Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 13 İnternet Sitesi

etiket Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 13 İnternet Sitesi

Kullanmasını biliyorsanız internet tam bir hazine! Google'da aramayla bulunamayacak bu web siteleriyle internetin hükümdarı olmak işten bile değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Awesome Inventions

1. Awesome Inventions

Bazen aklımıza gelen bir konuyla ilgili kimsenin düşünmediği bir icat hayal ederiz. Genellikle 'Keşke icat edilseydi' dediğimiz o ilginç şeyler zaten üretilmiş olabilir. Dünyanın en orijinal icatları arasında ufak bir tur yapmak isterseniz hayal gücünüzü de yanınıza alıp bu web sitesini bir turlamanızı öneririz.

2. Edx.org

2. Edx.org

Yerinizden bile kalkmadan, sadece bilgisayarınızın karşısında oturup vakit ayırarak dünyanın en saygın üniversitelerinden ücretsiz dersler almak ister misiniz? 

Evet ve hayır arasında gidip geliyorsanız Harvard Üniversitesi'nden alacağınız bir dersin ardından resmi sertifika sahibi olacağınızı söyleyelim, kararınızı değiştirelim.

3. Jotti

3. Jotti

Jotti, hayli küçük bir işlemle çok büyük bir yardım sunuyor. Gelen elektronik posta eklerini yahut taşınabilir diskten transfer ettiğiniz fakat açmaya tereddüt ettiğiniz dosyaları online olarak Jotti'ye teslim ediyorsunuz, güvenilir virüs yazılımlarıyla dosyalarınızı tarıyor ve size bu dosyaya güvenip güvenemeyeceğinize dair bilgi veriyor.

4. Radio.garden

4. Radio.garden

Müzikseverler, size hediyemiz büyük. Radio Garden'a giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan haritadan yerküre üzerinde istediğiniz noktada gezinip dünyanın her noktasından yerel radyo istasyonları dinleyebilmeniz mümkün. Binlerce ayrı radyo, müthiş değil mi!

5. Goodreads

5. Goodreads

Nasıl film ve diziler için IMDb'den bahsediyoruz, bu site de kitaplar için aynı anlama geliyor. Goodreads son birkaç yıldır milyon dolarlık bir proje haline gelmiş olsa da halen onu bilmeyenler mevcut. Düzenli okuyan, okuduğu kitaplar hakkında fikir ve görüşlere ihtiyaç duyan ve tartışmalara katılmak isteyenler için müthiş bir okuma kulübü burası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Privnote

Kendi kendimize heyecan yaratmamıza olanak sağlayan bir web sitesi Privnote. Notunuzu yazın, linki kiminle istiyorsanız paylaşın, okunduktan sonra da hiç ama hiç iz bırakmadan yok edin!

Gizemli bir eğlence diyebilir miyiz?

7. Life Hacker

7. Life Hacker

Bu web sitesinin alameti isminde gizli. Hayatı 'hack' ediyor! Yani günlük yaşamlarımızda karşımıza çıkan ve bazı basit önerilerle kolayca sıyrılabileceğimiz engelleri kolaylıkla aşmamızı sağlayan binlerce tüyo sunuyor, kişisel gelişiminize katkıda bulunuyor.

8. Wiki Art

8. Wiki Art

Sadece eğitim değil, sanat ve müzeler de ayağınıza geldi. Wiki Art bir çevrimiçi sanat ansiklopedisi ve dünyanın en önemli eserleri hakkında aradığınız her şeyi bir sanat tarihçisini dost edinmişçesine öğrenmenizi sağlıyor.

9. Music-Map

9. Music-Map

Hangimiz sevdiğimiz müziklere benzer, belki de ilgimizi daha fazla çekecek müzikler keşfetmeyi istemeyiz? Music-Map önemli bir görev yaparak yazdığınız sanatçıya benzer tarzda müzik yapan sanatçıları söylüyor. Yeni müzikler ve yeni dünyalar keşfetmek isteyenler için dev hizmet!

10. E.gg Timer

10. E.gg Timer

Beş dakika yahut on dakika sonra hatırlayacağınız bir şey için bilgisayarınızı kapatıp telefonunuza alarm kurmayla uğraşmayın. E.gg Timer spesifik hatırlatmaları basitçe sağlamasının yanında Pomodoro gibi zaman yönetimi tekniklerini de uygulamanızı sağlayarak çalışma süresiyle mola süresini en verimli biçimde organize edecek.

Ayrıca kolaylığı kalıcı hale getirmek için bir profil oluşturarak çalışma zamanlarınızı planlayın, zamanınızı kendinize ayırın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Stanford Felsefe Ansiklopedisi

11. Stanford Felsefe Ansiklopedisi

Felsefe ve ilgili sosyal bilimler konusunda merak ettiğiniz bir başlık ya da bilim insanı mı var? Bu dev hizmet sayesinde birkaç saniyede eşine zor rastlanır kalitede bir kaynaktan aradığınız tüm bilgiye erişebiliyorsunuz. Üstelik Stanford Üniversitesinden ve parayla almak istesek alamayacağımız bir düzende.

12. Solstice Streets

12. Solstice Streets

Bu uygulamanın ücretsiz oluşu sizi şaşırtabilir. Ne işe yaradığını anlatalım, web sitesine girip bulunduğunuz şehri seçiyorsunuz ve o şehirdeki en iyi gün doğumu ve gün batımı manzaralarının hangi noktada izlenebileceğini söylüyor. En iyi dostunuzla tanışın!

13. Sleepyti.me

Uyku düzenini oturtmak isteyenler için biçilmiş kaftan Sleepyti.me'la tanışın. Siz uyanmak istediğiniz saati Sleepyti.me ile paylaşın ve uyku döngülerine uygun önerilen uyuma/uyanma saatlerinizi size versin. Hayatınızın dengesini sağlayacak uykunun önemini yeniden hatırlatayacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
602
174
37
30
30
28
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
UnPatrioticVoice

radio.garden efsane bir site , içeriği hazırlayan editöre yılın editörü ödülü verilmesini talep ediyorum . Sikik sokuk içerikler istemiyoruz . Şeyma Subaşı b... Devamını Gör

can5455

Kesinlikle bu tarz içerikleri sık görmek istiyoruz! Lütfen artsın bu gönderinin devamı gelsin seri olsun takip edelim her hafta her ay düzenli hale getirilsi... Devamını Gör

Kzlt

Faydalı içerik. Ekleme yapacaktım comment alanı izin vermiyor link eklemeye :D dünya haritasında zamanda yolculuk, rasgele yararlı bir websiteye gitmek, iste... Devamını Gör

Glcn

ismi nedir