Görüş Bildir
Haberler
Bu Test İle İnsanlar Üzerinde En Etkili Psikolojik Gücünün Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Test İle İnsanlar Üzerinde En Etkili Psikolojik Gücünün Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Benliğinin derinliklerinde saklı olan ve insan ilişkilerinde en etkili olan psikolojik gücün ne merak ediyor musun? 

O zaman teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak. Bu görseldeki adamı aşağıdakilerden hangisi ile tanımlardın?

1. İlk olarak. Bu görseldeki adamı aşağıdakilerden hangisi ile tanımlardın?

2. Şimdi de aşağıdaki şekillerden sana en yakın geleni seç bakalım.

Bilinçaltı psikolojisi

İnsanların sıklıkla dile getirdikleri garip belirtilerden bazıları aşağıda.

  • Sosyal çevrende rahat hissedersin.

  • Fikrin anlaşılma sürecinin detaylarından çok fikrin geneliyle ilgilenirsin.

  • Bir partiye gitmektense, iyi bir kitap okumayı yeğlersin.

  • Seni heyecanlandırmak zordur.

  • Sorumluluk almak senin doğanda vardır.

  • Duygularından çok mantığına güvenirsin.

3. Bu belirtilerden kaçına sahipsiniz?

4. Sence insanlar genellikle senin hangi özelliğini beğeniyordur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aşağıda yer alan ünlü psikolog Sigmund Freud tarafından söylenmiş sözlerden sana en çarpıcı geleni seç bakalım.

5. Aşağıda yer alan ünlü psikolog Sigmund Freud tarafından söylenmiş sözlerden sana en çarpıcı geleni seç bakalım.

6. Peki sence bu balina ailesi nereye gidiyor olabilir?

6. Peki sence bu balina ailesi nereye gidiyor olabilir?

7. Diyelim ki çok yoğun bir gün geçirdiniz ve birlikte yaşadığınız kişi önceden anlaştığınız bir şeyi yapmayı unuttuğunuz için yakınmaya başlıyor. Bu durum sizi ne derecede kızdırırdı?

8. Az kaldı bitiyor...Şimdi de bize aşağıdakilerden hangisine katlanamazsın söyle bakalım!

9. Zihnini dinlendirecek bir soru ile testimizi bitiriyoruz. Bu akan görüntü sana nasıl bir renk çağrıştırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Empati senden sorulur!

Empati senden sorulur!

Sen adeta bir ruh okuyucusun! Karşındaki insanın anında ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyor daha da önemlisi bunları içselleştirerek o kişinin içinde bulunduğu duruma göre ihtiyacı olan motivasyonu sağlıyorsun. Kendini insanların yerine koyabildiğin içinse çevrendeki herkes çekinmeden gelip sana danışabiliyor, duygularını açabiliyor çünkü sen kimseyi yargılamıyorsun. Herkese karşı bu kadar yapıcı bir yerden yaklaşırken aynı özverinin sana gösterilmediği durumlarda oldukça kırılıp, üzüldüğün için zaman zaman bu özelliğinden şikayet etsen de aslında seni daha da mutlu bir insan yapan ve üretkenliğini besleyen en önemli şeyin bu olduğunun farkındasın. Keşke herkes böyle olsa ama senin gibi insanlar yok denecek kadar az!

Öz farkındalığın aşmış!

Öz farkındalığın aşmış!

İşte karşımızda ayakları yere sapasağlam basan bir insan! Sen herkesten önce benliğin ile olayını çözdüğün için fazlasıyla kendine güvenli birisin. Herhangi bir olayda ilk önce kendin ile yüzleşip, eleştirini yapıyorsun. Bu gerçekten kolay kolay yapılabilecek bir şey değil ama senin öz farkındalığın o kadar yüksek ki bunun üstesinden kolayca geliyorsun e bu durumda doğal olarak insan ilişkilerine olumlu olarak yansıyor. Hayatta birçok şey senin için siyah ve beyaz olarak kesin çizgilerle ayrılmış. Çünkü kendine göre geliştirdiğin prensipler ve doğrulara göre hareket ediyorsun ve ne buna uymayan bir insana ne de bir duruma asla katlanamıyorsun. Duygularına, düşüncelerine bir bütün halinde öyle güzel sahip çıkıyorsun ki resmen her hücrenden özgüven akıyor!

Amansız bir ikna gücün var!

Amansız bir ikna gücün var!

Sen resmen duygu radarısın! Oldukça girişken, net ve kuvvetli zekaya sahip bir insansın. Çevrendeki insanların içini dışını biliyor, hareketlerini kitap gibi okuyorsun ve zamanı geldiğinde herhangi bir konuda onları ikna edebilmek, etkileyebilmek adına elde ettiğin bu bilgilere göre hareket ediyorsun. Bunun yanı sıra fikirlerini ve isteklerini agresifleşmeden, sabırlı bir şekilde öyle güzel anlatıyorsun ki en inatçı insan bile senin karşında pes ediyor.

Çevrene şifa yayıyorsun!

Çevrene şifa yayıyorsun!
dostumdostum.com

Sen çevrendeki herkes için bir şifa kaynağısın! Daima kendinden önce başkalarını düşünüyor, onlar için endişeleniyorsun. En önemlisi ise gerçekten dinlemeyi bilen bir insansın bu yüzden etrafında bir sıkıntısı, derdi olan herkes ilk önce sana koşuyor. Nasıl yapıyorsun bilmiyoruz ama bir şekilde onlara iyi gelecek şeyleri çok iyi biliyor elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyorsun bazen de söylediğin tek bir cümle bile iyi hissettirmeye yetiyor. Bazen bu kadar verici olmak seni yorsa da seni sen yapan bu özelliğinden vaz geçemiyorsun çünkü sen çevrendekiler mutlu olursa mutlu olabilen birisin. Ne diyelim insanın senin gibi arkadaşı olmalı!

Tam bir neşe kaynağısın!

Tam bir neşe kaynağısın!

Sen tabiri caizse etrafına daima mutluluk yayan bir enerji kaynağısın! Psikolojin öyle güçlü ki kolay kolay hiçbir şey seni mutsuz edemiyor bu da doğal olarak hayat enerjine yansıyor. Aynı zamanda insan ilişkileri oldukça kuvvetli fazlasıyla sosyal birisin. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendine eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istesen bile insanlardan kaçamıyorsun. Her zaman aktif olmaktan ve insanlarla iletişim halinde olabildiğin işler yapmaktan sonsuz bir haz duyuyorsun. Hayatın ve yaşadığın her şeyin tadını çıkartmak istediğin için çevrene de enerji yayıyor, bu sebeple herkes tarafından fazlasıyla seviliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1803
785
401
200
110
103
85
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyzahamamci

yine bir ego kasıp yorumları okuyunca egonun geri indiği test

Miss_Z

Empati senden sorulur! Sen adeta bir ruh okuyucusun! Karşındaki insanın anında ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyor daha da önemlisi bunları içselle... Devamını Gör

Çikolatalı pasta

evet empati gercekten benden sorulur