Görüş Bildir
Haberler
Bu Tatlılardan En Az 15 Tanesini Denediysen Libidon Yüksek Demektir!

Bu Tatlılardan En Az 15 Tanesini Denediysen Libidon Yüksek Demektir!

Dünya mutfağına ait bu lezzetlerden kaç tanesini denedin? Bu tatlılardan en az 15 tanesini denediysen libidon yüksek demektir! 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım.

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin libido yerlerde!

Senin dişil ve eril enerjilerin yerlerde olduğu kadar libidon da yerlerde. Toparlan bi' kendine gel, tuzlu su falan dök üstüne.😂 Şaka bir yana senin libidon karşındaki kişilere göre değişkenlik gösteriyor. Yani öyle flört ettiğin herkese bir arzu duymuyorsun da karşındaki kişiden aldığın enerjiye göre libidon yükseliyor. Ne diyelim umarız kendine göre libidosu yüksek birini bulabilirsin.

Senin libidon yüksek ama yeteri kadar değil.

Senin libidon tam kararında. Ne çok az ne de çok fazla. Karakterin gibi libidonda dengeli. Hayatına giren insanların önce içindeki duyguları ile anlamaya çalışıyorsun. Yani dış görünüş senin için pek önemli değil. Seni anlamayan, seni üzen birini ne kadar yakışıklı/güzel olursa olsun senin için bir önemi yok. Libidon gayet yüksek, hayatına giren insanlar 'ben ne şanslıyım' diyor hayatından çıkan insanlar bin pişman...

Sen yürüyen libido musun?

Heyyy sen yürüyen libido... Bütün enerjiler yine tavan sen de gördüğümüz kadarıyla. Aşk, sevgi bir yana iki kişinin birbirine olan çekimi bir yana. Sen de bu elektrik, bu enerji varken sana hayır demek ne mümkün. Bir yürüyüşün bir bakışınla her şeyi halledebilirsin. Libidon kadar öz güvenin de yüksek yani!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
19
13
7
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

14 tanesini denedim çünkü annem pastacı libido ne alaka aq...

Gizem Yenikler

Senin libido yerlerde!

Libodom yerlerdeymiş haklı sayılmaz çükümüzü düşüncek zaman kalmıyor da tatlı çeşitleri ile nasıl bir ilişki kurmuşlar hayret