Görüş Bildir
Haberler
Aşksızlıktan Ne Kadar Sıkıldın?

Aşksızlıktan Ne Kadar Sıkıldın?

Ha buldum ha bulucam derken bir türlü bulamadığın aşk nerede? Aşksızlık seni ne kadar sıktı?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım ne kadar süredir yalnızsın?

4. En son ilişkin neden bitti?

4. En son ilişkin neden bitti?

5. Aşık olduğunu nasıl anlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki tek başına ne yapmaktan hoşlanırsın?

6. Peki tek başına ne yapmaktan hoşlanırsın?

7. Şimdiye kadar kaç kişiye aşık oldun?

8. Ayrıldıktan sonraki seni seç!

9. Son olarak burcunu öğrenelim!

Senin acil aşık olman gerekiyor!

Senin acilen aşık olman gerekiyor. Evet, aşksızlık seni mahvetmiş. Sen aşık olmadan yapamazsın. Ama bir süredir bu durum seni resmen sevgisiz birine çevirmiş. Senin aşık olman kolay bir şey değil. İnsanlara çabuk alışamıyor, güvenemiyor ve onlara hayatında yer açamıyorsun. Bu nedenle de aşık olamıyorsun. Aşk senin için hem zor hem de artık imkansız geliyor. Birini sevmek, alışmak sana çok uzak şeyler. Hayatına aldığın kişi gerçekten bunun değerini bilmeli. Değer bilmeyen, seni üzecek ve kıracak kimseyi hayatına istemiyor ve böyle birine aşık olmaktan da korkuyorsun. Senin acilen aşık olman gerekiyor çünkü buna artık hazırsın. Ne istediğini biliyorsun. Aşkın olmadığı, sevginin olmadığı bir dünya düşünemiyorsun. Senin için hayatının her anında aşk olmalı. Çünkü aşk duygusu sana farklı şeyler hissettiriyor. Her şeyi daha güzel, daha mantıklı belki daha iyi görüyorsun. Aşksızlık seni çok fazla sıkmış ve yormuş. Aşık olacağın kişi bir an önce senin karşına çıkmalı ve sizin uzun ömürlü bir ilişkiniz olmalı.

Sen asıl aşktan sıkılmışsın!

Sen asıl aşktan sıkılmışsın. Evet sen aşktan, aşık olmaktan çok fazla sıkılmışsın. Senin hayatına her zaman birileri girmiş ve çıkmış. Sen aşık olmayı seviyor ve her seferinde birine aşık oluyorsun. Sen aşk acısı bile çekemiyorsun, çünkü buna zamanın yok. Tam aşk acısı çekeceksin hayatına biri giriyor. Aşık olmak senin için bir tutku. Bu nedenle sen aşksızlıktan sıkılmamış, tam tersi aşktan sıkılmışsın. Açıkçası biraz kafanı dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacın var. Bu nedenle biraz aşk meşk işlerinden uzak durmalısın. Ne kadar çok kendini dinlersen o kadar doğru kişiyi bulmaya yaklaşırsın. İlişkilerde kolay biri olabiliyorsun. Çünkü zor isteklerin veya zor bir karakterin yok. Uyum sağlayabilir ve özellikle aşıksan onun için her şeyi yapabilirsin. Ama işte gel gör ki senin aşık kalma süren de oldukça az. Sen her gün bir başkasına aşık oluyor ve her gün kendini başka bir yerde buluyorsun. Senin aşka kısa bir ara vermen gerekiyor. Senin için zor ama kalbin için iyi bir zaman dilimi olacak.

Hem aşkı özlüyor hem de yalnızlıktan hoşlanıyorsun!

Sen ne aşksız yapabiliyorsun ne de aşkla yapabiliyorsun. Hem aşkı özlüyorsun hem de yalnızlığı seviyorsun. Bir sorumluluk almak istemiyorsun ama aynı zamanda üzerinde de fazla ilgi olsun istiyorsun. Hayatın bu ikilem arasında gidip geliyor. Bu nedenle aşık olmadığın için yakınıyor, aynı zamanda 'bekarlık sultanlıktır' diyorsun. Aslında şu an hayatından oldukça memnunsun. Ne çok fazla sorumluluk alıyor, ne de birini düşünmek zorunda kalıyorsun. Sadece kendi isteklerine göre yaşıyorsun. Bu durum hoşuna giderken, sevgilisi olan insanları görünce kıskançlık duygun tavan yapıyor. Kısacası kafan oldukça karışık. Bu nedenle şimdi aşık olmanın hiç zamanı değil. Önce kendini biraz dinlemeli ve ne istediğine karar vermelisin. Senin için aşk özgürlüğü kısıtlayacak bir şey olmaktan çıkmalı. Bu düşünceye girdiğin zaman aslında aşık olmaya da hazır olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
21
12
10
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Senin acil aşık olman gerekiyor! Acele işe şeytan karışır gerilim yaratma paniğim tutacak amk 😅😅😅

moonlight

bana da Hem Nalına Hem Mıhına diyor gevşek ... :) nasıl olcaksa ..

Böyle Diom

aşk insanın ağzına sıçtırır ve hayatım yeterince bok olmuş durumda zaten. hayatımı düzeltemeyecek biri mümkünse gölge de etmesin.

Sıla Gündüz

Ne sen sor ne ben söyleyeyim admin hiç sevgilim olmadı nereden bileyim aşkı

aynen. ben şıkları bile işaretlemedim