Görüş Bildir
Haberler
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Batuhan
16.05.2016 - 17:23

1. Mardin ve Kars'ta 3 Asker Şehit

1. Mardin ve Kars'ta 3 Asker Şehit
İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiği Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden bugün de şehit haberleri geldi. Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırısında 2 asker şehit olurken, Kars Kağızman'da da operasyon sırasında kayalıklardan düşen 1 asker kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaynak: http://onedio.com/haber/mardin-ve-kar...

2. 'Hedef Anıtkabir' Haberi Sonrası Genelkurmay'dan '19 Mayıs' Açıklaması

2. 'Hedef Anıtkabir' Haberi Sonrası Genelkurmay'dan '19 Mayıs' Açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, sosyal medyada yer alan 'IŞİD tehdidi nedeniyle Anıtkabir, 19 Mayıs'ta halka kapatılacak' iddialarına bilgi notuyla açıklık getirdi ve Anıtkabir'in 19 Mayıs'ta açık olacağını gösteren bir program yayınladı. İstihbarat birimlerine dayandırılan ve bugün basında yer alan bir haberde, IŞİD'in yeni hedefinin 19 Mayıs'ta Anıtkabir olduğu öne sürülmüştü. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü de, IŞİD tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerini 'gizli' ibareli bir yazıyla uyardı...

Kaynak: http://onedio.com/haber/genelkurmay-d...

3. Özel Güvenlik Görevlisini Darp Eden Erdoğan Bayraktar Sosyal Medyanın Gündeminde

17 - 25 Aralık Operasyonu’ndan sonra istifa eden 4 bakandan biri olan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir sitenin güvenlik görevlisini darp ettiği yönünde haber ve görüntüler ile tekrar gündemde. Olay anına ilişkin görüntülerin basına yansıması ardından Bayraktar, hakkında atılan yaklaşık 18 bin tweet ile TT listesinde ve eleştirilerin odağına yerleşti...

Bayraktar, bugün akşam saatlerine doğru ise bir tweet atarak olayın basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan ettiğini belirtti. Darp ettiği güvenlik görevlisinin kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Bayraktar 'kardeşimle sarılıp helalleştik' dedi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/ozel-guvenlik...
İçeriğin Devamı Aşağıda

4. İşsizlik Şubat Ayında Düşüşe Geçti

4. İşsizlik Şubat Ayında Düşüşe Geçti

Şubat döneminde yüzde 11.1 olarak gelmesi beklenen işsizlik oranı yüzde 10.9 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2016 yılı Şubat döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 2 bin kişi azalarak 3 milyon 224 bin kişi oldu. Tarım dışı işsizlik ise yüzde 12,7 olarak gerçekleşti.

Kaynak: http://onedio.com/haber/issizlik-suba...

5. 2015-2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş!

5. 2015-2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş!

Süper Lig’in 33. haftasında Vodafone Arena’da Osmanlıspor’u 3-1 yenen Beşiktaş ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Beşiktaş’a şampiyonluğu getiren golleri Marcelo (2) ve Mario Gomez kaydetti. En son 2008-09 sezonunda şampiyonluk yaşayan Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena’da 14. şampiyonluğunu kazanmış oldu.

Şampiyon Beşiktaş ile ilgili tüm içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://onedio.com/haber/2015-2016-sez...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
7
6
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın