Görüş Bildir
Haberler
Arka Planda Yaptıkları Desteklerle Ünlülerin Parlamasına Katkısı Olan 10 Menajer

Arka Planda Yaptıkları Desteklerle Ünlülerin Parlamasına Katkısı Olan 10 Menajer

Türkiye'deki menajerlik anlayışı ile avrupadaki menajerlik anlayışı çok farklı. Sanatçılar üzerinden para kazanma sistemi olarak görünen menajerlik aslında özünde sanatçının sadece kaşesi değil aynı zamanda PR'ı,  günlük hayatlarında da yardımcı olan, sanatçıların eli ayağı olan bir meslek dalı. Genel kanının aksine, Türkiye'de işini başarıyla yapan isimler de var. İşte Türkiye'de işini iyi yapan ve bir çok ünlüyü ismin bugünlerde olmasını sağlayan o isimler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahmet Koraltürk

1. Ahmet Koraltürk

Sektörde sadece erkek oyuncularla çalışan Ahmet Koraltürk'ün oyuncu portföyünde; Barış Ardunç, Berk Oktay, Bülent Emrah Parlak, Emre Kınay, Nazmi Kırık, Necip Memili, Ömür Arpacı, Erdem Baş ve Hayko Cepkin gibi ünlü isimler yer alıyor.

2. Ayşe Barım

2. Ayşe Barım

Oyuncu menajerlerinin arasında en geniş portföye sahip olan ve yıldızların bünyesinde toplayan Ayşe Barım, Bülent İnal, Halit Ergenç, Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Aslı Enver, Fahriye Evcen, Ekin Koç, Hazal Kaya, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Şükran Ovalı, Zafer Algöz, Şükrü Özyıldız, Selma Ergeç, Okan Yalabık, Rıza Kocağlu, Güven Kıraç, Mehmet Günsür, Fatih Artman, Erkan Can, Erkan Avcı, Dolunay Soysert gibi ünlü isimler ile çalışıyor.

3. Gaye Sökmen

3. Gaye Sökmen

Gaye Sökmen, yeteneklerini keşfettiği Arzum Onan, Azra Akın, Ahu Yağtu, Cansu Dere, Duygu Dikmenoğlu, Demet Kutluay, Ebru Akel, Eyşan Özhim, Gamze Özçelik, Janset, Jülide Ateş , Özgü Namal, Sedef Avcı , Şebnem Dönmez ,Tuba Büyüküstün gibi isimleri televizyon, moda, reklam ve film sektörüne kazandırandı. Şu an Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin, Sedef Avcı, Özgü Namal, Bade İşçil, Burcu Esmersoy, Engin Altan Düzyatan ve Naz Elmas gibi isimler ile çalışıyor.

4. Haluk Şentürk

4. Haluk Şentürk

Müzik piyasasının en iyi isimlerinden biri Haluk Şentürk. Hadise, Yıldız Tilbe, Aşkın Nur Yengi, Muazzez Ersoy, Petek Dinçöz, Ayşe Hatun Önal, Yeşim Salkım ve Rober Hatemo gibi ünlü isimlerle çalışıyor.

5. Mert Siliv

5. Mert Siliv

Müzik sektöründe ''Sihirli Değenek'' olarak bilinen genç menajer, Murat Boz, Bengü, Murat Dalkılıç, Ayşe Hatun Önal gibi isimlerle müzik dünyasında adını sıklıkla duyduğumuz Siliv, uzun süredir Fatih Ürek'in menajerliğini sürdürürken, şimdi ise Yusum Çim ile oyunculuk dünyasına da merhaba dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Polat Yağcı

6. Polat Yağcı

1996 yılında sektöre merhaba diyen Polat Yağcı, Türkiye'nin en geniş sanatçı portföyüne sahip kişi. Listesinde; İbrahim Tatlıses, Volkan Konak, Manga, Levent Yüksel, Murat Dalkılıç, Emre Altuğ, Mustafa Sandal, Kutsi, Zara, Metin Arolat ve Sinan Akçıl gibi isimler var.

7. Renda Güner

Türkiye'nin ilk cast direktörlüğü hizmeti veren şirketi Renda Güner, Çağlar Çorumlu, Murat Daltaban, Seda Akman, Ünal Silver, Ceren Moray, Burak Altay, Özlem Conker, Dağhan Külegeç, Funda Eryiğit, Zeynep Eronat ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimler ile çalışıyor.

8. Rezzan Çankır

8. Rezzan Çankır

Sektörün en önemli menajerlerinden biri Rezzan Çankır, aslında her oyuncu kendisi ile çalışmak istese de onun seçtiği isimler arasında; Beren Saat, Gökçe Bahadır, Ayşegül Aldinç, Evrim Solmaz, İrem Sak, Aylin Kontente, Seda Türkmen, Nilay Deniz, Deniz Barut, Mete Horozoğlu, Alper Kul, Okan Çabalar ve Cem Gelinoğlu gibi isimler var.

9. Tümay Özokur

9. Tümay Özokur

Bir çok no name ismi sektöre kazandıran Tümay Özokur, menajer sözlük anlamını tam anlamıyla yerine getiren isimlerden birisi. Asuman Dabak, Bennu Yıldırımlar, Işıl Yücesoy, Arsen Gürzap, Caner Cindoruk, Timur Acar, Öykü Çelik gibi isimlerle çalışıyor.

10. Yasemin Özbudun

10. Yasemin Özbudun

Çalıştığı isimleri yazarken yazmaktan kaçındığımız bir isim bulamadık. Yasemin Özbudun; Buğra Gülsoy, Burçin Terzioğlu, Bülent Emin Yarar, Can Gürzap, Cansu Tosun, Cengiz Bozkurt, Demet Evgar, Dilşad Çelebi, Elifcan Ongurlar, Erkan Kolçak Köstendil, Günay Karacaoğlu, İbrahim Kendirci, Leyla Lydia Tuğutlu, Mustafa Avkıran, Nihan Okutucu, Öner Erkan, Özkan Uğur, Saygın Soysal, Serhat Teoman, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi, Tuba Büyüküstün, Türkü Turan ve Uğur Polat gibi yıldız isimlerle çalışıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
25
7
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet Can Demir

Rezzan Çankır Candır!