Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Testi Çöz, Psikolojini Derinlemesine Analiz Edelim!

etiket Bu 10 Soruluk Testi Çöz, Psikolojini Derinlemesine Analiz Edelim!

Ebru Çiftçi
07.09.2018 - 17:38 Son Güncelleme: 08.09.2018 - 18:00

Bakalım psikolojin ne durumda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evet hazırsan başlıyoruz! Söyle bakalım, son zamanlarda kendini bunlardan hangisi gibi hissediyorsun?

4. Sevgilinle bir filme gidecek olsan bu hangisi olurdu?

5. Arkadaşına güzel bir sürpriz yapmanı isteyeceğiz ve önünde bu seçenekler var. Bunlardan hangisi onu mutlu ederdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu hayatta hayalini en çok kurduğun şey bunlardan hangisiyle alakalı?

7. Bir dizide oynasaydın bu dizi karakterlerinden hangisini oynamak isterdin?

8. Bu tabloda senin kendine çıkarttığın mesaj bunlardan hangisidir?

8. Bu tabloda senin kendine çıkarttığın mesaj bunlardan hangisidir?

9. Peki yalnız başına kaldığında genelde bu şeylerden hangisini yapmayı tercih edersin?

10. Ve son olarak, aşk acısını daha önce hiç yaşadığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen şu sıralar iyi değilsin gibi!

Sen son zamanlarda hiç hayal etmediğin şeyler yaşamışsın!  Her zaman sonuna kadar güvendiğin insanlar seni yarı yolda bırakıp, bir anda çekip gitmişler. Sen onlara aşırı değer verirken, onların sana hak etmediğin bir şekilde davranmaları seni derinden yaralamış. Üstüne bir de sanki hiçbir şey olmamış, sen üzülmemişsin gibi davranmaları senin sinirini daha da bozuyor. Normalde içinde fırtınalar koparken, dışarıya karşı hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorsun. Bu durum seni içten içe daha da yıpratıyor. Ama etrafındaki insanlara bunu belli etmemek için de elinden geleni yapıyorsun. Çünkü senin bu halini gördüklerinde en zayıf noktanı bilmiş olacaklar. Canını yakmalarını ve onlara bu fırsatı vermeyi istemiyorsun. Sen de bunca zamandır gördün ki, insanlar sana karşı ne kadar iyi davranırlarsa davransınlar ardından mutlaka seni incitecek şeyler yapacaklar. Ve sen bu durumdan yeterince sıkıldın. Aşk konusundaki talihsizliğin de zaten cabası. Ne kadar sevdiğini göstersen de karşındaki insan bir şekilde seni incitmeyi başarıyor. Çünkü kimse senin gibi sevmeyi bilmiyor. Bilseler bile bunu eline yüzüne bulaştırıyorlar. Ama sen hiçbir şekilde umudunu kaybetmemelisin. Çünkü elbet karşına seni senin gibi sevecek biri çıkacaktır. Doğru zaman ve doğru kişi ile. Şimdi karşına çıkan insanlar sana elbette bir şeyler katmıştır. Çünkü karşılaştığımız insanlar öyle tesadüfen çıkmıyorlar. Ya bizim yolumuzu değiştiriyor ya da bizi bulunduğumuz yerden daha farklı bir konuma taşıyorlar. Hiçbir zaman yaşadığın şeyler için pişman olma. Çünkü bu kötü günlerin ardından elbet iyileri gelecektir.

Sen son zamanlarda çok mutsuzsun!

Sen kendini son zamanlarda etrafa karşı aşırı derecede kapatmışsın. Çünkü kimsenin seni anlamadığını ve senin mutluluğunu istemediğini düşünüyorsun. Etrafında gerçekten güvendiğin kim varsa seni bir şekilde yarı yolda bırakmışlar. Ama sakın pes etme! Çünkü bir insan hayata tutkuyla ve zekasıyla bağlandığı sürece karşısına mutlaka doğru insanlar çıkacaktır. Şu dünyada hayal ettiğin, hedeflediğin şeylerin peşinden gitmek gibisi yoktur. Hele ki o hayalini adım adım gerçekleştirdiğinde aldığın o haz aşırı derece mutluluk verici. O yüzden hiçbir şey için umudunu yitirmemelisin. Elbet karşına güzel şeyler çıkacak. Ve sen bir şekilde mutlu olacaksın. Yeter ki buna inan ve içindeki güzelliği keşfet. Eğer gerçekten kendini mutsuz hissediyorsan ilk yapman gereken etrafındaki insanlara bakmaktır. Çünkü çoğunlukla içinde bulunduğun ortam seni sen yapıyor. Belki de senin kişiliğini ortaya çıkarmana en büyük engel etrafındaki insanlardır. Bunun farkında olduğunda ve bir adım attığında her şey daha da güzelleşecektir. Hem senin kendi yaşam alanında hem de aşk hayatında. O yüzden etrafındaki insanlar için üzülmeyi bırak ve kendi yoluna bak. O zaman mutluluğu yakalayacaksın.

Son zamanlarda istediğin hayatı yaşamıyor gibisin!

Sen son zamanlarda kendini aşırı yorgun hissediyorsun. Şu hayatta bir şeyler için çabalıyorsun, fakat bunlar sana sanki boşuna gibi geliyor. Çünkü bir şey hakkında başarıyı ne kadar yakalasan da mutlaka bir yerden pürüz çıkıyor. Bu da seni inanılmaz bir şekilde mutsuz yapıyor. Kendi kafanda hedeflediğin bir hayat var ve bunun için çok çaba gösteriyorsun. Bu gösterdiğin çabaların da sana hemen geri dönmesini istiyorsun. Fakat sen de her şeyin farkındasın ki, bazı şeylerin gerçekleşmesi için biraz emek gerekir. Sen daha yolun çok başındasın. Ama şunu sakın unutma, eğer gerçekten istiyorsan ve peşinden gidiyorsan o gerçekleşecektir. Bu er ya da geç senin karşına çıkacaktır. Sen yeter ki bunun için sabretmesini bilmelisin. Bazı şeyler emek vermeden gerçekleşmez. Tıpkı aşk gibi. Aşk sence nedir? Ya da sevgi nedir? Biz söyleyelim; Sevgi gerçekten emek vermektir. Öyle boş cümleler kurarak sevdiğini gösteremezsin. Karşındaki insana kendini değerli hissettireceksin. Ve bunun için çaba göstereceksin. Eminiz ki sen sevdiğin insanlar için tüm bunları yapıyorsun. Fakat karşındaki insan sana bu değeri gösteremiyor. Belki de hissettiremiyor. Ama unutma hayal ettiğin hayat, aşk seni mutlaka bulacaktır. Şu anda hayatından şikayetçi olmak yerine, anın tadını çıkarmaya bak. işte o zaman gerçek mutluluğu yakalayacaksın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1019
276
212
185
69
67
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yldz.r

naptınız, hislerime kamera takıp beni mi izlediniz? tam cuk abi.

fatmanur1102

Şaka maka cuk diye oturdu.

handeleronamo

3. soru kendini son zamanlarda nasıl hissediyorsun ? cevap: mutlu, testin sonucu: Sen son zamanlarda çok mutsuzsun! cevaplarımı bi okusaydınız acele etmese... Devamını Gör

umut3363

benim de böyle oldu işte onedionun saçmalığı bu