Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tatlılara Göre Aşk Evliliği mi Yoksa Mantık Evliliği mi Yapacaksın?

Seçtiğin Tatlılara Göre Aşk Evliliği mi Yoksa Mantık Evliliği mi Yapacaksın?

Bize sevdiğin tatlılara seç, aşk evliliği mi yoksa mantık evliliği mi yapacaksın söyleyelim!

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen aşk evliliği yapacaksın!

Evet sen aşk evliliği yapacaksın. Senin için her şeyden önemlisi aşk ve sevgi duygularıdır. O kişiye karşı hissettiğin her şey çok değerli. Bu nedenle birini sevmiyorsan, katlanmakta zorluk çekebilirsin. Karşındaki kişiyi bundan bir on yıl sonra da seveceğinden emin olmak istersin. Senin için aşkın ve sevginin bittiği yerde kalmak çok zor. Bu nedenle ilişkilerinde daha çok mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Hislerine fazla güveniyor ve ona göre adım atıyorsun. Senin evliliğinde önemli olan anlaşılabilirlik olacak. Sen birini dinlemeyi, çözüm bulmayı seven birisin. Problemlerden kaçmaz ve o problemi hemen çözmek için çabalarsın. Bu da ilişkilerinde hep daha yapıcı taraf olduğunu ortaya çıkarıyor. Aşk evliliği yapacağın evliliğinde her şeyin mükemmel gitmesi için uğraşacaksın. Senin için aşk her zaman var olan bir şeydir. Ne evlilik ne sıradanlık senin aşkını söndürebilir.

Sen mantık evliliği yapacaksın!

Sen mantık evliliği yapacaksın!

Sen mantık evliliği yapacaksın. Sen hayatı daha ciddiye alan birisin. Sen geleceğini düşünmek ister ve hep kendini garanti altına almak istersin. Risk almaktan hoşlanmaz bu nedenle adımlarını hep düşünerek atarsın. Senin hayatında mantıksız bir şey bulmak imkansızdır. Hayatında çok az hata yapmış ve hatalarından da ders çıkarmış birisin. Körü körüne kimsenin peşinden gitmezsin. Aslında hayatında hep bir plan ve program işler. Sen şu an yaptığın şeyleri bile daha önceden eminiz ki planlamışsındır. Sen mantık evliliği yapacaksın, çünkü aşka inanmıyor ve bir süre sonra da aşkın bittiğini düşünüyorsun. Hayatında hep daha fazla sevilen taraf olmuşsun. Sen insanlardan çabuk vazgeçebilir ve duyduğun sevgi duygusunun yerini de başka şeyler alabilir. Senin için her şey gelip geçicidir. Bu nedenle her zaman mantığınla ilerler ve ona göre yaşarsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
38
27
15
11
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen aşk evliliği yapacaksın!

ömer

Sen aşk evliliği yapacaksın! Olur olur yaparız aşık olacak birini bulursak onu geçte soğuk baklavanın kilosu 480 lira anasını avradını satayim….

Nurcan Güneri

Sen mantık evliliği yapacaksın!