Görüş Bildir
Haberler
Bu Ay 13 Milli Maç Oynanacak

Bu Ay 13 Milli Maç Oynanacak

Türkiye Milli Futbol Takımları, bu ay içinde çeşitli yaş kategorilerinde 13 maç yapacak. Futsal Milli Takımı da Kosova'da dörtlü turnuvaya katılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak A Milli Takım, 24 Mart'ta Antalya'da İsveç'i ağırladıktan sonra 29 Mart'ta da deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak.

2017 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen 21 Yaş Altı Milli Takımı, gruptaki dördüncü maçında 29 Mart'ta deplasmanda Slovakya ile karşı karşıya gelecek.

2016 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda yer almak isteyen milliler ise bu ay içinde elit tur maçları yapacak. İtalya'daki maçlarda milliler 25 Mart'ta İsviçre, 27 Mart'ta İsrail ve 30 Mart'ta İtalya ile karşılaşacak. Ay-yıldızlı takım, elit turu lider bitirdiği takdirde temmuz ayında Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

2016 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılmayı amaçlayan ay-yıldızlı ekip de elit tur maçları yapacak. İngiltere'deki maçlarda milliler 24 Mart'ta İngiltere, 26 Mart'ta Ukrayna ve 29 Mart'ta Finlandiya ile oynayacak. Milli takım, elit turu lider ya da ikinci bitirdiği takdirde mayıs ayında Azerbaycan'daki Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde edecek.

16 Yaş Altı Milli Takımı yine bu ay içinde Hırvatistan ile 2 hazırlık maçı yapacak. Hırvatistan'ın Pula kentindeki maçlar 8 ve 10 Mart'ta oynanacak. 15 Yaş Altı Milli Takımı da 15 ve 17 Mart'ta deplasmanda Makedonya ile 2 özel maç yapacak.

Futsal Milli Takımı'nın Kosova'da katılacağı dörtlü turnuva ise 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın