Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Sana En Uygun Oteli Söyleyelim!

Burcunu Seç Sana En Uygun Oteli Söyleyelim!

Ma Belle
05.03.2023 - 09:09

Burcuna göre sana rezervasyon yaptırman gereken oteli söylememizi ister misin? Cevabın evet ise, burcunu seç ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nirvana Cosmopolitan Hotel!

Nirvana Cosmopolitan Hotel!

Zodyak ailesinin ilk üyesi olan Koç burcu için Antalya'daki Nirvana Cosmopolitan Hotel'i seçtik! Akdeniz'in karşı konulmaz ruhunu taşıyıp misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan Nirvana Cosmopolitan, hem sağlıklı hem de yöresel yemekleri bulunan mutfağı ile damakta tat bırakan lezzetleri bizlere sunuyor. Cosmos City & Performance Hall ile de önemli etkinliklere ev sahipliği yaparak kendi kulvarındaki otellere fark atıyor.

Delphin Imperial Hotel!

Delphin Imperial Hotel!

Toprak grubunun en sevilen burcu olan Boğa burcu için Antalya'daki Delphin Imperial Hotel'i seçtik! Boğa burçları kendi konforlarına çok düşkün bir burç olarak bilinir. Delphin Imperial Hotel'de aradıkları konfor ve huzuru bulacaklarından eminiz. Farklı etkinlik alanlarına ve çeşitli ülkelerden zengin mutfaklara ev sahipliği yapan bu otelde Boğa burçları kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekler!

Royal Holiday Palace!

Royal Holiday Palace!

Zodyak ailesinin en eğlenceli burcu olarak bilinen İkizler burcu için Royal Holiday Palace'ı seçtik! Birçok etkinliğe ev sahipliği yapması sebebiyle giden herkese sınırsız eğlence, dinlenme şansı ve eğlenirken öğrenme fırsatı sunan Royal Holiday Palace, denize sıfır. Çeşitli etkinliklerle ev sahipliği yapması, zaten biraz kararsız olan İkizler burçlarının kafasını biraz karıştırabilir; akşam mini alışveriş merkezine mi gitsem, öğleden sonra bowling salonunda mı vakit geçirsem yoksa denizin tadını mı çıkarsam diye düşünebilirler. Yerinde olsaydık bu fırsatlar karşısında bizim de kafamız karışırdı açıkçası!

Rixos Downtown!

Rixos Downtown!

Yengeç burcu için Rixos Downtown ile geldik! Anaç kişiliğin, duygusal oluşun ve şefkat dolu kalbin Rixos Downtown'da sadece deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmayacaksın, yemyeşil doğanın hazzını yaşayacak ve masmavi denizine hayran kalacaksın! Antalya'nın tam ortasında, Akdeniz ve Toroslar arasında adeta bir köprü görevi görüyor. E bu köprüde tatil yapmanın vereceği zevki hiç düşündün mü? Bizce Rixos Downtown'da güzel bir tatil yapmak tam sana göre olacak!

The Stay Warehouse Hotel!

The Stay Warehouse Hotel!

Gösterişi ve şatafatı seven ama bir o kadar da sadeliğe önem veren Aslan burçları için çok hoş bir seçim ile geldik! The Stay Warehouse Hotel, misafirlerine alışılagelmiş otellerin dışında bir tatil deneyimi sunuyor. Plage Isolèe plaj kulübünde sessiz, sakin ve dinlendirici bir plaj keyfi yaşamak, korunaklı bir tatil yapmak istiyorsan burası rezervasyon yapman gereken bir otel!

Miracle Hotel!

Miracle Hotel!

Zodyak ailesinin en titiz burcu olan Başak burcu için Miracle Hotel'i tavsiye ediyoruz! Geniş bir alana yayılmış mimarisi, deniz manzaralı odaları ve yediden yetmişe herkesin konaklayabileceği otellerin başında geliyor. Konfor, lezzet ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyen Başak burçları için Miracle Hotel, seçmeleri gereken ilk otel diyebiliriz!

Concorde De Luxe Resort!

Concorde De Luxe Resort!

12 burçtan en adil ve en uyumlu olan Terazi burcu için Concorde De Luxe Resort önerisi ile geldik! Turizm sektöründe öncü bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Concorde De Luxe Resort, yüksek kalite ve hizmeti bir araya getiriyor. Bu otelde Terazi burçlarının titiz ve meraklı kişiliklerine hitap eden bir ayrıntı mevcut. Tematik otel konseptinin öncülerinden biri olan bu otel, efsane uçak Concorde’dan ilham alınarak inşa edilen ilk otel olma ünvanını taşıyor. Bu bilgiyi ortamlarda satabilirsin, haberin olsun!

Sherwood Exclusive Lara!

Sherwood Exclusive Lara!

Tutku dolu, duygularını yoğun yaşayan ve hisleri konusunda kendisinden her zaman emin olan Akrep burçları için Sherwood Exclusive Lara'yı öneriyoruz! Restoran ve bar konusunda kusursuz bir hizmet veren Sherwood Exclusive Lara'da dinlendirici ve eğlenceli bir tatil seni bekliyor!

Akra V!

Akra V!

Enerjik, deli dolu ve bir o kadar samimi olan Yay burçları için Akra V otelini öneriyoruz! Akdeniz'in güzel şehri Antalya'nın merkezinde bulunan Akra V'de gurme lezzetlerle beraber kaliteli zaman geçirmek isteyen Yay burçları, burada ayrıcalıklı bir tatil yapacaklar!

Falcon Hotel!

Falcon Hotel!

Zodyak ailesinin mantığıyla hareket etmeye çalışan, duygusal ama bir o kadar da kıvrak zekasıyla ön plana çıkan Oğlak burcu için Falcon Hotel'i seçtik! Şehir merkezinde ama şehrin gürültüsünden uzak, kafa dinlemelik ve unutulmaz bir tatil geçirmek isteyen Oğlak burçları için Falcon Hotel en iyi seçimlerden biri olacak. Yemeğini Akdeniz manzarası eşliğinde yemek ve tatil yaparken eğlenmek istiyorsan bu otele mutlaka bir göz at!

Hotel La Paloma!

Hotel La Paloma!

Burası yurt dışından bir otel olsaydı beğenirdin ama burası Antalya'daki tarihi butik otel olan Hotel La Paloma! Sevgili Kova, senin için seçtiğimiz bu otel Osmanlı mimarisi ile inşa edilmiş küçük bir cenneti andırıyor. Şehir merkezine ne çok yakın ne de çok uzakta. Böylelikle hem Antalya'nın dinamik yaşantısından uzakta kalmayacaksın hem de tarihi butik otelde tatilin keyfini çıkaracaksın!

Perge Hotel!

Perge Hotel!

Zodyak ailesinin kapanışını yapan Balık burçları için Perge Hotel önerisi ile geldik! Balık burçlarının hem ayrıntılara hem de rahatına düşkünlüğünü göz önünde bulundurarak bu oteli seçtik. Sofistike ve mistik bir dizaynı olan Perge, Balık burçlarının sanatsal yönlerini tatmin edecek olan etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Tatil demek sadece denize girip kıpkırmızı olana kadar yanmak demek değildir, çeşitli eğlencelere de katılıp onun hakkını vermek demektir. İşte bu sebepten ötürü Perge Hotel seni bekliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Royal Holiday Palace! Zodyak ailesinin en eğlenceli burcu olarak bilinen İkizler burcu için Royal Holiday Palace'ı seçtik! Birçok etkinliğe ev sahipliği yapm... Devamını Gör