Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre İlişkilerinde Yaptığın Hata Ne?

etiket Burcuna Göre İlişkilerinde Yaptığın Hata Ne?

Lisa Campton
24.10.2022 - 23:48

Sence ilişkinde en çok hangi konuda kaybediyorsun? Bize burcunu söyle, sana ilişkinde yaptığın hatanı söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç bakalım!

Fazla kıskançsın!

Fazla kıskançsın!

Ah be Koç ah be Koç! O kadar kıskançsın ki karşındakini resmen bunaltıyorsun. Yapılan her şeyin ardında kötü bir amaç arama. Belki de o kişi gerçekten arkadaşıdır. Şu kıskançlığı üzerinden biraz atabilirsen şahane olacaksın.

Fazla tembel olman!

Fazla tembel olman!

Bir Boğa olarak konforundan asla ödün vermiyorsun. Sana karşındaki ne derse desin senin tek derdin konforun! Evden çıkmak bile istemiyorsun. Oysa biraz olsun sosyalleşmek ilişkinize iyi gelecek. Haydi biraz hareketlen!

Dengesiz olman!

Dengesiz olman!

İkizler burçları olarak ne yazık ki bir dediğiniz bir değinizi tutmuyor. Anlık ruh hali değişimlerin partnerinin canını sıkıyor. Çoğu zaman da sana karşı nasıl davranacağını bilemiyor. Dilini biraz tutsan ya. Bırak biraz da stabil bir hayat yaşa!

Tutkusuzluğun!

Yengeç ah Yengeç! Sen kimsenin annesi değilsin. Sevdiğini sarıp sarmalamayı ne kadar sevdiğini biliyoruz ancak o iş her zaman öyle olmuyor. Biraz daha tutku lazım sana. İçindeki panteri ortaya çıkar!

Bencil olman!

Bencil olman!

Kendini ne kadar sevdiğini biliyoruz Aslan! İlişkindeki en büyük hatan bencil olman. Biraz da karşındakini düşünmen lazım bu şekilde olmaz. Daha sağlıklı bir ilişki için partnerinin de mutluluğunu düşünmelisin.

Fazla takıntılı olman!

Fazla takıntılı olman!

Klasik Başak'lığını burada yapmasan keşke. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp kafana takıyorsun. Bazen olmayan şeyleri bile. Sadece kendini üzmekle kalmayıp karşındakini de bir o kadar üzüyorsun. İlişkinde bunları yapmamaya çalış lütfen.

Fazla uyumlu olman!

Fazla uyumlu olman!

Bir Terazi olarak aşırı uyumlusun! Başta bu güzel bir şey gibi gözükse de aslında tamamen öyle olmuyor. Bir süre sonra ilişkinde istemediğin şeyleri de onaylamaya başlıyorsun, sonrasında da mutsuz oluyorsun. Bu tabii ki partnerini de yansıyor. Bundan uzak durmaya çalış lütfen.

Çok tutkulu olman!

Çok tutkulu olman!

Akrep olmak bunu gerektirir biliyoruz. Aslında tutkulu olmak harika bir durum ancak fazlası zarar. Bazen isteklerin o kadar fazla oluyor ki karşındakini bunaltıyorsun. Az dikkat!

Fütursuz gamsızlığın!

Fütursuz gamsızlığın!

Bir Yay olarak çok rahat olduğunu biliyoruz. Çoğu zaman o kadar umursamaz oluyorsun, ki bunu yaparak da karşındakini çıldırtıyorsun. İlişkinde biraz daha düşünceli olman gerek.

Fazla hırsın!

Fazla hırsın!

Oğlak burcu olarak hırs senin göbek adın! Her şeyi bir yarışmaya döndürüyorsun. Ancak buna hiç gerek yok. Herkesin kendi özellikleri var. İlişkini bir yarışmaya döndürmemelisin!

Fazla arkadaş gibi davranman!

Fazla arkadaş gibi davranman!

Kova ah Kova! İlişki içerisinde arkadaşlık tabii ki şart ama sen sadece arkadaşmış gibi davranıyorsun. Bunu yapmasan, karşındakine biraz daha özel hissettirsen bütün problem çözülecek.

Sevgini tek başına yaşaman!

Sevgini tek başına yaşaman!

Bunu yapman ne kadar doğru bilemiyoruz Balık! Sevgi iki kişiliktir. Hayal dünyanda pek çok şeyin mükemmel olduğunu biliyoruz ancak o işler pek de öyle değil! İlişkini iki kişilik yaşamalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
18
14
13
7
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Dengesiz olman! İkizler burçları olarak ne yazık ki bir dediğiniz bir değinizi tutmuyor. Anlık ruh hali değişimlerin partnerinin canını sıkıyor. Çoğu zaman d... Devamını Gör

Watty kızı

Aynısı çıktı ama biraz doğru

Necla Kaplan

Çok tutkulu olman! Akrep olmak bunu gerektirir biliyoruz. Aslında tutkulu olmak harika bir durum ancak fazlası zarar. Bazen isteklerin o kadar fazla oluyor k... Devamını Gör