Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Partiye Oy Vereceğini Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Hangi Partiye Oy Vereceğini Söylüyoruz!

Margaery
12.04.2023 - 14:58

Burcunu seç, hangi partiye oy vereceğini ortaya çıkaralım!

Hazırsan;

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç, hangi partiye oy vereceğini hemen söyleyelim!

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi

Sen burcuna göre seçimde AKP'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliği gereği inatçı bir kişiliğe sahipsin. Kendi doğrularından zor vazgeçer ve inandığın şeylerin sonuna kadar gidersin. Bu inandığın şeyler ne kadar doğrudur bilinmez ama sen sadece bunun iyi ve doğru taraflarını görürsün. Kendi düşüncelerine her zaman öncelik veriyor ve bunu doğru sayıyorsun, aynı zamanda insanları düşüncelerinle manipüle edebiliyorsun. Değişimden hoşlanmadığın ve en çok kendini düşündüğün için senin oy vereceğin parti bu!

İYİ Parti

İYİ Parti

Sen burcuna göre seçimde İYİ Parti'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliklere göre güvenilir ve sabırlı birisin. Doğru olanı bilirsin ama bu zamana kadar ilerlediğin yoldan da en ufak yanlıştan dolayı sapmazsın. Yani sen köklerine ve geçmişine bağlı birisin. Herkese hoşgörü ile yaklaşır ve herkesi de sahiplenirsin. Senin özelliklerine göre oy vereceğin parti bu!

Memleket Partisi

Memleket Partisi

Sen burcuna göre seçimde Memleket Partisi'ne oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre biraz ruh hali değişiklikleri, kararsızlık, ne tarafa gideceğini bilememe, kısaca biraz ikilem söz konusu. Sen kolay ikna olabilen ve insanları da kolay ikna edebilen birisin. Hata yapan insanların yüzüne söylemekten çekinmez ve çok kolay da insanları yargılayabilirsin. Ama konu sen olunca ve senin hataların olunca sessizliğe gömülür ve bir süre orada inzivaya çekilirsin. Kaosun içinde bulunmaz ama her zaman kenardan kenardan izlersin. Bu nedenle senin oy vereceğin parti bu!

Türkiye İşçi Partisi

Türkiye İşçi Partisi

Sen burcuna göre seçimde TİP'e oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine en dikkat çekici özelliğin yardımseverliğin, herkese elini uzatır ve herkesin eşit, özgürlükçü bir hayata ulaşması için çabalarsın. Senin için eşitlik kavramı çok önemlidir. Rekabetten kaçmaz ve kimseden de kolay kolay korkmazsın. Sen her zaman ezilenin yanındasın. Aşırı duyarlılığın ve merhametin senin hayatında çok insan biriktiriyor. Popüler olmayı seven birisin. Popüler olmak için sana göre küçük olan tavizler verebilirsin. Kendini sevdirebilen bu özelliğin  ve doğruculuğun sayesinde de herkesin hayatına büyük yeri olan birisin. Bu nedenle senin oy vereceğin parti bu!

Gelecek Partisi

Gelecek Partisi

Sen burcuna göre seçimde Gelecek Partisi'ne oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre dobra birisin. Sözlerini söylemekten çekinmezsin belki ama söyledikten sonra da kolay pişman olabilirsin. Sen cesur birisin. Birilerinin etiğinin altına sığınmaz ve güçlü olan tarafta yer almak istersin. Ezildiğini hissettiğin an o ortamı terk edersin. Senin özelliklerine göre oy vereceğin parti bu!

Türkiye Komünist Partisi

Türkiye Komünist Partisi

Sen burcuna göre seçimde TKP'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre kendini düşüncelerine adamış birisin. Sen en başından, zamanla oluşturduğun düşüncelerin sonuna kadar arkasındasın ve bunu hiçbir şey için bırakmazsın. Mantıklı, çalışkan kişiliğin seni her zaman başarıya ulaştırıyor. Konuşmayı seven ve herkese ağzının payını veren de brisin. Bu özelliklerin senin haksızlığa susmayacağını ortaya çıkarıyor. Bu nedenle senin oy vereceğin parti bu!

Demokrasi ve Atılım partisi

Demokrasi ve Atılım partisi

Sen burcuna göre seçimde DEVA'ya oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre adil birisin. Bu adilliğin genellikle kendi çıkarlarına göre işler. Kararırsızlığın ve kolay manipüle edilebilir olman senin hayatında birçok farklı yola girmene neden oluyor. Kendi düşüncelerine uymasada savunduğun şeyler, seni biraz özgün olmaktan alıkoyuyor. Bu özelliklerine göre senin yo vereceğin parti bu!

Zafer Partisi

Zafer Partisi

Sen burcuna göre seçimde Zafer Partisi'ne oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre güvensiz birisin. İnandığın ve savunduğun şeyin arkasında dururken çok fazla kişiyi de karşına alabiliyorsun. Senin için adalet senin doğrularından geçiyor. Sen insana değer veriyorsun ama sadece senin tarafında olan insanlara... Biraz gizemli ve kindar birisin. Asla düşüncelerini, fikirlerini herkesle paylaşmaz ve onları hiç beklemedikleri yerden vurabilirsin. Senin özelliklerine göre oy vereceğin parti bu!

Sol Parti

Sol Parti
www.indyturk.com

Sen burcuna göre seçimde Sol Parti'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre cesaretli birisin. Rakiplerinin üzerine gidebilir ve kendi düşüncelerine göre hareket edersin. Kimseden kolay kolay etkilenmezsin. Tarafsızlık ilkesine sahipsin, bu ilke senin doğruya doğru yanlışa yanlış kavramını ortaya çıkarıyor. Kendinden emin duruşun ve fikirlerin ile birçok kişiye de öncülük ediyorsun. Özelliklerine göre senin oy vereceğin parti bu!

Milliyetçi Hareket Partisi

Milliyetçi Hareket Partisi

Sen burcuna göre seçimde MHP'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre sadık bir karaktere sahipsin. Kendi belirlediğin düzenin bozulmasını istemez ve oluşturduğun çevreye de dışarıdan kimseyi kolay kolay almazsın. Maddiyata düşkün ve başarıya odaklı birisin. Ne olursa olsun bir şekilde kendini kurtaracak hamleler yapabilirsin. Bu nedenle aslında düşüncelerinden çok kendi çıkarların ön plandadır. Özelliklerine göre sen bu partiye oy vereceksin!

Yeşil Sol Parti

Yeşil Sol Parti

Sen burcuna göre seçimde Yeşil Sol Parti'ye oy vereceksin! Burcunun özelliklerine göre sen bağımsız ve özgür birisin. Kimsenin düşüncelerinden etkilenmez, kafanda kurduğun doğrularla ilerlersin. İnsani yapın herkese karşı eşitlikçi karakterini ortaya çıkarıyor. Mantıklı konuşur ve mantığın yolundan da şaşmazsın. Yeniliklere açık birisin ve adaletsizliğe asla tahammül edemezsin. Özelliklerine göre senin oy vereceğin parti bu!

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi

Sen burcuna göre seçimde CHP'ye oy vereceksin! Sen burcunun özelliklerine göre vefalı birisin. Şimdiye kadar ilerlediğin yoldan şaşmaz ve ne olursa olsun kendine güvenirsin. Sen kısıtlanmaktan hoşlanmaz ve hep daha fazlasını istersin. Önüne koyduğun hedeflere yürümekten vazgeçmez ve bu yolda ilerlerken de yanında güvendiğin insanların bulunmasına dikkat edersin. Sen inandığın ve güvendiğin düşüncelere çok bağlısın. Kendini borçlu hissediyorsun. Umudunu asla kaybetmiyor ve her zaman yolunu aydınlatacak bir ışığın olduğunu da biliyorsun. Özelliklerine göre oy vereceğin parti bu!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
92
35
30
9
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüseyin Aktaş

saçmaladın onedio. koç burcuyum diye akp demissin. akp ye günahımı bile vermem.

mamamia

Türkiye işçi partisi 12 den vurdun onedio, MV seçiminde oyum tip'e✊

pikasevde

aynen banada o cıktı ve bende ona vericem reisi cumhurda kemal dedeme diğerinde tip :D

ömer

Cumhuriyet Halk Partisi balık burcu ilk defa bi işime yaradı 😅😅😅

ömer

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷