Görüş Bildir
Haberler
Bu Kurabiye Testine Göre Hangi Hazzın Esirisin?

etiket Bu Kurabiye Testine Göre Hangi Hazzın Esirisin?

Ebru Çiftçi
20.10.2018 - 15:41 Son Güncelleme: 21.10.2018 - 17:59

Beğendiğin kurabiyeleri seç, hangi hazzın esiri olduğunu söyleyelim! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Sen sevişmekten o kadar çok haz duyuyorsun ki, resmen bunun esiri olmuşsun. Her an her yerde sevdiğin veya hoşlandığın insanla sevişmek istiyorsun. Çünkü bu his seni aşırı mutlu ediyor. Sanki bir kuş gibi uçuveriyorsun. O an dünya umurunda olmuyor. Bu hazzın peşinden resmen koşuyorsun. Ama öyle her önüne gelenle bunu yaşayamıyorsun. Gerçekten bir şeyler hissettiğin birine karşı bu hazzı yaşıyorsun. Senin için inanılmaz değerli olan seks için nelerini vermezsin. Kendin haz aldığın kadar karşındaki insanın da aynı şekilde hissetmesi için onu memnun edecek şeyler yapıyorsun. Gerçekten harikasın!

Yemek!

Sen resmen yemek yerken kendinden geçiyorsun. Yemek yemeyi o kadar çok seviyorsun ki yemeğini kimselerle paylaşmak istemezsin. Onu yerken lezzetin tadına varmak resmen seni mutlu ediyor. Sanki bu dünyada değilmişcesine şenleniyorsun. O yüzden sürekli farklı lezzetler denemeye bayılıyorsun. Neredeyse çoğu yemekleri biliyorsun. Yemek yapmayı çok sevmezsin ama tatlarına bakmaya bayılırsın. Öyle her yemeği de yemezsin. Gerçekten yediğin yemeğin güzel olması gerekiyor. Sen resmen gurmesin! Bu hazzın peşinde koşmaya bayılıyorsun.

Alışveriş yapmak, para harcamak!

Sen alışveriş yapmaya, para harcamaya bayılıyorsun. Resmen bu hazzın peşinde koşuyorsun. Çünkü alışveriş yapmak seni hem çok mutlu ediyor hem de bütün stresini alıyor. E hal böyle olunca da her canın sıkkın olduğunda direkt alışveriş yapmaya koşuyorsun. Tek tek gidip bütün mağazaları dolaşıyorsun. Almayacaksan bile şimdiden beğeniyorsun ki, sonrasında bir ihtiyaç olduğunda hemen alasın. Ayrıca kendine has bir tarzın da var. Herkesin dikkatini çekmeyi de seviyorsun. Belki de bundan dolayı alışveriş yapmaktan büyük bir haz duyuyorsun.

Dedikodu yapmak!

Sen resmen dedikodu yapınca büyük bir mutluluk yaşıyorsun. Sanki içindeki bütün kötülükleri dışarı atmış gibi bir hafif hissediyorsun. Bu yüzden senin için dedikodu yapmak büyük bir haz tatlım. O kadar iyi bir gözlemci ve araştırmacısın ki, her şeyden anında haberin oluyor. Etrafındaki insanlar senin bu özelliğini bildikleri için olan biten her şeyi sana sorarlar. Kim ne yapmış, nası yapmış, nereye gitmiş, kiminle birlikte bunların hepsinden haberdar olursun. Arkadaşların bu yüzden seninle birlikte olmaktan keyif alıyorlar. Hem ortalığı şenlendiriyorsun hem de herkesin merak ettiğini ortalığa saçıveriyorsun. Bunu yapmak sana büyük bir haz veriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
150
134
80
44
33
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevgi

seks mi? bunca güzel kurabiyeden nasıl böyle bir sonuç çıkıyor acaba

SILA TRKMEN

Yemek!Sen resmen yemek yerken kendinden geçiyorsun. Yemek yemeyi o kadar çok seviyorsun ki yemeğini kimselerle paylaşmak istemezsin. Onu yerken lezzetin tadı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yemek! Sen resmen yemek yerken kendinden geçiyorsun. Yemek yemeyi o kadar çok seviyorsun ki yemeğini kimselerle paylaşmak istemezsin. Onu yerken lezzetin ta... Devamını Gör