Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Bu Bayram Ne Oynasak? Bayramı Evde Geçirenler İçin Her Platformda Birbirinden Eğlenceli Oyun Önerileri

Bu Bayram Ne Oynasak? Bayramı Evde Geçirenler İçin Her Platformda Birbirinden Eğlenceli Oyun Önerileri

Nathan Drake
21.05.2019 - 18:56

Bayramı evde geçirenlerden misiniz? Canınız mı sıkılıyor? İşte sizler için Onedio'dan bayramda tek solukta bitireceğiniz oyun önerileri! Keyifli oynamalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Papers, Please

Papers, Please

Oynaması aşırı keyifli ve sadece 100 MB boyutundaki bu oyunda, hayali bir ülkenin sınır memuru olarak işe başlıyoruz. Görevimiz sınırdan kimin ülkeye girip kimin giremeyeceğine karar vermek. Her gün güncellenen kanunlara göre kişilerin pasaportlarını inceliyoruz, ayrıca yandan devam eden akıcı bir senaryo da var. Kulağa sıkıcı gelse de başından ayrılamayacağınızı garanti ediyoruz!

Steam    App Store

Firewatch

Firewatch

Senaryosu ile kendine bağlayacak etkileyici bir oyun arıyorsanız Firewatch tam size göre. 1989 yılında şehrin yoğun temposunu geride bırakarak Wyoming kırsalında yangın gözcülüğü yapmaya başlayan Henry'nin başından geçenleri oynuyor ve tercihlerinde ona yardımcı oluyoruz.

PlayStation   Steam

World War Z

World War Z

Yepyeni bir oyun olan World War Z, eleştirmenlerden tam not almayı başardı ve oldukça sevildi. 4 kişi co-op oynanabilen oyunda dev bir zombi istilasına karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Epic Games Store     PS4    Xbox One

Smite

Smite

Bir MOBA tutkunuysanız ve Smite'ı hala oynamadıysanız çok şey kaybediyorsunuz! Ücretsiz bir oyun olan Smite'ta 3. kişi bakışıyla mitolojik Tanrıları kontrol ediyoruz ve rakibi alt etmeye çalışıyoruz. Kaba bir söylemle League of Legends'in 3. kişi modu diyebiliriz.

Steam     PS4     Smite

The Isle

The Isle

The Isle, oyuncuların vahşi bir adada sağ kalma mücadelesinde, üç fraksiyon arasından seçim yaptıkları bir açık-dünya hayatta kalma oyunudur. Avlan. Av ol. Sağ kal.

Steam

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls karar vermeye dayalı bir oyun, oldukça etkileyici de bir senaryoya sahip. Ayrıca uyarmamız lazım, tek başınıza oynamak için fazla korkunç olabilir!

PS4

BioShock serisi

BioShock serisi

BioShock serisi aslında eski bir seri ancak henüz oynamadıysanız 3 adet birbirinden harika oyun sizi bekliyor. Serinin eğlenceli oyun dinamikleriyle aksiyon durmuyor. Serinin son oyunu BioShock Infinite'i gözyaşları içinde bitireceğinizi de garanti ediyoruz.

Steam     PlayStation     Xbox

Stranger Things: The Game

Stranger Things: The Game

Stranger Things'in 3. sezonu için gün sayarken, telefonunuzdan arcade oyununu oynamak istemez miydiniz? Basit ancak oldukça eğlenceli, telefonunuzu elinizden bırakmakta zorlanabilirsiniz!

Google Play   App Store

Şeytanın Şafağı: ZARYA-1 İstasyonu

Şeytanın Şafağı: ZARYA-1 İstasyonu

Telefonlar için de artık oldukça başarılı senaryolara sahip oyunlar yapılmaya başlandı, ZARYA-1 de bunlardan bir tanesi. Senaryolu oyunları seviyorsanız mutlaka denemelisiniz!

Google Play   App Store

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın