Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre İlişkilerde Yaptığın Hata Ne?

etiket Burcuna Göre İlişkilerde Yaptığın Hata Ne?

Burcuna göre ilişkilerde hangi hataları yaptığını merak ediyorsan, bu testimizi çöz! Haydi, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Şimdi de burcunu seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dürtüsel hareket etme.

www.google.com

Koç burcu karmaşık bir doğaya sahiptir. Bu da zaman zaman flört etmeni zorlaştırıyor. İstediğini alamadığında öfke nöbetleri geçiriyorsun. Aşırı tepki veren duygusal bir yapıya sahipsin. Durmadan partnerinle rekabet halindesin. Bu da aranızın açılmasına yol açıyor. Her zaman fikirlerinin herkesten üstün olduğuna inanıyorsun. Uyum sağlamaman ve inançlarına sıkı sıkıya bağlı olman partnerini korkutuyor. Kararını verdikten sonra onu değiştirmen oldukça zor. Doğuştan lider olman sebebiyle bağımsızlığı seviyorsun. Bununla birlikte ilişkideki sınırlar kolayca bulanıklaşabiliyor. Bu sebeple kısıtlanmış hissediyorsun. Zaman zaman dürtüsel hareket ediyorsun. Bazen dramatik ve iddialısın.

Arzuların konusunda inatçı olmak.

www.google.com

Boğa burcunun en klişe özelliklerinden birisi inatçı olmasıdır. İlişkinde arzuların konusunda inatçılık yapıyorsun. Seninle uzlaşmak çok zor. Şehvetli zevklerde kaybolmayı seviyorsun. Güven problemleri yaşayabiliyorsun. Bu partnerini uzaklaştırabilir. Sosyal planlar konusunda oldukça tembelsin. Rahat olmayı seviyorsun. Bu sebeple ev senin konfor alanın. Kin tutuyorsun. Üzerinden yıllar geçmiş bir konuyu tekrar gün yüzüne çıkarmaktan zevk alıyorsun. O yüzden seninle olan kişi çatışmayı sevmelidir. Değişimlere ayak uydurmak senin için oldukça zor.

Çabuk sıkılmak.

www.google.com

İkizler burcu çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sıkılma eğilimlerine karşı dikkatli olmalısın. Fikirlerini çok çabuk değiştiriyorsun. Bu da ilişkide romantik olmanı zorlaştırıyor. Beyaz yalanlar söylemeyi seviyorsun. Ancak partnerin bu hareketinden soğuyabilir. Aranızda ciddi güven sorunları yaşanabilir. Bazen büyük resme bakmayı unutuyorsun. Bizce ilişkide mevcut duruma odaklanmaktan kaçınmalısın. Aşk hakkında düşünürken mantığını kullanıyorsun. Ancak duygusallığı ve hassasiyetleri de onurlandırmak oldukça önemlidir.

Fazla içe dönük olmak.

www.google.com

Yengeç burcu içe dönük eğilimlere sahiptir. Bu sebeple ilişkide partnerin senin içe dönük eğilimlerini anlayabilmesi gerekir. Somut hedeflere doğru çalışmayı sevmiyorsun. İlk başta utangaç tavırlar sergiliyorsun. Partnerin bundan dolayı ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamakta zorlanıyor. Gerçek kişiliğini göstermen biraz zaman alıyor. Güvene önem veriyorsun. Bu nedenle aynı anda birden fazla kişiyle flört etmeyi sevmiyorsun. Bu yönünle ilişkilerine sadakat katıyorsun. Bazen geleneksel tavırlar sergiliyorsun.

Eleştiri kabul etmemek.

www.google.com

Aslan burcu dünya onların etrafında dönüyormuş gibi hareket sergiler. Ancak ilişkiler uzlaşma gerektirir. Harika bir mizah anlayışına sahipsin. Bu çok güzel evet. Ancak eleştiri kabul etmiyorsun. Bu da partnerinle aranda çatışma çıkmasına neden olabiliyor. Egon çok fazla. Dinleme becerisi konusunda kendini geliştirmelisin. Çünkü partnerin bazen onu dinlemeni isteyebilir. Partnerine karşı duyduğun derin tutku seni biraz sahiplenici ve kıskanç yapıyor. Bir de âşık olduğunda aşkın filmlerdeki görünmesini istiyorsun. Bundan dolayı hayal kırıklıkları yaşıyorsun. Fazla seçici olmamalısın.

Yardım istememek.

www.google.com

Başak burcu gerçekçi tavsiyeler verme konusunda başarılıdır. Ancak eleştirilerde fazla gerçekçi olman partnerini kırabilir. Aşırı düşünceli olman ilişkide hasara yol açabilir. En küçük hataları bile fark ediyorsun. Partnerini bu sebeple mikroskop altında gibi hissettiriyorsun. Bir rutin içinde sıkılıp kalıyorsun. İhtiyaç duyduğunda yardım almaktan çekiniyorsun. Ancak ilişkiler almak ve vermek üzerine kuruludur. Her şeyi fazla ciddiye alıyorsun. Partnerinle bazen eğlenmesini bilmelisin. Bazı şeyler hakkında çok fazla endişeye kapılıyorsun. Bundan dolayı ilişkilerinde ana odaklanmalısın.

Hayır diyememek.

www.google.com

Terazi burcu biriyle tartışmaktan nefret eder. Bu nedenle partnerinle olası bir çatışmadan kaçınmak için her şeye evet diyorsun. Bu senin yıpranmana neden oluyor. Bazen hediyeler konusunda aşırıya kaçıyorsun. Bu da senin kullanılmana yol açıyor. Her şeyi fazla düşünüyorsun. Bu şekilde ilerlersen hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Flört etmeyi çok seviyorsun. Çapkınlık içerisinde baş dönmesi yaşayabilirsin. Kararsız olmakla ünlüsün. Sürekli partnerinin karar vermesini sağlamak onun sıkılmasına neden olabilir. Bir de ilişkilerinde biriyle uyumlu olup olmadığın konusunda iyice yüzleşmelisin.

Aşırı sahiplenici olmak.

www.google.com

Akrep burcu sahiplenici özelliğe sahiptir. Bu partnerinin boğulmasına neden olabilir. Manipülasyon ve güç oyunları oynaman ilişkine zarar verebilir. Her şeyi kişisel olarak algılamamalısın. Partnerinle duyguları kaynaştırma arzusuna sahipsin. Ancak bu sağlıklı sınırlar çizmenizi engelleyebilir. Sevdiğine son derece sadıksın. Fakat fazla sahiplenicisin. Bundan dolayı partnerine güvenmeyi denemelisin. Çifte standartlar uygulamayı seviyorsun. Olaylara partnerinin bakış açısıyla bakmayı denemelisin. Sana nasıl davranılmasını istiyorsan, partnerine o şekilde davranmalısın.

Bağlanmayı sevmemek.

www.google.com

Yay burcu asla bağlanmayı sevmez. Bu sebeple partnerini sevmen biraz zaman alıyor. Zor duygular hakkında konuşmayı sevmiyorsun. Ciddi sohbetlerden uzaklaşmak için mizahı kullanıyorsun. Bundan dolayı partnerin bazen sinirlenebiliyor. Sosyal hayata sahip olma eğilimindesin. Olumsuzluk üzerinde durarak zaman harcamak istemiyorsun. Gelecek hakkında konuşmayı seviyorsun. Fakat biraz anı yaşamalısın. İlişkilerinde fevri hareketler sergilemekten kaçınmalısın. Partnerini hemen arkadaş grubunla tanıştırmamalısın.

Bildiğini okumak.

www.google.com

Oğlak burcu çok iş odaklıdır. İlişkide ise işleri ağırdan almayı seviyorsun. Bu sebeple erken bağlanmıyorsun. Çoğu duruma rasyonel bir bakış açısıyla bakıyorsun. Ancak aşk duygu içermelidir. Kendin için sağlam temeller oluşturma taraftarısın. Fakat iş ilişkiye geldiğinde fazla otoriter davranmana sebep oluyor. Bundan dolayı partnerinin eşitin olduğunu unutmamalısın. Aşka ölçülebilir bir işlem gibi davranıyorsun. Bu da enerjinin emilmesine neden oluyor. Bazı konularda bildiğini okuyorsun. Bazen partnerinin fikirlerine de önem vermelisin.

Mesafeli davranmak.

www.google.com

Kova burcu mesafeli davranmasıyla ünlüdür. Bunun nedeni kafanda çok fazla zaman geçirmek. Tipik ilişki kurallarından korkuyorsun. İlişkilerde kendi kurallarını koyabileceğini unutmamalısın. Özgür düşüncelere sahipsin. Doğal olarak bağımsız hareket ediyorsun. Bu sebeple partnerine yalnız vakit geçirme isteğini açıkça söylemelisin. Aşka mantık uyguluyorsun. Duyguların akışına göre hareket etmelisin. Diğer insanların bakış açılarına saygı duymak sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Geleceği fazla düşünüyorsun. Arkadaşlarını romantizmin önüne koyuyorsun. Bu tür şeyler partnerini üzebilir.

Gerçekle yüzleşmeyi reddetmek.

www.google.com

Balık burcu duyguların bittiği tanımını kabul etmez. Bu da karşılıksız bağımlı ilişkiler yaşamana neden oluyor. Yaratıcı hayal gücüne sahipsin. Fantezi içerisinde yaşamayı seviyorsun. Bundan dolayı gerçeklerle yüzleşmeyi reddediyorsun. Partnerinle planlı ilerlemekten kaçınıyorsun. Bu güvenilmez bulunmana neden olabilir. Durman gereken yerleri iyi bilmelisin. Duygularını kelimelere dökmekte bazen zorlanabiliyorsun. Bazı konularda aşırı hassas davranıyorsun. Stresli zamanlarında kontrol edilemiyorsun. Partnerin açısından bu korkutucu sonuçlar doğurabilir. Partnerinle birbirinize zaman ayırmalısınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
32
28
16
11
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Aşırı sahiplenici olmak. Akrep burcu sahiplenici özelliğe sahiptir. Bu partnerinin boğulmasına neden olabilir. Manipülasyon ve güç oyunları oynaman ilişkine... Devamını Gör

Furkan

Bilemediiiiiii kiiiii

Gizem Yenikler

Oğlak Bildiğini okumak. Oğlak burcu çok iş odaklıdır. İlişkide ise işleri ağırdan almayı seviyorsun. Bu sebeple erken bağlanmıyorsun. Çoğu duruma rasyonel b... Devamını Gör