımızda aslında böyle bir şey yoktu. 'Spontane gelişti.' diyebiliriz. 'Ne yapabiliriz?' diye konuşunca böyle bir şey ortaya çıktı. Biz Trakya kızanıyız, Roman ve oyun havaları olmazsa olmazımızdır. Ahmet'e 'Al gel davulu.' dedik, çocuk doğdu bir ilk yapalım istedik. 'Çocuğumuz hayata ağlayarak başladı ama oynayarak devam etsin.' diye düşündük ve çok güzel bir sonuç ortaya çıktı. Evladımın inşallah neşeli bir hayatı olur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
19
14
8
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Ne biliyim doktor bey durduk yere nasıl oldu bu çocuğun duyma kaybı anlayamadık!

Beste Boz

Peki buna hastane yönetimi nasıl izin verdi yaa

mrt

Çocuk büyüdüğünde neşeli bir ramazan davulcusu da olabilir