Görüş Bildir
Haberler
BluTV'den Yeni Dizi Geliyor: "İlk ve Son" Başrollerinde Hangi Ünlü Oyuncular Var?

BluTV'den Yeni Dizi Geliyor: "İlk ve Son" Başrollerinde Hangi Ünlü Oyuncular Var?

Türkiye’nin yerli online video platformu BluTV, yeni özel yapım dizisi ‘İlk ve Son’u izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizi ekibi, BluTV’nin ilk iç yapımı olan ve başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin buluştuğu Cem Karcı yönetmenliğindeki İlk ve Son’un çekimlerine başlandığını sette çektikleri bir video ile duyurdu. Detayları haberimizde sizin için derledik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk ve Son Başrollerinde Hangi Ünlü Oyuncular Var?

Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul'da okuyan güzel oyuncu, lise eğiminin bir bölümünü ise Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirmiştir. Lisans eğitimini Türkiye'de alan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Salih Bademci Kimdir?

Salih Bademci Kimdir?

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu. 2007 yılında Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile oyunculuk kariyerinde önemli bir yükseliş yaşamış; Faith, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul ve son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol almıştır. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci, Star Tv'de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fikret karakterini canlandırmaktadır. Salih Bademci 1.79 metre boyunda, 74 kilo ve Aslan burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın