Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Algı Testine Göre Senin Psikolojik Sorunun Ne?

etiket Bu Görsel Algı Testine Göre Senin Psikolojik Sorunun Ne?

Bu görsel algı testine göre senin psikolojik sorunun ne?

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evettttt, şimdi çakralarımızı açıyoruz ve görsel algı testimize başlıyoruz. Görsele dikkatlice baktığında, trenin hangi yöne doğru hareket ettiğini görüyorsun?

4. Hmm... Kafa karıştırıcı bir görsel değil mi? Ama bu yanılgıya kapılmayacağını düşünüyoruz. Sence bu görselde filin kaç ayağı var?

4. Hmm... Kafa karıştırıcı bir görsel değil mi? Ama bu yanılgıya kapılmayacağını düşünüyoruz. Sence bu görselde filin kaç ayağı var?

5. Şimdi de bu görselde tam ortada yer alan sarı yuvarlağa 5 sn. odaklanmanı istiyoruz. Etrafındaki pembe kısım ne tarafa doğru hareket ediyor?

5. Şimdi de bu görselde tam ortada yer alan sarı yuvarlağa 5 sn. odaklanmanı istiyoruz. Etrafındaki pembe kısım ne tarafa doğru hareket ediyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele dikkatlice baktığında kaç farklı yüz görüyorsun?

6. Bu görsele dikkatlice baktığında kaç farklı yüz görüyorsun?

7. Bu işte bir gariplik var ama ne? Bu iki şekile baktığında dönüş noktaları nasıl oluyor?

8. Pekiiii ilk bakışta gözüne çarpan hayvan bunlardan hangisi?

8. Pekiiii ilk bakışta gözüne çarpan hayvan bunlardan hangisi?

9. Evet, oldukça karışık bir görsel fakat her birimizin bakış açısı farklıdır. Mesela sen bu görselde ilk olarak hangi hayvanı görüyorsun?

9. Evet, oldukça karışık bir görsel fakat her birimizin bakış açısı farklıdır. Mesela sen bu görselde ilk olarak hangi hayvanı görüyorsun?

10. Veee son sorumuza geldik! Görselde sağ alt köşede bulunan noktaya odaklanın. Odaklandığınızda sol tarafta değişen şeritin rengi ne oluyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en büyük psikolojik sorunun iç çekişmelerin!

Senin en büyük psikolojik sorunun iç çekişmelerine çözüm bulamamak! Dışarıya verdiğin izlenimle kendi içinde yaşadıkların o kadar zıt ki bazen sen bile anlam veremiyorsun. Etrafındaki insanlar senin o güler yüzünü, espri anlayışını ve mantıklı olan karakterine bayılıyorlar. Fakat kendi köşene çekildiğin zaman içinde mutsuz ve bi o kadar duygusal bir insan var. Geçmişe dair kendine kızdığın bazı konular var ki, onlardan bir türlü kurtulamıyorsun. Her yerde karşına çıkıyor. Sürekli düşünüyor ve hatayı bulmaya çalışıyorsun. Yaptığın hataların geri telafisinin olmadığını fark edip daha da üzülüyorsun. Hem kendine hem de geçmişindeki insanlara çok sinirleniyorsun. Sanki şu anda yaşadığın hayatın suçlusu onlarmış gibi. Önünde kurduğun hayaller var, bunları gerçekleştirmek adına çok çabalıyorsun. Ama bazen öyle bir şey oluyor ki, kendini her konuda yetersiz buluyorsun. Her şey yolundayken bile durup düşünüyorsun. 'Neden çok daha iyi değilim?' diye. Ama  sen zaten her şeyin iyisini yapıyorsun. En azından yapmaya çalışıyorsun. Bunu takıntı haline getirdiğin için sürekli kendinde kusur arıyorsun. O yüzden artık kendine bu kadar yüklenmemelisin. Sen de insansın ve hayatında bazı yanlış kararlar alabilirsin. Önemli olan bunlardan ne kadar ders çıkarıp bundan sonrasında nasıl davrandığın.

Senin en büyük psikolojik sorunun insanlara gereğinden fazla değer vermek!

Senin en büyük psikolojik sorunun insanlara gereğinden fazla değer vermek ve karşılığını alamamak! Herkesi kendin gibi çok iyi zannedip onlardan da aynı şeyi bekliyorsun. Fakat üzülerek söylüyoruz ki, kimse senin kadar mükemmel değil. Senin o içindeki iyilik keşke diğer insanlarda da birazcık olsa, işte o zaman her şey mükemmel olacak. Bu durumdan dolayı o kadar çok insan senin kalbini kırmış ki artık bıkmışsın. Sırf bu yüzden kendi köşene çekilip, diğer insanlardan uzaklaşmışsın. Çünkü sen ne kadar iyi niyetle gidersen git onların içinde hep bir çıkar ilişkisi var. Her seferinde hayal kırıklığına uğrayıp, üzülmekten yoruldun. Hayatında artık seni gerçekten seven ve değer veren birilerini istiyorsun. Bu yüzden eskisi gibi öyle herkesin yüzüne gülmüyorsun. O eski sevecenliğinin yerini daha sert ve soğuk bir kişi aldı. Hatta etrafındaki insanlar senin son zamanlarda ne kadar değiştiğini söyleyip yakınıyor. Bilmiyorlar ki, artık herkese hak ettiği değeri verdiğini. Yok öyle etrafındaki insanları yok yere mutlu etmek. İyi niyetini suistimal edenlere karşı çok büyük bir duvar ördün. Şimdi onlar düşünsün.

Senin en büyük psikolojik sorunun kendi kendini karamsarlığa sürüklemek!

Senin en büyük psikolojik sorunun kendi kendini karamsarlığa sürüklemek! Sürekli kendi içinde olumsuz düşüncelere yer veriyorsun. Hayatında iyi şeyler olsa bile her zaman negatif tarafından bakarak boş yere kendini üzüyorsun. Belki bu kendi içinde yaşadığın korkulardan kaynaklanabilir. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylar senin diğer insanlar tarafından kaygılanmana sebep olmuş olabilir. Bunu çözebilmek için daha önce seni etkileyen olayları gözden geçirmelisin. Ve bunların üstesinden gelmelisin. Aksi takdirde kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Olayların pozitif tarafından bakmak yerine hep negatif tarafını ele alıyorsun. Böyle olunca da mutsuz ve isteksiz oluyorsun. İnan belki farkında değilsin ama çok etkileniyorsun. Çünkü hayatında yapmak istediğin şeylere adım atarken çok zorlanıyorsun. İçinde sanki hep bir korku hep bir başarısızlık korkusu taşıyorsun. O yüzden artık kendine güvenmeli ve emin adımlarla yürümelisin. Çünkü sen gerçekten mükemmel bir insansın. Bunu fazlasıyla hak ediyorsun!

Senin en büyük psikolojik sorunun kimseye güvenememek!

Senin ten büyük psikolojik sorunun kimseye güvenememek! Geçmişte yaşadığın kötü anılar seni epey etkilemiş. O yüzden yeni biriyle tanıştığın zaman güvenemiyorsun. Her ne kadar karşındaki kişi sana dosdoğru gelse de içinde ona karşı hep bir korku yaşıyorsun. Daha önceki yaşadığın ilişkide oldukça hayal kırıklığına uğraşmışsın. Senin hiç beklemediğin bir şekilde karşına çıkmış ve tüm duygularını yerle bir etmiş. O yüzden senin biraz zamana ihtiyacın var. Bunu atlatabilmek adına kendini dinlendirmeli ve yeni bir sayfa açmalısın. Çünkü senin için doğru olan kişiyi sırf bu yüzden kaybetmek sonradan üzücü olabilir. Karşındaki insanı bir başkasına benzetmemeli ve şans vermelisin. Hayatına giren hiçbir insan birbirine benzemiyor. Hepsinde farklı bir hayat farklı bir hikaye var. Sonuçta hepsi sana farklı bir şeyler katıyor. O yüzden güven problemini aşmalı ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğa adım atmalısın.

Senin en büyük psikolojik sorunun yalnız kalmaktan korkmak!

Senin en büyük psikolojik sorunun yalnız kalmaktan korkmak. Sen yalnız kalmaktan çok korkuyorsun. Ve bu yüzden sürekli düşünüp, insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorsun. Doğal olarak sürekli düşündüğün için bilinçaltında sen fark etmeden bu yer etmiş. O yüzden bu düşünceyi bir an önce kafandan atarsan senin için çok iyi olur. Çünkü sen farkında olmadan bilinçaltında yer alan bu düşünce senin istemeden de olsa davranışlarını etkiliyor. Çoğu zaman olduğun kişiden çok farklı bir kişiye dönüşüyorsun. Bunun sebebi de etrafındaki insanlar tarafından dışlanmak ve yalnız kalmak. O yüzden sürekli etrafındaki insanların suyuna gitmeye çalışıyorsun. Aslında bunu yaptığının sen de farkında değilsin. Ama şöyle geriye dönüp baktığında veya şu an insanlarla olan ilişkini göz önüne alırsan böyle olduğunun farkına varabilirsin. Bu düşünceyi kafandan atamadığın sürece bilinçaltında yer etmeye devam edecektir. Sakın unutma, sen farklı bir insansın ve diğer insanlar tarafından da seviliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2040
324
314
152
137
83
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?