Görüş Bildir
Haberler
Bu Kahvaltı Masalarını Puanla, Hakkındaki Her Şeyi Ortaya Dökelim!

etiket Bu Kahvaltı Masalarını Puanla, Hakkındaki Her Şeyi Ortaya Dökelim!

Aburoski
06.01.2019 - 17:02 Son Güncelleme: 09.07.2019 - 09:40

Kahvaltı masalarına verdiğin puanlara göre hakkındaki her şeyi ortaya döküyoruz! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini çok iyi tanıyorsun!

Verdiğin puanlara göre sen kendini çok iyi tanıyan birisin. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilen ve çevresini fazlaca analiz eden bir yapın var. Ve en önemlisi de insanlar sana kendilerine güvenmedikleri kadar güveniyor. İnsanların güvenini kazanmak çok kolay bir şey olmasa gerek. Çevrendeki insanlar senin yanında çok rahat. Onlarla çok iyi iletişim kuruyorsun. Bu zamana kadar arkadaşlarını kırdığın pek fazla görülmemiştir. Senin iyi kalbini onlar çok net görüyor. 

Aynı zamanda da öz eleştiri yapabilen birisin. Her durumda, olayda kendini de çevrendekileri analiz ettiğin gibi ediyorsun. Kendin hakkında ne düşündüğün çok önemli. Geceleri başını yastığa koyduğunda bütün gün ağzından çıkan her kelimenin sonu nereye varıyor bakıyorsun. İnsanların kalbini de kırmaktan aşırı derecede tedirgin oluyorsun.

Basit şeylerle bile mutlu oluyorsun!

Verdiğin puanlara göre sen basit şeylerle mutlu olan bir insansın. Hayatı basit yaşamayı seven ve  normal şeylerle çok fazla mutlu olan birisin. Aynı zamanda senin hayatına girecek insanın dürüst ve ileriye dönük düşüncelerinin olmasını önemsiyorsun. Hayata dair bir planı olmayan, ileriyi düşünmeyen insanların senin hayatında kesinlikle yeri yok. Bu tarz insanların biraz hayatı boş yaşadığını düşünüyorsun. Sana olumlu anlamda en ufak bir şey katanın kırk yıl kölesi olursun. Kendini ve çevrendeki insanları geliştirmeyi çok önemsiyorsun. 

Aynı zamanda da ön yargılı ve başkaları hakkında konuşan insanlardan da hiç etmediğin kadar nefret ediyorsun. Bu insanlar senin resmen mideni bulandırıyor. Elbette ki her insan gibi senin de zayıf yönlerin var. Bu zayıflıkların senin hayatını zora sokacak kadar güçlü zayıflıklar değil. Bunların farkında olduğun için müdahale edebiliyorsun ve hiç yokmuş gibi davranabiliyorsun.

Rahat ve uyumlusun!

Verdiğin puanlara göre sen rahat ve uyumlu bir insansın! Rahatlık senin olmazsa olmazın! Tabii bu kadar rahat olmak iyi değil.. Her şeye atılmayı seviyorsun. Çok girişken bir yapın da var.. Kendini çok seviyor, övmekten vazgeçemiyorsun. Başkalarının seni övmesine çok önem veriyorsun. Yalnız eleştirilmeyi kabul etmiyorsun. Her şeyi doğru yaptığını, yanlışın hayatında yeri olmadığını düşünüyorsun. Bu biraz insanları rahatsız edebilir fakat yine de çevrendeki insanlar tarafından çok seviliyorsun. 

Aynı zamanda insanlarla çok çabuk kaynaşıyorsun ve onlara hemen güveniyorsun. Bu kadar çabuk herkese güvenme. Herkese güvenmen ileride kaybetmene neden olabilir.  Yanlış olduğunu bilsen de bu huyundan vazgeçmek neredeyse imkansız! Uysal bir yapın da var bunu da belirtelim. Herkesle uyum içerisindesin. Herkes rahatça sana istediğini söyleyebilir. Paylaşımcısın!

Sen harika bir detaysın!

Verdiğin puanlara göre sen ciddi anlamda harika bir insansın. Senden çok iyi arkadaş olur! Her arkadaş ortamında senden bir tane bulunmalı... Dost canlısı bir karakterin var ve yardım etmeyi görev edinmişsin. Başkaları için bir şeyler yapmaktan hiçbir zaman bıkmıyorsun! İnsanları düşünmen güzel bir şey ama biraz kendini düşün. Kendine değer vermeyi bil! Bir de sen tam bir iyilik meleğisin! Hayatında olduğun kişiler çok şanslı! Onlara da kendini sevdirmişsin. Sen böyle olmaya devam ettikçe yalnız kalmayacaksın. Arkadaşların, ailen sana çok değer veriyor. Sakın onları kaybedecek bir şey yapma. Onların kıymetini bil. 

Aynı zamanda da sen az ve öz konuşan bir insansın. Çok konuşmayı sevmiyorsun. Az ve öz konuşmak senin için önemli. Geveze insanlardan da haz etmezsin.Gözler senin üzerinde olsun istemiyorsun. Gözlerden uzak olmak en sevdiğin şeylerden birisi. Köşene çekilmek ve düşünmek seni mutlu ediyor. Ayrıca çok iyi sır tutarsın. Şu zamanda senin gibi insanlara ihtiyacımız var. Kim istemez ki senin gibi sır tutan bir arkadaş? Unutmadan, ortalığı karıştıran insanları da hiç sevmezsin..

Karar vermek senin için işkence!

Verdiğin puanlara göre sen karar almakta zorlanan bir arkadaşımızsın. Bir şeylerin kararını vermek senin için işkenceyle eş değer. Bir an önce kararlar almayı öğrenmelisin. Ama zar zor aldığın kararların arkasında da duruyorsun ve kolay kolay kararlarından vazgeçmiyorsun. Senin düşüncelerini değiştirmek, deveye hendek atlatmaktan bile daha zor! Aldığın kararlar her zaman doğru olmayabilir. Biraz farklı düşüncelere de açık olmalısın. 

Bir de sen aslında göründüğün gibi bir insan değilsin. Etrafındaki insanlar senin aksi, lanet ve hırçın biri olduğunu düşünüyor olabilir onlara çok fazla kulak asma. Sen aslında pamuk gibi bir insansın... Göründüğün gibi bir insan değilsin. Utangaçsın ve sıcakkanlısın. Utangaç olduğun için insanlara alışman biraz zaman alıyor. Zaman geçtikçe insanlarla daha iyi anlaşıp, daha çok samimi olabiliyorsun.. Sana samimi insanlar gerek. Samimi insanlara kapın her zaman açık!

Açık sözlü bir insansın!

Verdiğin puanlara göre sen açık sözlü bir insansın! Patavatsızlıkla açık sözlü olmanın arasındaki o ince çizginin gayet farkındasın ve buna dikkat ederek insanlara davranıyorsun. İnsanlar hakkında yorum yapmayı seviyorsun ve yorum yaparken de onları kırmamak için ağzından çıkan her kelimeyi iyice tartıp ona göre söylüyorsun. Cana yakındasın ve aynı zamanda da kendinden emin bir insansın.

Bazı insanlara göre dilin keskinmiş gibi gelebilir fakat aslında öyle değilsin. Öyle düşünen insanlar açık sözlülük ve patavatsızlığın ne demek olduğunu bilmiyorlar. Evet her şeyi insanlara söylüyorsun ama sözünün karşındaki insan üzerinde nasıl bir etki bırakacağını biliyorsun. Açık sözlü bir insan olduğun için bazı insanlardan gereksiz tepkiler alıyorsun ama onları hiç takma. 'Tamam' de geç. Uğraşmaya değmez. Onlar seni tanımadıkları için o şekilde gereksiz tepki veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
829
381
213
110
30
26
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Basit şeylerle bile mutlu oluyorsun! Verdiğin puanlara göre sen basit şeylerle mutlu olan bir insansın. Hayatı basit yaşamayı seven ve normal şeylerle çok ... Devamını Gör

Sen harika bir detaysın! Verdiğin puanlara göre sen ciddi anlamda harika bir insansın. Senden çok iyi arkadaş olur! Her arkadaş ortamında senden bir tane bu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Boğa burcu olup hepsine 6 puan vermek...