Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Kişilik Testine Göre Yüzde Kaç Histrionik Kişilik Bozukluğuna Sahipsin?

Evet/Hayır Kişilik Testine Göre Yüzde Kaç Histrionik Kişilik Bozukluğuna Sahipsin?

Kendimizi duygusal olarak en dipte hissettiğimiz veya en yüksekte hissettiğimiz anlarda kontrolümüzü kaybedebiliriz. Bu duygu değişimlerinin birçok sebebi olabilir. Bu evet/hayır kişilik testine göre yüzde kaç histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin?

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeni bir işe başlamak seni heyecanlandırır mı?

2. Peki tanıştığın kişilere her şeyini anlatır mısın?

3. Bir fikrine, güvendiğin biri karşı çıkarsa vazgeçer misin?

4. Dış görünüş senin için önemli midir?

5. Hayatındaki yeniliklere kolay adapte olur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlgisiz kalmak seni mutsuzlaştırır mı?

7. Girdiğin bir ortamda fark edilmek seni mutlu eder mi?

8. Daha önce hiç haksız olduğun bir durumdan ağlayarak haklı çıktın mı?

9. Dikkatini bir şeye vermekte zorlanır mısın?

10. Kendini birinin yerine koymak senin için zor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eski sevgilini çok özler ve barışmak istersen bunu söyler misin?

Sen %20 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin!

Sen %20 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin! Kendinden çok bahsetmeyi sevmeyen birisin. Yeni girdiğin ortamlarda bir adım geride durmayı ve kendini anlatmayı değil de gözlem yapmayı tercih edersin. İnsanları konuşarak değil onları izleyerek daha yakında tanırsın. Sürekli kendinden bahseden insanlardan da hiç haz etmezsin. Duygularını karşındaki kişilere göre belli edebilen birisin. Yani karşındaki kişiden aldığın enerji senin için çok önemli. Hayatında önem verdiğin şey insanların hissettikleri ve hissettirdikleri... Birini tam anlamıyla tanıman onun sana, etrafına, ailen ve arkadaşlarına nasıl davrandığıyla anlayabilirsin. Bu nedenle insanları gerçekten tanımanın, onların size güvendiği ve yanınızda rahat olduğu zamanlarda olduğunu düşünüyorsun. İnsanlarla kolay bağ kurabilsen de onlardan kopmayı da bilirsin. Yani duygusal boşlukta olup da mantıklı karar vermeyi bırakmazsın. Sana hak etmediğin gibi davranan veya düşünceleri sana uymayan birini ne kadar seversen sev hayatında tutamazsın. Yanlış olduğunu bildiğin bir yolda ilerlemek sana göre değil. Hislerine güvenirsin ama bu duyguların seni kör etmesine izin vermezsin. Mantığını hiçbir zaman elden bırakmadığın için %20 histrioniksin!

Sen %60 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin!

Sen %60 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin. İlgi görmek, dikkat çekmek seni mutlu eder ve öz güvenini yükseltir. Bunun için ekstra bir çaba içine girmesen de fark edilmek seni daha iyi hissettiriyor. Kendini belki anlatmazsın ama bir yerde senden bahsedilmesi veya birinin uzun uzun seni anlatması hoşuna gidebilir. Herkesle samimi bir diyalog kurabilir ve aranızda bir bağ oluşturabilirsin. İnsanları sohbetinle belki tavırlarınla etkileyebilen birisin. Bu nedenle de insanların senden zor vazgeçmesini sağlıyorsun. Yani hayatında bütün kuralları sen koyuyorsun. Ne istersen ve nasıl istersen her şey öyle ilerliyor. Bir başkasının dediklerini değil kendi dediklerini yaptırıyorsun. Enerjin sayesinde her şeye yetebileceğini düşünsen de bazen sen de dinlenme ihtiyacı duyabilirsin. Neşeli tavırların sayesinde ortamlarda eksikliğin belli oluyor. İnsanlarla derin sohbetler değilde daha çok yüzeysel konuşmalar yapıyorsun. Bu özelliğin herkesi yakından tanımak istememenden kaynaklanıyor. Yeteri kadar derdin varken bir başkasının derdini yüklenmek istemiyorsun. Çünkü sana anlatılan şeylerden çabuk kurtulamıyor ve kolay kolay etkisinden çıkamıyorsun.

Sen %90 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin!

Sen %90 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin. Başkalarına kendini sevdirmek veya başkalarının hayatlarında yer edinebilmek için kendi isteklerin ve hayallerinden kolayca vazgeçebilirsin. Uyumlu bir kişiliğe sahipsin. Bir şeye karşı çıkmak istemezsin. Eğer fikirlerine çok aykırıysa  o şeyin içinde bulunmazsın. Yetersizlik hissi seni en zor duruma sokan bir his. Yani bir konuda, belki bir insan ilişkisinde kendini yetersiz hissedersen o zaman derin bir depresyonda yaşayabilirsin. Ani duygu değişimleri yaşıyorsun ve bu nedenle seninle ilişki kurmak biraz zorlaşabiliyor. Çünkü en küçük bir şey seni mutlu da edebilir o küçük şeyden sinirlene de bilirsin. İlgisizlik gördüğün hiçbir yerde bulunmazsın. Sevginin, ilginin saklanması gereken bir şey değil de açık açık söylenmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorsun. Kendi zayıf noktalarını belli etmez ama insanların zayıf noktalarını hemen fark edebilirsin. Ya en dipte ya en yüksekte duygularını yaşarsın. Bu seni çoğu zaman yoran ve yıpratan bir durum. Çünkü zorluklarla baş etmekten kaçan bir yapıya sahipsin. Her şeye kolay ulaşmaya çalışırken kendi duygularını ve insanların duygularını manipüle etmekten çekinmeye bilirsin. Senin için gerçek duygular çok önemli. Eğer birinden gerçekçi hisler görmüyorsan bu kişi için bir çaba sarf etmez ve önemsemezsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
77
27
19
18
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Smg Yzgld

Yanlışlık var testin sonucunda, "Başkalarına kendini sevdirmek veya başkalarının hayatlarında yer edinebilmek için kendi isteklerin ve hayallerinden kolayca ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen %20 histrionik kişilik bozukluğuna sahipsin!

Ahmet Ferhat

Ben piskologum ve boyle abuk subuk testkerle kafanizi yormayin boyle internette testlere inanmayin boyle testler sizi sizofren bile cikarabilirler

Maviş Terzi

O branşı yaptığına emin misin? (Piskolog) öyle yazılmaz😂