Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Kaç Kere Evleneceksin Söyleyelim!

Burcunu Seç, Kaç Kere Evleneceksin Söyleyelim!

Burcuna göre kaç kere evleneceğini söylüyoruz!

Eğer merak ediyorsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

2 kere evleneceksin!

Koç burcu olarak özgürlüğüne düşkün birisin. Bu nedenle öylesine bir aşkla gözün kör olabilir ve evlenebilirsin ama 'bu evlilik ne kadar doğru olur?' bunu bilemezsin. Yani ilk evlilik de şanssızlık seninle olsa da ikinci evliliğinde daha mutlu olacaksın. Ortak hayallerinin olduğu eşini ikinci evliliğinde bulacaksın.

1 kere evleneceksin!

Boğa burcu olarak sen tabii ki bir kere evleneceksin. Romantik, sadık boğa burcu severse bir kere sever. İlk aşkını bile henüz unutamamıştır. Onunla evleneceği hayallerini bile kurabilir. Zor aşık olur ve zor vazgeçer. Boğa burcu bir kere evlenir ve sonsuz aşkı bulmuş olur.

4 belki 5 kere evleneceksin!

4 belki 5 kere evleneceksin!

İkizler burcu olarak 4 belki 5 bilemedin 6 kere evlenme ihtimalin var. Ne istediğini bilememenden ziyade tam olarak birine de ait olamıyorsun. Kiminle olsan bir diğerinde aklın kalıyor. Adın çıktı diye demiyoruz ama sen 4 belki 5 kere evlilik yapacaksın. Umarız beşincide mutluluğu yakalarsın.

Sen 1 kere evleneceksin!

Sen 1 kere evleneceksin!
i.pinimg.com

Yengeç burcu olarak aşka bu kadar aşıkken senden birkaç kere evlenmeni beklemiyorduk zaten. Sen huzur arayan ve nereye ait olduğunu bilmek isteyen birisin. Bu nedenle bir kere aşık olursun ve o kişiyle hayatını birleştirmek istersin. Senin için zor olan aşık olduğun kişiyi bulmak veya aşık olduğun kişiyi elinde tutabilmek.

4 kere evleneceksin!

Aslan burcu olarak sen 4 kere evleneceksin. Eğlenceli biri olarak yanını da eğlenmeyi bilen birini arıyorsun. Bunu bulana kadar da yanılıp, birkaç evlilik yapabilirsin. Önceliğin belki kariyerin ama sana destek olacak birini de istiyorsun. Bunun için de sık sık yanlış evlilik yapacak birisin.

Sen 3 kere evleneceksin!

Başak burcu olarak sen 3 kere evleneceksin. Sen evliliklerini aşkla değil de mantıkla yapacak birisin. Önünde başka hayallerin ve isteklerin var. Durum böyleyken de kendinden emin olmadan nikah masasına oturabilirsin. Yanlış yaptığını fark etmen ise sadece birkaç ayını alır ve birkaç ayda boşanırsın. 3. evliliğinde aşkı yakalarsın umarım.

Sen 1 kere evleneceksin!

Terazi burcu olarak sen bir kere evleneceksin. Fazla flört seven biri olsan da evliliğini bir kere yapacaksın. Yanına yakışan ve uzun yıllar aradığın kişiyi sonunda bulacak ve mutlu bir evliliğe adım atacaksın. Romantik tavırların sadece aşık olduğun kişiye karşı. Senden beklenmeyecek bir davranış olsa da bir kere yapacağın evliliğinde mutlu olmanı diliyoruz.

Sen 4 kere evleneceksin!

Akrep burcu olarak 4 kere evleneceksin. Herkese karşı aşırı güvensiz birisin. Tek seferde doğru evlilik yapacağını düşünemezdik zaten. İlk başlarda güvendiğini düşünüp, doğru kişiyi bulduğunu sansan da daha sonra, yavaş yavaş güvenini kaybedeceksin. Doğuştan sahip olduğun güvensizlik hissi senin 4 kere evlenmene neden olacak.

Sen 5 kere evleneceksin!

Yay burcu olarak sen 5 kere evleneceksin. Zaten evlilik pek umrunda olmayan biri olarak aslında evlenmene bile şaşırmak gerekir. Eğlence, tutku, aşk nerede sen orada. Yani bir ilişki de bu üçü yoksa o ilişki de sen de yoksun demektir. 5 kere evlenecek olmanın nedenini şimdi anlayabildin mi?

Sen 1 kere evleneceksin!

Oğlak burcu olarak tabii ki 1 kere evleneceksin. Sen hem kalbinle hem de zekanla doğru kişiyi gözünden anlarsın. Bir kere sever, bir kere aşık olursun. O aşık olduğun kişinin peşini de bir daha bırakmazsın. Sadakati ile tanıdığımız Oğlak burcu olarak 1 kerede mutluluğu yakalayacaksın.

Sen 2 kere evleneceksin!

Kova burcu olarak sen 2 kere evleneceksin. Bir karar vermek için acele etmiş veya başladığı gibi gitmeyen bir ilişkin olabilir. Bu ilk evliliğin maalesef ki hüsranla sonlanacak. İkinci evliliğinde ise tam anlamıyla mutlu olacağın ve ne hayal ettiysen gerçek olduğu, kendini masalda gibi hissettiğin bir evliliğin olacak. Hatta bu kişi muhtemelen arkadaş çevrenden olacak.

Sen 1 kere evleneceksin!

Balık burcu olarak sen 1 kere evleneceksin. Flörtöz biri olabilir belki de duyguların körelince acımasız birine dönüşebilirsin. Aşk senin için önemliyken daha da önemlisi senin mantığın. Bu nedenle evlilik kararı verirken, her ihtimali göz önünde bulundurup öyle evleneceksin. Bu da senin sonsuz mutluluğa sahip olmanı sağlayacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
22
16
16
11
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın