Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'un Emre Mor Pişmanlığı! 500 Bin Euro'ya Almamışlar

Bursaspor'un Emre Mor Pişmanlığı! 500 Bin Euro'ya Almamışlar

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayan A Milli Futbol takımının genç yıldızı Emre Mor'un geçen sene Bursaspor'a önerildiği ancak Bursaspor'un Emre Mor'u transfer etmediği ortaya çıktı. Geçen sene 500 bin Euro bedelle Bursaspor'un kadrosuna katmadığı Emre Mor'a Borussia Dortmund 16 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Danimarka Ligi ekibi Nordsjaelland forması giyen 18 yaşındaki milli oyuncu Emre Mor'un transferi süredir Liverpool, Bayern Münih, Juventus ve Dortmund ile anılıyordu. Kararını veren Emre Mor, Fatih Terim'in özel izniyle bugün menajeri Muzzi Özcan ile Dortmund'a giderek, 16 milyon Euro (yaklaşık 53 milyon TL) karşılığında Dortmund'la anlaştı ve genç futbolcu Alman ekiple 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferi ile gündeme gelen genç futbolcunun bir dönem Fatih Terim'in teknik ekibinde yer alan ve halen Bursaspor'un alt yapı sorumluluğunu yürüten Adnan Örnek'in dikkatini çektiği ve geçen sezon başında Bursaspor yönetimine önerildiği ortaya çıktı. Ancak o dönemki Recep Bölükbaşı yönetiminin olaya sıcak bakmayarak transferi gerçekleştirmediği belirtildi.

Örnek, Milli Takım adına görev yaparken 19 yaş Danimarka Milli Takımında oynayan Emre Mor'un dikkatini çektiğini belirterek, 'Bir yıldan beri takip ediyorduk. Bu sene Türk vatandaşı oldu. Çok yetenekli bir futbolcu. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Bursaspor bu transferi gerçekleştirseydi. Kulübe maddi açıdan büyük fayda sağlardı' dedi.

Yeşil beyazlı yöneticiler de 'Adnan Örnek, bize 50 oyuncu ismi önerdi. Emre Mor'un 15 yaşında olduğunu ve 2 milyon Euro bonservis istenildiğini söyledi. O dönemde Transfer Komitemizde bu öneri kabul görmedi' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fred Abbas

Ben bu oyuncuyu hic kimse kesfetmediginde oyunda kesfettim ve manchester unitede transfer etdim gol krali oyunda hala her oyun oynatiyorum simdi gelmir borus... Devamını Gör