Görüş Bildir
Haberler
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan 'Erken Seçim' Formülü

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan 'Erken Seçim' Formülü

Batuhan
08.02.2022 - 12:49

TBMM'de 11 vekilin istifası durumunda boş koltuk sayısının 30'a ulaşacağını söyleyen Tanju Özcan, bu durumda erken seçim kararı alınmak zorunda kalınacağını belirterek muhalefete çağrı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, erken seçim için 11 milletvekilinin istifa etmesi çağrısı yaptı. Özcan bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Şu kardeşinize güvenin, siyasi hayatı halkın içinde geçti bu kardeşinizin. Diyorum ki, milletin sesini iyi duyabilen, hayatı halkın içinde olsan siyasetçi olarak diyorum ki, ben artık bitti diyorsam bu iş bitmiştir. Haydi bir cesaret. Liderler tamam derse, millet adına 11 vekil arkadaşımız gövdesini taşın altına koyacaktır' dedi.

Ankara, İzmir, Aydın, Muğla, Eskişehir gibi illerde 11 muhalif milletvekilinin istifa edebileceğini belirten Özcan, halkın hayat pahalılığına tahammülünün kalmadığı bir dönemde bu istifaların muhalefetin görevi olduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
15
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

Umarım iktidar milletvekillerinden bahsediyordur ve muhalefet milletvekillerinin istifa etmesi durumunda erken seçim kararı alınamayacağını biliyordur.

Çağrıyı iktidara yaptığını sanmıyorum. Halkını düşünen olsa zaten çoktan istifa etmişti hepsi. Belki yasalarda bir değişiklik vardır bilmediğim için soruyoru... Devamını Gör

Regina Phalange

E neden edecekler?

trolbiçer

Bu popülist dallamanın reklamını yapmayın. AKPli değil ama benzer zihniyetli.

Bu dallama dediğin en köklü CHP'lilerden, gençlik kollarında gelme ve 4 dönem Milletvekilliği yapmış. Muharrem inceye yakındır. Y-chpli değil yani.