Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Aşk Uğruna Neler Yapabileceğini Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Aşk Uğruna Neler Yapabileceğini Söylüyoruz!

Aşk uğruna kendini feda edenlerden misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, bunlardan hangisi daha kabul edilebilir?

4. Peki aşık olduğun zaman itiraf eden kişi ilk sen mi olursun?

5. Daha önce ayrılık acısı çektiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kelimelerden hangisi senin aşk hayatını anlatıyor?

7. Ve son olarak, aşk için söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Sen aşkın uğruna kendinden vazgeçersin!

Çünkü aşk duygusunun ne kadar özel ve değerli olduğunun farkındasın. Onu bir kere bulunca, elinden geleni yapmalı ve yaşatmalısın. O yüzden kendinden fazlasıyla fedakarlık gösterip, karşındaki insanın mutluluğunu düşünürsün. Onun mutluluğu, senin için her şeyden çok daha önemli. Gerektiğinde sen kendi mutluluğundan vazgeçip, sırf o istiyor diye hayatından ödün verirsin. Her şeyi karşına alır, onun için savaş verirsin. Çünkü aşkın böyle bir şey olduğunu düşünürsün. Karşındaki insan senden ayrılsa bile senin gibi birini bir daha bulamayacağını çok iyi bilir. O yüzden sana kıymet vereni bulduğun zaman, yapamayacağın hiçbir şey yoktur.

Sen aşkın uğruna dağları delersin!

Sevdiğin insanın senin aşkını hissetmesi için elinden geleni yaparsın. Eğer gerçekten ama gerçekten seviyorsan, onun için tüm engelleri aşmayı başarırsın. Çünkü aşkın böyle bir şey olduğunu düşünüyorsun. Arada büyük bir sorun da olsa, onu bir şekilde aşıp birlikte olmayı başarırsın. Tıpkı aşkı uğruna dağları delen Ferhat gibi. Bu zamanda böyle aşklar olmasa da, sen aşkın olduğuna inanarak yaşıyorsun. Ve bir gün o aşkı bulduğunda sıkı sıkı sarılacağını da çok iyi biliyorsun. Önceden yaşadığın aşklarda da hep fedakarlık gösteren, karşı tarafın ne istediğine önem veren sen olurdun. Ve sonrasında üzülen kişi de sen oldun. Ama umudunu yitirmedin ve hayatının aşkını bulacağına inanıyorsun. İşte o an geldiğinde yapamayacağın hiçbir şey yok.

Sen aşkın uğruna ondan bile vazgeçersin!

Sen aşkın için bırak kendinden vazgeçmeyi sevdiğin insandan bile vazgeçersin. Eğer ortada onu üzecek bir durum varsa, onun üzülmesine dayanamaz kendi mutluluğundan vazgeçersin. Çünkü mutlu olamadıktan sonra bu aşkın yaşanmasının hiçbir anlamı olmadığını düşünürsün. He peşinden gidersin, zorlarsın fakat hala bir umut yoksa bunu yaparsın. Çünkü aşk yaşanıldığı zaman dünyanın en güzel şeyidir. Yaşayamadığı zaman karşı taraf için de senin için de kabus olabilir. O yüzden aşkının peşinden gidersin ama vazgeçmesini de çok iyi bilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
124
39
36
23
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dağları delersin çıktı. emin ol kimse için Götümü kıpırdatmam bile. çıkarlarım için yaşar saçma sapan aşk uğrunada. bir bok yapmam.

Çiğdem Pala

Sen aşkın uğruna dağları delersin :D

Kzlt

Çok sevmek daha bencil yapar insanı, aklını zaten duyguların bastırır. Belki de ne kadar çok seversen o kadar iyi veya kötü olabiliyorsun, değer bilmeyi sayg... Devamını Gör