Görüş Bildir
Haberler
Bu Koku Nikah Masasına Bile Götürür! Erkeğini Burcuna Göre Etkileyebilmen İçin Seçebileceğin Kadın Parfümleri

etiket Bu Koku Nikah Masasına Bile Götürür! Erkeğini Burcuna Göre Etkileyebilmen İçin Seçebileceğin Kadın Parfümleri

Başak Nur Süner
02.03.2023 - 16:22 Son Güncelleme: 03.03.2023 - 12:15

Astrolojiye inanan kişiler, burçların karşımızdaki insanlar hakkında bize bilgiler verebildiğini düşünüyor. Erkekler de kişiliklerinde, burcunda veya yükselen burcunda olan özellikleri taşıyabiliyor; karşı tarafın bazı özelliklerinden etkilenebiliyor. 'Hangi kokuyla başını döndürebilirim?' diye düşünüyorsan, karşı cinsin duygularını etki altına alabilecek parfümünü onun burcuna göre seçebilirsin. Erkek arkadaşının, eşinin veya partnerinin burcuna uygun şekilde kokmanı sağlayacak parfüm önerilerini derledik.

Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek arkadaşın koç burcu ise;

Erkek arkadaşın koç burcu ise;

Koç burcu erkeği toplum içinde kendine güvenen, hareketli ve enerjik yapısıyla ilgi çeken bir kişiliktedir.

Dik başlı ve otoriter özelliklere sahip koç erkeği sert, başkalarının kokusunun üzerine çıkacak ağır kokulardan hoşlanmaz. Ortamın yıldızı olmak ister. Bu yüzden onun yanında daha fresh ve hafif kokular tercih etmeyi deneyebilirsin.

Dkny - Be Delicious Fresh Blossom

Dkny - Be Delicious Fresh Blossom

Hafif kokular kalıcı olmaz diye düşünüyorsan bir de bu parfümü deneyebilirsin. 

Dkny Be Delicious Fresh Blossom kalıcı kokusuyla çok dikkat çekiyor! Greyfurt, inci çiçeği, kayısı ve yaseminle döşenmiş bir koku düşün! Kalıcılığı ise odunsu alt notalarla güçlendirilmiş. 

Bu parfüm burada!

Erkek arkadaşın boğa burcu ise;

Erkek arkadaşın boğa burcu ise;

Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan ve sakin bir yapıya sahiptir. Bu sakin görünüşünün altında ise oldukça hareketli bir insan vardır.

Boğa burcu erkeği ayrıca evine bağlıdır ve ailesiyle arasında sıcak bir bağ vardır. Bu yüzden onunlayken ona huzuru hissettirebileceğin bir koku seçebilirsin.

Christian Dior Jadore

Christian Dior Jadore

Ylang-ylang özünün çiçek-meyveli notalarla Türkiye'den Damask Gülü özü, Grasse'tan yasemin grandiflorum ve Hindistan'dan zambak ile meyveli ve şehvetli, huzur veren bir koku.

Bu parfüm burada.

Erkek arkadaşın ikizler burcu ise;

Erkek arkadaşın ikizler burcu ise;

İkizler burcu erkeği zeki, nazik, etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla ön plandadır. Değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli bir şefkat ve ilgi bekler. Bu yüzden çikolata gibi tatlı bir ilgi hoşlarına gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dayens Gladiator

Dayens Gladiator

Çikolata kokusu sevenler için özel hazırlanmış ve uzun süre kalıcılığa sahip harika bir koku. Dikkat edilmesi gereken husus ise parfümün çikolata sevenleri kendine müdavim yapması.

Parfüm burada.

Erkek arkadaşın yengeç burcu ise;

Erkek arkadaşın yengeç burcu ise;

Yengeç burcu erkeği nazik, ağır başlı yapısıyla ön plandadır. Oldukça duygusaldır. Çevresindeki insanlara yardımcı olmaya çalışır ve onlara değer verir. Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda kendini güvende hissetme ve yakınlarının zor duruma düşme ihtimaline karşı tedbirli olmak istemesinden kaynaklanır. Bu yüzden kendilerini güvende hissettirecek, endişelerini azaltacak tatlı kokular iyi bir seçenek.

Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani My Way

Siyasetle kadının iç içe geçmesini, bir kadının sıradışılığını, neşesini, dişiliğini ve özgürlüğünü temsil etmesi üzerine tasarlanmış bir parfüm Scandal...

Parfümün üst notalarında; kan portakalı ve mandalina, orta notalarında bal, gardenya, yasemin, portakal çiçeği ve şeftali, alt notalarında ise paçuli, balmumu, karamel ve meyan kökü bulunuyor.

Parfüm için buraya tık tık

Erkek arkadaşın aslan burcu ise;

Erkek arkadaşın aslan burcu ise;

Aslan burcu erkeği ılımlı, zeki, sevecen ve romantik tavrıyla dikkat çeker. İkili ilişkilerde mükemmel bir partnerdir. İlişkilerinde duygusallığı sever. Ayrıca yönetici vasfında işlerle meşgul olmak ister. Bunun dışında oldukça sosyal olduklarından dışarıda vakit geçirmekten de hoşlanırlar. Bu yüzde bir aslan erkeğiyle vakit geçireceksen kalıcı kokular ilk seçeneğin olmalı.

Burberry Classic For Women Edp

Burberry Classic For Women Edp

Kadınlar günlük hayatlarında kalıcı ve unutulmaz olmanın yolunu bulmuşlar.

Günlük kullandığımız parfüm iş hayatında, arkadaşlarımızla veya tek başımıza bize kendimizi iyi ve dinamik hissettiren kokulardır. Kişisel tercihine göre çok ağır olmayan parfümleri seçerek gündüzleri de kokunla büyüleyebilirsin.

Parfüm için buraya tıkla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek arkadaşın başak burcu ise;

Erkek arkadaşın başak burcu ise;

Başak burcu erkeği inatçı, titiz ve mantıklı yapısıyla dikkat çeker. Her zaman bakımlı görünmeye dikkat eder. Temizlik onun için çok önemlidir. Bazen aşırıya kaçacak derecede titiz olabilir. Bu yüzden her an duş almışsın hissi uyandıran kokular dikkatini çekebilir.

Cacharel Noa

Cacharel Noa

Banyodan yeni çıkmışsın hissi uyandıran bir parfüm.

Beyaz şakayık, beyaz misk ve kahve notalarıyla hafif pudralı bir koku.

Buradan satın alabilirsin.

Erkek arkadaşın terazi burcuysa

Erkek arkadaşın terazi burcuysa

Terazi burcu erkeği ikili ilişkilerde karşı cinste özellikle zarafet, akıl, mantık ve güzellik arar. Sert mizaçlı kadınlar ona hitap etmez. Bu yüzden ağır parfümler yerine aşırıya kaçmayan hafif tatlı parfümleri tercih edebilirsin.

Lancome - La Vie Est Belle

Lancome - La Vie Est Belle

La Vie Ese Belle'nin ana notasını iris çiçeği ve paçuli, üst notalarında ise siyah frenk üzümü ve armut bulunuyor. Orta notalarda samim yasemini ve Tunus portakal çiçeği, alt notalarda ise tonka fasulyesi, vanilya ve pralin ile birleşiyor. 

Parfüme buradan ulaşabilirsin.

Erkek arkadaşın akrep burcu ise;

Erkek arkadaşın akrep burcu ise;

Akrep burcu erkeği maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düşünür. Arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker. Bu yüzden kaliteli ve afrodizyak etkili parfümler hoşuna gidebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lancome Idole

Lancome Idole

Seksi ve şehvetli odunsu paçuli notaları ile bağımlılık yapan Lancome Idole, Arap ve İspanyol yasemini ikilisi gül akoruna eşlik ediyor. Meyveli ve taç yapraksı olarak tasvir edilen bu akor kremsi, temiz ve yoğun bir yumuşaklığa sahip.

Parfümü incelemek için tık tık.

Erkek arkadaşın yay burcu ise;

Erkek arkadaşın yay burcu ise;

Yay burcu erkeğinin karşı cinste aradığı en önemli özellik güzelliğin yanı sıra kafa yapısıdır. Bilgili ve kültürlü kadınlarla sohbet etmekten keyif alır. Yay burcu erkeği bir kadından hoşlandığı zaman ilgisini yoğun bir biçimde gösterebilir. Ayrıca yay erkekleri açık havada zaman geçirmeyi sever. Bu yüzden kalıcı ve zeka kokan parfümler senin için ideal.

Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

Bergamot, turunçgil notaları içeren parfüm, kokusuyla, kalıcılığıyla, ambalajıyla çok sevilen parfümlerden biri.

Parfüm burada.

Erkek arkadaşınız oğlak burcu ise;

Erkek arkadaşınız oğlak burcu ise;

Oğlak burcu erkeği güvenilir, kuralcı ve disiplinlidir. Sistemli ve düzenli olan şeyleri sever. Daha çok akıllı, bakımlı, ne istediğini bilen, kişilikli kadınlardan hoşlanır. Bu yüzden bir imza parfümü seçmen ve sürekli onu kullanman hoşuna gider.

Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium; özgür ve özgüven sahibi, her hareketiyle göz alıcı ancak pervasız bir dişiliği ifade ediyor.

Portakal çiçeği kalp notası ile hafif ancak vanilya ve sedirin verdiği etki yoğun akşamlar içinde uygun hale getiriyor. 

Parfümü satın almak için tıkla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek arkadaşınız kova burcu ise;

Erkek arkadaşınız kova burcu ise;

Kova burcu erkeği ikili ilişkilerinde iyi bir arkadaş ve tutkulu bir aşıktır. Akıllı, kendine özgü ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria

Her kullananın bayıldığı, özgür ve özgün kokmak isteyenlerin tercihi olan Calvin Klein Euphoria, kalp notasında manolya ve orkide barındırıyor.

Parfüm burada.

Erkek arkadaşın balık burcu ise;

Erkek arkadaşın balık burcu ise;

Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara aşık olur. Duygusal ve anlayışlı bir yapısı vardır. Sevdiği kadını mutlu etmek için türlü romantizm oyunlarına başvuracaktır. Bu yüzden romantik kokular onu etkileyebilir.

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent Libre

Fransız lavantası ve Fas portakal çiçeğinin kokusuna sahip bu eşsiz parfüm ile kokuna herkes bayılacak. Romantikliğin kokusunu üzerinizde taşımak istersen ona bir şans ver.

Parfüm için tıkla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın