Görüş Bildir
Haberler
Burcu Biricik'ten Tehlikeli Hareket: “Aman Siz Benim Yaptığımı Yapmayın!”

Burcu Biricik'ten Tehlikeli Hareket: “Aman Siz Benim Yaptığımı Yapmayın!”

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, karı görünce kendini sokağa atan isimler arasında yer alıyor. İstanbul'un beyaza büründüğü vakitlerde pek çok ünlü isim gibi Burcu Biricik'te soluğu dışarda aldı. Ancak Biricik, diğer isimlerin aksine tehlikeli bir hareket yaparak elektrik direğine tırmandı. Elektrik direğinde poz veren Burcu Biricik 'Siz benim yaptığımı aman yapmayın.'' notuyla fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. İşte o çok konuşulan poz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’nin birçok ilini etkisi altına alan kar yağışı başta ünlülerin olmak üzere birçok kişinin sosyal medya paylaşımlarına yansıdı. Karda çektirdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan isimlerden biri de oyuncu Burcu Biricik oldu. Biricik diğer isimlerin aksine dikkat çeken bir poz verdi. Biricik elektrik direğine çıktı. Bu pozu Instagram’da paylaşan oyuncu takipçilerine 'Yapmayın' uyarısında bulundu.

“Aman Siz Benim Yaptığımı Yapmayın!”

“Aman Siz Benim Yaptığımı Yapmayın!”

Elektrik direğinde verdiği pozu 3.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlayan oyuncu Burcu Biricik, “Hayattaki tehlikelere karşı duruşum! Tamam tamam, siz benim yaptığımı aman yapmayın. Bir anlık karın gazına gelmişimdir. Çocuklar gibi şenmişimdir” notunu yazdı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın