Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Teste Göre Bilinçaltına Hangi Kötü Duygular Hakim?

Bu Psikolojik Teste Göre Bilinçaltına Hangi Kötü Duygular Hakim?

Bilinçaltındaki gizli ve kötü duygular neler?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu görsellerden birini seçer misin?

4. Sence senin hayatın zor mu?

5. Peki hayatın neden zor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gece çok sık uyanır mısın?

7. Bu düşüncelerden hangisi seni korkutur?

7. Bu düşüncelerden hangisi seni korkutur?

8. Bir seçim yapmak zorundasın!

9. Bu görsele bakmak sana ne hissettirdi?

9. Bu görsele bakmak sana ne hissettirdi?

10. Son olarak biri yüzüne karşı seni sevmediğini söylerse ne yaparsın?

10. Son olarak biri yüzüne karşı seni sevmediğini söylerse ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Endişe ve öfke...

Senin bilinçaltında endişe ve öfke duyguları yatıyor. Sen hayatındaki birçok şeyden endişe duyuyorsun. Hayatını istediğin gibi devam ettiremiyorsun çünkü endişeli halin hep bunun önüne geçiyor. Belirsizlik, risk durumları seni endişeye sürüklüyor. Düşünerek kendini bu endişeye aslında sen itiyorsun. Düşüncelerini kontrol edemediğin her an aslında daha da kötü bir ruh haline giriyorsun. Bilinçaltındaki bu endişenin sebebi hayatında değer verdiğin çok şeyin olması. Onları kaybetme düşüncesi veya şimdiki hayatının altüst olma düşüncesi seni içine çekiyor. Bu endişeli hallerinden kurtulamadığın her an ise öfke duyuyorsun. Senin bilinçaltındaki bir diğer kötü duygu ise öfke... Endişenden sonra doğan öfkeyi kontrol etmek senin için daha zor bir hal alıyor. Çünkü endişelerine çözüm bulamamış ve sakinleşememişsin, üstelik bundan sonra ortaya çıkan öfke ise seni daha da endişeye itmiş. Senin bilinçaltında çok fazla problem yatıyor. Çözemediğin her şeyi oraya itiyorsun ve bu da ortaya endişe olarak çıkıyor. Düşüncelerin seni yönetiyor. Seni yöneten düşünceler ise sadece sana olumsuzluk saçıyor.

Kıskançlık ve olumsuzluk...

Senin bilinçaltındaki kötü duygular kıskançlık ve negatiflik... İstemsizce kıskançlık duygusunu yaşıyorsun. Bunu kontrol edemiyorsun. Bazen kötü niyetli bazen ise iyi niyetli de olsa bir kıskançlık içini kaplıyor. Etrafındaki insanların daha iyi yaşamları, daha mutlu olmaları, paraları, malları, gördükleri sevgi... Bunların hepsi senin için bir sorun yaratıyor. Bazı insanları kıskanabiliyor ve bu kıskançlık sonrası kendi kabuğuna çekiliyorsun. Bu kötü duygu sana bir başka kötü duygu daha ortaya çıkartıyor o da; olumsuzluk ve negatiflik. Kıskançlıktan ortaya çıkan bu duygu seni fazlasıyla etkiliyor.Sen kendini daha negatif bir ruh haline sokuyorsun. Sahip olmadığın şeyleri düşündükçe bu ruh halinden çıkman imkansız hale geliyor. Hayatını baştan sona kadar etkileyen olumsuzluk hali senin içini sıkıyor. Senin kendini mutlu hissettiğin zaman dilimi oldukça kısıtlı. Çünkü bir anda gördüğün bir şey senin etkileyebiliyor. Düşüncelerin ile kendini mutsuz hissettiriyor ve negatifliğini sadece kendine değil çevrene de yayıyorsun. Bilinçaltındaki bu iki duygu seni ele geçirdiğinde seni tehlikeli biri yapabiliyor.

Suçluluk ve başarısızlık...

Senin bilinçaltındaki iki kötü duygu suçluluk ve başarısızlık. Sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. Yaşadığın şeyleri düşünmekten kendini alamıyorsun. Geçmişin, şimdin ve geleceğin... Bu üç zaman dilimi arasına sıkışıp kalmışsın. Aldığın kararlardan, davranışlarından, atmadığın adımlardan pişmanlık duyuyorsun. Bir şeyleri değiştirebileceğine inanıyorsun ama bunun için geç kaldığını da düşünüyorsun. Senin içini kaplayan kocaman bir suçluluk duygusu var. Bu suçluluk duygusu senin hayatını etkiliyor. Mutlu olmanı, sevinmeni, karar almanı engelliyor. Karar almaktan artık korkuyorsun çünkü yanlış yapacağını düşünüyorsun. Bunlar ise sana ikinci kötü duygun olan başarısızlığı ortaya çıkartıyor. Adım atmaktan çok korkuyorsun, bunun temelinde başarısızlık var. Attığın adımın yanlış olması, bir şeyleri başaramamak veya bir şeylerin ters gitmesine sebep olmak seni çok fazla korkutuyor. Bu iki duygu bilinçaltına yerleşmiş ve bunların temeli de çocukluğuna dayanıyor. Yaptığın hataların sık sık yüzüne vurulması senin artık bundan kaçmak için her şeyi denemene neden oluyor. Bu iki duygudan kurtulmak sadece aldığın kararların arkasında durarak geçer. Kendi hayatında sadece sen söz sahibi olmalısın, hata yapsan da yapmasan da...

Korku ve nefret...

Senin bilinçaltındaki kötü iki duygu korku ve nefret... Senin içinde çok büyük korkuların var ve bunlar hayatına çok fazla yansıyor. Aklına gelen ihtimaller, imkansız dediğin şeyler bile seni korkutuyor. Bunun önüne tek başına geçemiyorsun. Korkularınla yüzlemekten kaçıyorsun ve düşündükçe daha fazla korkuyorsun. Kaybetmek, yalnızlık, başarısızlık, sevilmemek... Bu tür korku durumları senin içinde yer edinmiş. İster istemez düşünüyor ve seni etkilemesine de müsaade ediyorsun. İkinci kötü duygu ise nefret... Bu duygu, senin çok fazla strese girmen, olumsuzluk yaşaman artık bir şeyleri severek yapmamandan kaynaklanıyor. İçe dönük bir karaktere sahipsin. Rahatsız olduğun şeyleri söylemekten çekinir ve bir kere bir ortamdan huzursuz olduysan bir daha oraya gitmezsin. Sen insanlara karşı tahammülü az birisin. Biraz zor bir karaktere sahipsin. Memnun olmak için çabalıyor ve her şeyde bir kusur arıyorsun. Bu da senin aslında nefret duygunu ortaya çıkartıyor. Tepkilerin biraz büyük ve bunu sert bir şekilde gösterebiliyorsun. Bilinçaltındaki bu iki duygu senin insan ilişkilerini büyük oranda etkiliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
20
9
7
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın