Görüş Bildir
Haberler
Sen Korkularınla Baş Edebiliyor musun?

Sen Korkularınla Baş Edebiliyor musun?

Sen korkularınla yüzleşebiliyor musun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım yalnızlık sana nasıl hissettirir?

4. Sürekli hayatında birine ihtiyaç duyuyor musun?

5. Sana zor gelen şeylerle nasıl mücadele eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hayatında seni çok seven insanlar var mı?

7. Hayatının bu döneminde kendini başarılı buluyor musun?

7. Hayatının bu döneminde kendini başarılı buluyor musun?

8. Bundan sonraki zaman için kendine bir plan hazırladın mı?

9. Şimdiye kadar her şey istediğin gibi gitti mi?

9. Şimdiye kadar her şey istediğin gibi gitti mi?

10. Son olarak korkularını hissettiğinde ne yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen korkularınla baş edemiyorsun!

Evet sen korkularınla baş edemeyen birisin. Aklına bir kere kötü düşünceler girince onlardan kurtulamıyor ve sürekli olarak onları düşünüyorsun. Sen yalnızlıktan, çaresizlikten, başarsızılıktan korkan birisin. Hayatında o kadar çok korkun var ki bu korkular sana hayatını yaşatmıyor. Kendini güvende hissetmediğin ve endişe duyduğun her an başka birine dönüşüyorsun. Korkuların seni ele geçirdiğinde ne yaptığını fark etmiyorsun. Özellikle yalnız kaldığın anlarda korkuların seni daha da sıkıştırıyor. Korkularınla yüzleşmek için öncelikle neden korktuğunu bilmen gerekiyor. Seni korkutan ve endişe duymana neden olan her şeyi karşına almalı ve onlarla yüzleşebilmelisin. Bir şeylerin gerçek tarafını görürsen kabul etmen de o kadar kolay olur. Korkularını paylaşmak ve başkalarından görüş almak seni daha hafif hissettirebilecektir. Senin korkuların hayatında büyük bir engel. Bunları aşmak için başka insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Çünkü korkuların tek başına aşamayacak kadar büyük. Baş edemediğin korkular her geçen gün büyüyor.

Sen korkularınla baş edebiliyorsun.

Seni korkularınla baş edebilen birisin. Hayatında çok fazla korktuğun bir şey yok çünkü güçlü bir karaktersin. Bir şey seni endişelendiriyorsa bile o şeyi nasıl idare edebileceğini bilirsin. Farkında olduğun şey, hayatta her şeyin insanın başına gelebileceği... Bunu anladıktan ve fark ettikten sonra hiçbir şey sana korkutucu gelmiyor. Gerektiğinde yalnız kalabilir ve gerektiğinde başarısız olabilirsin. Hayatta her şey senin için. Düştüğün gibi kalmayı da bilirsin. Korkularını yönetebilen biri olarak, hiçbir şeyin seni ele geçirmesine izin de vermiyorsun. Sen düşünceleri kontrol edebilirsin. Neyin sana zarar vereceğini anladığında, o şeyin önünü de kesebilirsin. Sen korkularınla baş edebiliyorsun çünkü bir şeyleri kabul etmişsin. Her şeyin senin, istediğin gibi gitmeyeceğini ve bir şeylerin bir gün ters gidebileceğini de düşündüğünde hayatın daha kolay bir hal alıyor. Hiçbir şeye sıkı sıkı bağlı değilsin. Bu da senin aslında en büyük korkun olan kaybetme korkusunu hafifletiyor. Sen korkularınla baş edebiliyor ve aslında korkularını sen yönetebiliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
17
8
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Böyle Diom

baş edemiyorum ama sikimde de değil artık. yarın öleceksem bugünü kafama göre, istediğim gibi yaşar ve kimseye de yarın ölecegimi söylemem.

Gizem Yenikler

Sen korkularınla baş edebiliyorsun.

ömer

Sen korkularınla baş edemiyorsun! Halledecezzz rahat ol o iş bende 🍀🍀