Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Yıl da Gelenek Bozulmadı! Büyük Umutlarla Başlayıp Ekranlara Veda Eden 10 Yaz Dizisi

etiket Bu Yıl da Gelenek Bozulmadı! Büyük Umutlarla Başlayıp Ekranlara Veda Eden 10 Yaz Dizisi

Dizi sektörü, televizyon dünyasında her sezon iş yapan sektörlerden birisi. Hal böyle olunca yaz sezonu kış sezonu derken birçok dizi ekrana geliyor. 

İşte 2016 yazında izlediğimiz ama bir türlü reytinglerde istenileni veremeyen ve bu sezonun yayından kaldırılan dizileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hanım Köylü

1. Hanım Köylü

Star Tv’nin ekrana getirdiği dizi, uzun ömürlü olmadı. Yusuf Çim ve Gülsüm Ali’nin baş rolünde yer aldığı Ege komedisi, 13 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı.

2. Rüzgarın Kalbi

2. Rüzgarın Kalbi

Baş rollerinde Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal’ın rol aldığı, İzmir Foça’da çekimleri yapılan dizi, ilk bölümleriyle reytinglerde zirvede yer aldı. Yeni sezon ile yayınlandığı gün kan kaybetmeye başlayan dizinin bir de günü değişince ekran ömrü 9 bölümde tamamladı.

3. N’olur Ayrılalım

3. N’olur Ayrılalım

Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı, Nilay Duru ve Aras Aydın gibi genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi sadece 5 bölüm ekrana geldi. Cuma akşamları romantik komedi açığını kapatmak isteyen Fox Tv bunu başaramayınca diziyi yayından kaldırdı.

4. Şahane Damat

4. Şahane Damat

Yine Osman Sınav imzalı dizinin başrolünü Ali Ersan Duru ve Burcu Özberk paylaştı. Dizi reytinglerde istenileni veremediği gerekçesi ile 8. bölümünde final yaptı.

5. Hayatımın Aşkı

5. Hayatımın Aşkı

Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren romantik komedi dizisi 17 bölüm ekrana geldi. 18 Eylül'de final yapan dizi, yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında gösteriliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rengarenk (Kaçın Kurası)

6. Rengarenk (Kaçın Kurası)

NTC Medya’nın İzmir’de çekimleri yapılan dizisinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner baş rolde yer aldı. Reytingleri nedeniyle sürekli eleştirilen dizi, 8 bölüm sonra tamamen değişti. 

İsmi Kaçın Kurası olan diziden Kaan Taşaner ve birçok isim ayrıldı. Tekrar ekrana dönen dizi yine istenileni veremediği gerekçesi ile ekranlara veda etti.

7. Kanıt: Ateş Üstünde

7. Kanıt: Ateş Üstünde

Yazın tek polisiye dizisi olarak ekrana gelen yapım reytinglerde istenileni veremedi. Kadrosunda Tansel Öngel ve Ahmet Olgun Sünear’ın yer aldığı dizi sadece 8 bölüm ekrana geldi.

8. Hayat Sevince Güzel

8. Hayat Sevince Güzel

Ekin Mert Daymaz, Algı Eke ve Burak Çelik gibi oyuncuların rol aldığı dizi pazartesi akşamlarının yaz boyunca en yüksek reytingini alan dizisi oldu. Eylül sezonunda diğer dizilere kafa tutmayı başaramayan dizi, yapım şirketi ve kanalın ortak kararıyla ekranlara veda etti.

9. İstanbul Sokakları

9. İstanbul Sokakları

Show TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği dizi sadece 9 bölüm ekrana gelebildi. Gizem Karaca, Caner Cindoruk ve Naz Elmas’ın rol aldığı dizi ekranlara erken veda etti.

10. Arkadaşlar İyidir

10. Arkadaşlar İyidir

Q3 Medya’nın yapımcılığını yaptığı gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir ekranlara hızlı giriş yapıp daha sonra düşüş yaşayan projelerden birisi oldu. Pazar akşamı 20:00’den 22:00'ye alınan dizinin yayından kaldırılması için fişi çekildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu an devam eden yaz dizilerinin durumları ise hiç iç açıcı değil:

Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik

Can Yaman ve Selen Soyder’in rol aldığı dizi Pazartesi akşamı rakiplerine karşı ciddi derecede düşük reytingler alıyor. Dizi son günlerde ilk 20 içerisine girmekte bile zorlanmaya başladı. Her an kanal tarafında bileti kesilecek diziler arasında yer alıyor.

Aşk Laftan Anlamaz

Aşk Laftan Anlamaz

Hande Erçel ve Burak Deniz'in baş rolünde yer aldığı ve bu yazın en çok konuşulan dizilerinden olan Aşk Laftan Anlamaz da yine son dönemde kan kaybeden diziler arasında yer alıyor. Dizi çarşamba akşamı rakiplerinden ciddi oranda düşük sonuçlar alarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Yüksek Sosyete

Yüksek Sosyete

Yaz ayı boyunca perşembe akşamı birinciliği kimseye kaptırmayan dizi inişli çıkışlı reytingleri ile dikkat çekiyor. En son gelen bilgilere göre Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün Cesur ve Güzel isimli dizisinin perşembe akşamına geçeceği ve dizinin gün değişikliğinin ardından reytinglerde düşüş yaşaması durumunda ekranlara veda edeceği gündemde...

Gülümse Yeter

Gülümse Yeter

Erdal Özyağcılar’ın uzun bir aradan sonra ekrana dönmesini sağlayan dizi bir iyi bir kötü reytingleri ile ekran macerasına devam ediyor. Dizinin akıbeti henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum Masalı

Bodrum Masalı

Timuçin Esen, Şevval Sam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe gibi isimlerin rol aldığı dizi bir hafta iyi bir hafta kötü yayın hayatına devam ederken Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Vatanım Sensin dizisinin Perşembe günü başlayacak olması nedeniyle günü Pazar olarak değişti. Pazar akşamı ekran yolculuğuna devam edecek dizi bakalım inişli çıkışlı reytinglerini üst sıralara taşıyıp reyting canavarına yenilmekten kurtulabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Seviyor Sevmiyor

Seviyor Sevmiyor

Atv’nin bu yaz tutan tek işi için Seviyor Sevmiyor dizisi desek abartmamış oluruz. Dizi kanalın pazar akşamları en çok izlenen dizisi olarak ekrana yolculuğuna devam ediyor. Ancak O Hayat Benim'in yeni sezona başlaması ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin de aynı gün ekrana gelmesi ile inişli çıkışlı sonuçlar alması dikkatlerden kaçmıyor.

Yazın şaşırtan tek dizisi No 309 oldu.

Yazın şaşırtan tek dizisi No 309 oldu.

Yazın en büyük sürprizi Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın rol aldığı No 309 dizisinden geldi. Yeni sezonun başlamasına rağmen dizi geçen yılın birincisi olan dizilere kafa tutuyor. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olarak ekran macerasına devam ediyor.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
343
198
90
44
43
38
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yalnizbulut

Ah bide şu kiralık aşk denen ergen dizisi bir bitse de huzura ersek.

Pasif Kullanıcı

Hepsi saçma sapan aşk dizileri.

Serap Özeren

Sherlock Holmes başlıyor ve ben bu galeriye bakıp bakıp gülüyorum :D

Uçan Sigara Külü

Aynen ama adamlar 3 yılda 5 bölüm yapıyor orası ayrı mesele