Görüş Bildir
Haberler
Burcu Biricik'in Gerçek Mesleği Şaşırttı! Camdaki Kız'ın Nalan'ı: ''Eskiden Garsondum''

Burcu Biricik'in Gerçek Mesleği Şaşırttı! Camdaki Kız'ın Nalan'ı: ''Eskiden Garsondum''

Yer aldığı her projede adından söz ettiren güzel oyuncu Burcu BiricikKırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteriyle gönülleri fethetmişti. Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin ile Ayvalık'ta butik otel açmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, sürpriz yatırımları hakkında ilk kez konuştu. Burcu Biricik açıklamalarda bulunurken hakkında pek fazla bilinmeyen bir gerçekten de bahsetti. Peki Burcu Biricik'in eski mesleği ne? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayat Şarkısı dizisiyle ünlenen Burcu Biricik, yaptığı açıklamalardan sonra yeniden gündeme geldi. Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin ile Ayvalık'ta butik otel açmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, sürpriz yatırımları hakkında ilk kez konuşurken, 'Milyon TL harcadılar' iddiasına da açıklık getirdi.

Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz akşam 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisiyle sahne aldı. Gösteriyi izleyenler arasında Burcu Biricik'te vardı. Güzel oyuncu çıkışta kendisine sorulan soruları yanıtladı.

"Öyle Milyon TL Harcadılar Diye Bir Durum Yok.''

"Öyle Milyon TL Harcadılar Diye Bir Durum Yok.''

Balıkesir Ayvalık'da eşi Emre Yetkin ile butik otel açacağı haberleri çıkan Biricik, 'Öyle milyon TL harcadılar diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz' açıklamasını yaptı.

''Ben Eskiden Garsonluk Yapıyordum.''

''Ben Eskiden Garsonluk Yapıyordum.''

Sempatik halleriyle dikkat çeken Biricik açıklamalarına; ''Bilmiyorum biliyor musunuz; ben eskiden garsonluk yapıyordum. Yabancılık çekmeyeceğim bir iş kolu yani.” diyerek ekleme yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın