Görüş Bildir
Haberler
Bodrum'da Genç Kadını Bir Buçuk Yıldır Taciz Eden Şahıs Tutuklandı

etiket Bodrum'da Genç Kadını Bir Buçuk Yıldır Taciz Eden Şahıs Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oturan Tuğçe Ç., sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır N.Ş. tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirtti. Yaptığı şikayetlerde ise 'temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağının söylendiğini duyurdu. Bu mesajla büyük destek gören Tuğçe Ç.'nin bir kez daha polise yaptığı şikayet üzerine şüpheli N.Ş. gözaltına alındı. N.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum'da oturan 21 yaşındaki Tuğçe Ç., sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır saplantılı bir şekilde 46 yaşındaki N.Ş. tarafından taciz edildiğini duyurdu. N.Ş. tarafından sosyal medya üzerinde tehdit ve taciz edildiğini ifade eden genç kız, ölüm korkusu ile evden dışarıya çıkmaya korktuğunu ifade etti.

'Twitter'da gündem yaparsınız'

'Twitter'da gündem yaparsınız'

Birçok kez şikayetçi olduğu N.Ş., sürekli serbest bırakıldığını ve 'temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı' şeklinde açıklama yapıldığını ifade eden Tuğçe Ç., 'Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız' dedi.

Tuğçe Ç., paylaşımında yaşadığı endişeyi ve korkularını şu şekilde ifade etti:

Tuğçe Ç., paylaşımında yaşadığı endişeyi ve korkularını şu şekilde ifade etti:
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında N.Ş. isimli şahıs, beni kafasına takmış. Ailemi, çevremi rahat bırakmayan ve onlarca kez şikayetçi olduğum, mahkemeye çıktığım halde bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu söyleniyor. Yani hiçbir şey yapılmıyor. Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay 1,5 yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak her gün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey 2 kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum. Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Abileri Bodrum'a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler.'

Paylaşımların ardından gözaltına alındı

Paylaşımların ardından gözaltına alındı

Tuğçe Ç.'nin bu paylaşımı, büyük destek gördü. Bu destek mesajlarında yapılan öneriler üzerine genç kız bir kez daha Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Tuğçe Ç.'nin şikayetinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli N.Ş.'nin kaldığı adresi tespit etti. Ortakent Mahallesi'nde oturduğu öğrenilen N.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'Bugün mahkemeye çıkacak'

'Bugün mahkemeye çıkacak'

Tuğçe Ç., saat 06.00 sıralarında attığı son mesajında ise şüphelinin bugün adliyeye çıkarılacağını belirterek, 'Merhaba yeni bir bilgi olduğunda paylaşım yapıyorum, kusura bakmayın lütfen. Şahıs bugün mahkemeye çıkıcak, bende polis merkezinde olucam. Tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olucak. Sizlerle de paylaşacağım, umarım herşey çok güzel olucak sayenizde' diye bilgi verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutuklandı

Tutuklandı

Gözaltına alınan N.Ş.'nin emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edidi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Zanlı, tutarsız davranışları nedeniyle akıl sağlığı tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Bu arada Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 'N.Ş'nin paylaşımları, ifadesinde tutarsız davranış sergilemesi ve Bodrum Devlet Hastanesinden alınan gözlem altına alınmasının uygun olacağına dair rapora istinaden şüphelinin Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınması talep edilmiş ve sulh ceza hakimliğince gözlem altına alınmasına karar verilmiştir. Soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca gereken önem ve hassasiyetle devam etmektedir.' ifadesine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
458
80
73
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hulusi Baba

Devlet twitter'ı bu yüzden kapatmak istiyor herhalde. Adalet yerini bulmak zorunda kalıyor...

Bozkurt

Aynı şeyi düşünüyorum. Oradan gelecek adalete de engel olmak isyorlar.

sosyal medya olmasa ölmüşüz demek ki. Devlet falan yok ortada.

Equal

Sanki kanunlar tacizcileri korumak ya da onlar üzülmesin, hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilsinler diye yazılmış gibi.