Görüş Bildir
Haberler
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

ATKN
04.07.2016 - 16:46

1- Yıldırım Açıkladı: İşte Yeni Ekonomi Paketi

1- Yıldırım Açıkladı: İşte Yeni Ekonomi Paketi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Binali Yıldırım, yeni ekonomi paketini açıkladı. Buna göre, damga vergisinde düzenleme yapılacak, şehit yakınlarından biri araç almak istediğinde ÖTV'den muaf tutulacak, Bağ-Kur'lulara prim indirimi yapılacak. Dışarıda birikimi olan ve Türkiye'de değerlendirmek isteyenlere 'kara para ve terör kaynaklı' olmaması şartıyla 'soru' sorulmayacak. Taşımacılık sektöründe aracını yenilemek isteyenlerden ÖTV alınmayacak. Karşılıksız çeklere para cezası getirilecek. Ayrıca Yıldırım, iş sağlığı ve güvenliği konusunda bazı konulardaki alt yapının henüz hazır olmaması nedeniyle 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek maddelerin 1 yıl ertelendiğini de açıkladı.

İşte detaylar...

Kaynak: http://onedio.com/haber/yildirim-acik...

2- Suriyelilere Vatandaşlık Verilmesi Gündemde

2- Suriyelilere Vatandaşlık Verilmesi Gündemde

Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verilmesi gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, isteyen Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verileceğini açıklamıştı. Konu, Twitter'da #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum etiketiyle tartışıldı.

Ayrıca bakınız:

Daily Telegraph: 'Suriyelilere Vatandaşlık Teklifi AB Anlaşmasını Tehlikeye Atıyor'

Kaynak: http://onedio.com/haber/suriyelilere-...

3- Haziran Enflasyonu Beklentiyi Aştı

3- Haziran Enflasyonu Beklentiyi Aştı

Haziran enflasyonu piyasa beklentilerinin üzerinde geldi. TÜFE aylık bazda yüzde 0.47 artış gösterdi. Piyasada beklenti yüzde 0.1 artış olacağı yönündeydi. Yıllık enflasyon ise yüzde 7.64'e yükseldi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/haziran-enfla...
İçeriğin Devamı Aşağıda

4- İncirlik Rusya'ya mı Açılıyor?

4- İncirlik Rusya'ya mı Açılıyor?

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'DEAŞ terör örgütüne karşı biz herkesle iş birliği yaparız. Başında beri biz mücadelemizi yapıyoruz ve DEAŞ'a karşı aktif mücadeleye katılmak isteyenlere de biliyorsunuz İncirlik Hava Üssü'müzü açtık. Rusya ile de aynı iş birliğini niye yapmayalım?' dedi. Çavuşoğlu'nun açıklamaları, İncirlik'in Rusya'ya açılabileceği şeklinde yorumlandı. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası bu konunun sorulması üzerine Çavuşoğlu, böyle bir ifadesinin olmadığını, koalisyonla iş birliğini örnek verdiğini ve Rusya ile iş birliği yapabileklerini söylediğini belirtti.

Kaynak: http://onedio.com/haber/incirlik-rusy...

5- Turizme Rusya'da 3 Gün Yetti

5- Turizme Rusya'da 3 Gün Yetti

Yedi ay sonra Türkiye turları satışı yasağının kaldırılmasından sonra Türkiye, Rusya'da üç gün içerisinde en popüler tatil rotası oldu. Cuma günü Türkiye turları bütün satışların %6,7'sini oluştururken rakam, Cumartesi günü %38,8, Pazar günü ise %35,6 oldu.

Kaynak: http://onedio.com/haber/turizme-rusya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın