Görüş Bildir
Haberler
Bu Dünyanın Ünlüleri Kimler? Mutlaka İzlenmesi Gereken 13 Türk Twitch Yayıncısı

Bu Dünyanın Ünlüleri Kimler? Mutlaka İzlenmesi Gereken 13 Türk Twitch Yayıncısı

26.12.2017 - 15:36

Oyun yayıncılığının bir numaralı platformu olan Twitch, izleyicilerine bambaşka bir dünya sunuyor. Sadece Twitch Türkiye'de bile yüzlerce yayıncı ve on binlerce izleyici bir arada bulunuyor. Bu kadar büyük kalabalığın olduğu bir ortam ise doğal olarak kendi ünlülerini yaratmaya başladı. Twitch'de izlenmesi gereken 13 yayıncıya bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. BeatPug - Fırat Albayram

1. BeatPug - Fırat Albayram

BeatPug aslında Twitch'den önce de tanıdığımız birisiydi. Uzun yıllardır dizi ve filmlerden izlediğimiz Fırat Albayram, Twitch'de de sokak hayvanlarına destek için yayınlar açıyor. Yayınlara başladığı günden itibaren çok kısa süre içerisinde yüksek bir izleyici kitlesine ulaşan Beatpug, eğlenceli, farklı ve uzun soluklu oyunlarla keyifli vakit geçirtiyor.

2. EasterGamersTV - Mete Özbey

2. EasterGamersTV - Mete Özbey

Mete Özbey yayıncılığın yanı sıra ayrıca avukat. Mesleğinin getirdiği bir avantaj mıdır bilinmez ama muhabbeti de iyidir. Uzun yıllar Youtube'da videolar paylaştıktan sonra Twitch yayınlarına başladı. Yeni her oyunu oynasa da Rainbow Six Siege bu kanalın ata sporudur.

3. EnisKirazogluResmiKanal - Enis Kirazoğlu

3. EnisKirazogluResmiKanal - Enis Kirazoğlu

Enis Kirazoğlu çok uzun zamandır oyun sektörünün içerisinde olan birisi. Bir çoğumuz da onu Youtube'daki FIFA videoları ile tanıyoruz. Eğer hem futbola hem de oyunlara merakınız varsa kesinlikle izlemeniz gereken adam Enis Kirazoğlu.

4. Grimnax - Volkan Yıldız

4. Grimnax - Volkan Yıldız

Grimnax'ın yayınları sizi duygudan duyguya sürükleyebilir. GTA'nın birbirinden zorlu parkurlarındaki her başarısızlıkta biraz daha sinir krizi de geçirebilirsiniz, eşi Semra ile olan 'tatlı' atışmalarında gülme krizine de girebilirsiniz.

5. Jahrein - Ahmet Sonuç

5. Jahrein - Ahmet Sonuç

Jahrein, Twitch Türkiye'nin zirvesinde yer alan bir isim. Çok çeşitli oyunlar oynamakla beraber özellikle strateji oyunları ve anlattıkları hikayeleriyle seyirciyi kendisine bağlamayı başarıyor. Zaten Twitch izlemeye başladıysanız, bir şekilde Jahrein'in kanalında bulacaksınız kendinizi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. KendineMuzisyen - Kemal Can Parlak

6. KendineMuzisyen - Kemal Can Parlak

Kendi Müzisyen Twitch'in en yeni ve en farklı yayıncılarından olsa da, onun tanınırlığı yayınlarından öncesine dayanıyor. Diğer yayıncılara yaptığı şarkılarla adını duyuran Kemal, Twitch'e çok hızlı bir başlangıç yaptı. Müzik ve yapılan telefon şakaları kanalın ana içerikleri.

7. Mithrain - Cem Karakoç

7. Mithrain - Cem Karakoç

Mithrain. Son dönemlerin en popüler oyunu olan PUBG'nin Türkiye şubesi. Bir dönem PUBG Avrupa sunucularında ilk 5'de yer alan, Almanya'da yapılan turnuvada Ferit Karakaya ile ülkemize üçüncülük getiren Cem Karakoç, PUBG seven herkes tarafından izlenmesi gereken bir kanal. Bakmayın yukardaki görselde kamerasının açık olduğuna. Eğer kamerası kapalı olan ve sürekli birilerini öldüren bir PUBG oyuncusu izliyorsanız doğru adrese ulaşmışsınız demektir.

8. PintiPanda - Afşar Tuna Akşen

8. PintiPanda - Afşar Tuna Akşen

Tuna Akşen belki de Twitch'deki en iyi hikaye anlatıcısı. Rekabetçi oyunlardan çok hikayesi olan oyunlardan hoşlanıyorsanız, PintiPanda aradığınız kanal. Long Dark'da soğuk Kanada gecelerinde hayatta kalmak, Los Angeles'daki cinayetleri çözmek onun işi. Başladığı oyunu bitirmeden bırakmayan, yayınlarını dizi tadında izleyebileceğiniz birisi.

9. RuthlessLadies - İrem Öz & Nur Ergezer

9. RuthlessLadies - İrem Öz & Nur Ergezer

Twitch genel olarak erkek yayıncıların çoğunlukta olduğu bir platform olsa da, işini çok iyi yapan kadın yayıncılar da var. Ruthless Ladies'de bu yayıncılardan biri. Daha doğrusu ikisi. Nur Ergezer ve İrem Öz, Playstation üzerinden yaptıkları yayınlar ile eğlenceli saatler yaşatıyorlar.

10. ThaldrinLol - Berke Demir

10. ThaldrinLol - Berke Demir

League of Legends severler Berke'yi zaten yakından tanıyorlar. 1907 Fenerbahçe'nin kaptanı Berke Demir aynı zamanda başarılı bir Twitch yayıncısı. Yayınlarında da bol bol  League of Legends oynuyor. Profesyonel bir oyuncunun oynayışını ve anlatımını yakından takip etmek sizin de oyununuzu geliştirecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. UNLOSTV - Cantuğ Özsoy

11. UNLOSTV - Cantuğ Özsoy

Cantuğ uzun zamandır oyun sektöründe çeşitli departmanlarda çalışmış bir insan. Geçmişinde de Half-Life, Dota, Dota2 ve Hearthstone gibi oyunlarda şampiyonlukları bulunuyor. Yayınlarında ise ağırlıkla CS:GO ve PUBG oynuyor. Aynı zamanda izleyicilerine bol bol çekilişler de yapıyor.

12. wtcNN - Ferit Karakaya

12. wtcNN - Ferit Karakaya

Ferit Karakaya'da League of Legends sevenler tarafından yakından tanınan bir insan. Eski profesyonel League of Legends oyuncusu olan Ferit, artık tam zamanlı Twitch yayıncısı. Rekabetçi yapıdaki tüm oyunları başarılı bir şekilde oynayan Karakaya, Almanya'da yapılan PUBG turnuvasında da 3. olmuştu.

13. ZeeooN - Necati Akçay

13. ZeeooN - Necati Akçay

Necati Akçay'ın yayınları daha çok League of Legends, PUBG ve sohbet üzerine kurulu. Yurt içi ve yurt dışında yapılan PUBG turnuvalarına da aktif olarak katılıyor. Twitch Türkiye'nin eğlenceli yayıncılarından birisi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
50
20
14
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akinoo

Grimnax denilen gavat canlı yayında karısına söven herif değil mi? Nesini izliyorlar bu hanzonun anlamıyorum. Bu arada pintipanda kraldır.

Fazıl Deveci

karısı onun şaka olduğunu anlayıp ona göre devam ediyorlar gelip burda sikko sikko konuşup milletin kafasını karıştırma

Eylül Can

Elraen yok irem ve nur var, utançtan hüngür hüngür ağlayacağım bu nedir

Emre Bekar

internet kafe birincisi olmasaydı da yerine Batu bozkan olsaydı 10 numara liste idi .