Görüş Bildir
Haberler
Boşandığı Eşinden Şiddet Gören İrem Ay, Eski Eşi ve Ailesi Hakkında Tedbir Kararı Aldırttı!

Boşandığı Eşinden Şiddet Gören İrem Ay, Eski Eşi ve Ailesi Hakkında Tedbir Kararı Aldırttı!

CansinA
04.02.2022 - 20:38

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada olay yaratan İrem Ay'ın görüntüleri paylaşılmıştı. Eski eşi Berkay Saner'in kendisini darp ettikten sonra fotoğraflarını çektiğini iddia eden İrem Ay, bu iddialarını görsellerle destekledi. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar görülen ve işkence olarak nitelendirilebilecek unsurlar içeren fotoğraflarını paylaşan Ay, uzaklaştırma kararı aldırtabilmek için mahkemeye başvurdu. Sadece eski eşi için değil, haricinde üç kişi için daha tedbir kararı aldırtan İrem Ay'ın yaşadıkları ve detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüleri kendi hesabından paylaşan Ay, hakkını arayacağını ve kimseden korkmadığını söylemişti. Dediğini yerine getiren genç kadın kendisine işkence eden eski eşi hakkında tedbir kararı aldırttı. Olayın detayları haberimizde...

Ne Olmuştu?

Ne Olmuştu?

Ankara'da yaşayan sosyal medya fenomeni İrem Ay, eski eşi Berkay Saner'in kendisine şiddet uyguladığı ve işkence ettiği görselleri sosyal medya hesabından paylaşarak kimseden korkusunun olmadığını ve hakkını arayacağını belirtmişti.

Mahkemeye Başvurdu

Mahkemeye Başvurdu

İrem Ay, avukatı Gül Atar aracılığıyla; Berkay Saner ve ailesi (annesi, babası ve ablası) hakkında tedbir talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul 1. Aile Mahkemesi, ABD’de de yaşayan Berkay Saner’in de arasında bulunduğu 4 kişi hakkında tedbir kararı uygulanmasına karar verdi. Kararda, 4 kişinin 2 ay süre ile İrem Ay’ın yaşadığı konuta, iş yerine yaklaşmamasına şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ile davranışlarda bulunmamasına, iletişim aracıyla rahatsız etmemesine karar verildi. Mahkeme kararında, tedbir kararının ihlal edilmesi halinde 3 günden başlayacak şekilde zorlama hapsi uygulanacağı belirtti.

İrem Ay'ın Kız Kardeşi Açıklama Yaptı

İrem Ay'ın Kız Kardeşi Açıklama Yaptı

Dilan Ay, Kayseri'de 13 yıl önce ortadan kaybolan annesinin cinayete kurban gittiğini ifade etti. Ay, paylaşımında 'Zamanında annemi boğarak öldüren katili de paylaşmaya utanmıştım. Sanki benim bir ayıbım varmış gibi. Artık hiçbir şeyden korkmuyorum. İnceldiği yerden kopsun. Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim. Herkes bunu böyle bilsin' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın