Görüş Bildir

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda bir kişinin turist ve vatandaşlardan para toplamak için uyguladığı yöntem herkesi hayrete düşürdü. Ağzına kan torbası koyan ve başındaki simit tepsisiyle dolaşan kişi, kendini önce yere attı, ardından sahte reçete ile para toplamaya çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başına koyduğu simit tepsisiyle yürüyen şahıs, herkesin önünde bir anda düştü.

Başına koyduğu simit tepsisiyle yürüyen şahıs, herkesin önünde bir anda düştü.

Yardıma koşan turist ve vatandaşlar, şahsı sakin bir yere götürüp su içirdi. Dilenci, para alabilmek için ‘hasta olduğunu ilaç parasının olmadığını belirterek elindeki sahte reçeteyi gelen vatandaş ve turistlere gösterdi.

Bazı vatandaşlar su verip yardım etmeye çalıştı. Ancak şahsı tanıyan ve sürekli aynı numarayı yaptığını ileri süren bazı vatandaşlar da ihbarda bulundu. İhbar üzerine şahsı Güven Polis Timleri takip etmeye başladı. Bir süre sonra şahıs, yine başında simit tepsisiyle AKM tarafına doğru yürüdü. Daha sonra yine aynı şekilde yere yığılan şahıs, bu sefer ağzına koyduğu küçük bir kırmızı boya torbasını da patlatarak, ağızdan kan geldiğini ileri sürdü.

Vatandaşların duygularını sömüren o kişi:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
39
26
24
13
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sena Rabia Turgut

Bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlardan bile şüphe eder hale geldik kimseye iyilik yapamıyoruz

question

Bunlar her yerde. Kanada'da bir adam beni durdurup uzun bir hikaye anlatti. Onceki gece uzak bir sehirden gelmis, ertesi gun tekrar donecekmis ve gitmeden on... Devamını Gör

NightWolf

Bunların yüzünden kimseye güvenimiz kalmadı. Tanımadığımız herhangi birisine yardım edesimiz gelmiyor.