Görüş Bildir
Haberler
Blockchain Kart Oyunları: Koleksiyon Meraklıları İçin 7 Farklı Oyun

Blockchain Kart Oyunları: Koleksiyon Meraklıları İçin 7 Farklı Oyun

Siz de kart oyunlarının hayranı mısınız? Nadir ve değerli kartları toplamanın heyecanıyla birleşen stratejik oyunları seviyor musunuz? Eğer öyleyse, şanslısınız! Blockchain dünyası benzersiz ve yenilikçi deneyimler sunarak, kart oyunu meraklıları için yepyeni olanaklar yarattı. Bu yazıda, hem deneyimli oyuncuların hem de yeni gelenlerin seveceği kesin olan, 7 farklı blockchain kart oyununu keşfedeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Splinterlands

1. Splinterlands

Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş ve oyna-kazan mekaniklerine sahip olan Splinterlands'in büyüleyici dünyasına hoş geldiniz. Kart oyununun cazibesini dijital ortamın rahatlığıyla birleştiren Splinterlands’in oynaması tamamen bedavadır. Oyundaki kartlar çeşitli sınıflara ve istatistiklere sahiptir, oyuncular bir yandan bunları çözerken diğer yandan oyunun para birimi olan Dark Energy Crystals (DEC) ile kartları satın alabilir, takas edebilir, veya kartlara seviye atlatabilir. Oyunun yönetimine katkı sağlamaya yarayan para birimi Splintershards (SPS) ile oyuna birçok katkıda da bulunabilirsiniz. Splinterlands ile stratejinin blockchain’le buluştuğu ve becerilerinizin kaderinizi belirlediği bir dünyaya girmeye hazır olun.

2. Berserk

2. Berserk

Vulcan Universe'te geçen bir blockchain kart oyunu (CCG) olan Berserk'in rekabetçi dünyasına ve adrenalinle dolu bir yolculuğa hazırlanın. Kendi tokenleri olan LAVA ve PYR’den yararlanan Berserk, oyuncuları benzersiz mekaniklere sahip çeşitli kartlar kullanarak kafa kafaya savaşlara davet ediyor. Tokenlerinizi kullanarak, rakiplerinizi hayran bırakacak, nadir kartlar kazanmak için çevrimiçi etkinliklere ve turnuvalara katılabilirsiniz. Vulcan Forge pazarında bu değerli kartları takas ederken veya satarken girişimci ruhunuzu da serbest bırakabilirsiniz. Arenaya adım atın ve cesaretinizi kanıtlayın!

3. Cross The Ages

3. Cross The Ages

Karşınızda Cross the Ages, stratejik kart savaşlarını Ethereum Network'ün NFT'leri ve CTA tokenleri ile birleştiren ve oynayıp kazandıran bir blockchain web3 oyunu. Savaş alanının kontrolünü elde etmek için taktiklerinizi kullanarak Appologium arenasında sıra tabanlı ve sınırlı süreler içinde yapılan düellolara katılın. 350'den fazla karakter toplayıp onları geliştirirken görevler, espor yarışmaları ve çeşitli ödüller aracılığıyla CTA jetonları kazanın. Oyun kartlarını özgürce satın alabileceğiniz, satabileceğiniz veya ödünç verebileceğiniz Immutable X platformunda ticarete atılın. NFT'leri fiziksel kartlara dönüştürmek de dahil olmak üzere, oyun avantajlarından yararlanmak için CTA tokenlerini elinizde tutun. Cross the Ages'e hemen başlayın ve strateji ile blockchain mekaniklerinin birbirine uyumunu deneyimleyin.

4. Gods Unchained

4. Gods Unchained

Sizi büyüleyecek ve oynaması ücretsiz bir NFT kart oyunu olan Gods Unchained'in stratejik oynanışını keşfedin. Bir oyuncu olarak amacınız destenizi oluşturacak kartlar toplamak ve bu destelerle rakiplerinizi alt etmektir. Yoğun geçen savaşlarda stratejik hünerlerinizi açığa çıkarın ve rakiplerinizin tanrısal gücünüzün önünde parçalanışını izleyin. Oyunun yerel para birimi olan GODS tokenleri ile NFT kartlar alıp satabilirsiniz. Oyun içi ayrı birimler olan Flux ile yeni kartlar oluşturun ve Stars kullanarak mağazadan özel kartlar alın. İlgi çekici oyun modları aracılığıyla kart paketleri kazanın ve çekişmeli verici turnuvalarda üst sıralara yükselin. Bunların tümü Immutable X platformunda sıfır gaz ücretiyle çalışan bir pazar yeri sayesinde gerçekleşiyor. Farklı tanrıları ve onların çeşitli oyun stillerini tanımak ve keşfetmek için Gods Unchained’e göz atın.

5. LOCGame

5. LOCGame

LOCGame hem mobilde hem de PC'de bulunan, oynaması ücretsiz, farklı mekaniklere sahip olan bir blockchain kart oyunu. NFT kartları ile becerilerinizin ve stratejik zekanızın test edileceği heyecan verici PvE ve PvP modlarına katılın. Rakiplerinizi yendikçe, sadece lider tablosunda yükselmekle kalmayacak, aynı zamanda değerli LOCG tokenleri de kazanacaksınız. Eşsiz kart sınıfları, yetenekleri ve oynanış mekanikleri ile LOCGame geleneksel kart oyunlarından sıyrılan bir yapıya sahip. Ayrıca PvP modu dostluk maçları, yüksek bahisli savaşlar ve bir battle royale sunar. Prestijli ödüller kazanmak için haftalık liglerde ve turnuvalarda üst sıralarda yükselin. Yönetim tokenleri olarak kullanılan ve kartlar dünyasının kapılarını açan LOCG tokenleri ile kaderinizin kontrolünü elinize alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Legends of Elysium

6. The Legends of Elysium

Sınırsız olasılıklar içeren akıl çelici bir blockchain tabanlı strateji kart oyunu olan The Legends of Elysium'a başlamanın tam zamanı. Özel desteler oluşturun ve her biri savaşın gidişatını değiştirebilecek benzersiz yeteneklere sahip farklı ırklardan ve sınıflardan kahramanlar seçin. Bu kahramanlar oyun dışı birden fazla işleve sahiptir; takas edilebilir NFT varlıklar haline getirilebilirler ve zaferlerinize somut bir değer katarlar. Birimler, büyüler ve eşyalar da dahil olmak üzere sayısız kart kullanarak savaş alanını fethedin ve birinciliğe yükselin. PvP, PvE, turnuvalar, dostluk maçları ve lonca savaşlarını kapsayan beş ilgi çekici mod ile The Legends of Elysium, sürükleyici bir deneyim sunuyor. Oyun içi fırsatların ve ödüllerin kilidini açmak için yerel kripto para birimi olan LOE token'inin gücünden yararlanın.

7. Dracoo Master

7. Dracoo Master

PC platformunda bulunan ve oyna kazan mekaniklere sahip bir NFT kart savaşı oyunu olan Dracoo Master'da taktiksel zekanızı serbest bırakın. Bir oyuncu olarak, kendinizi değerli NFT kartlarına, ve ayrıca DRA ve BAS tokenleri kazanma fırsatına sahip olacaksınız. Destelerinizi oluşturun ve zorlu rakiplere karşı heyecan verici savaşlara girmeye hazırlanın. Dracoo olarak bilinen, her biri kendine özgü parçaları ve nadirlik düzeyleri olan çok çeşitli yaratıkları keşfedin. Zafer elde etmek için güçlü kartlar kullanırken savaşta konumlandırılacak farklı Dracoo'lar ile strateji belirleyin ve savaşın. PvE savaşları için Sacred Peak Adventure, PvP karşılaşmaları için Arena ve destansı çatışmalar için Guild War dahil olmak üzere üç bambaşka modla Dracoo Master, coşkulu bir deneyim sunuyor. Görevleri tamamlayın, amacınıza ulaşın ve oyun içinde gelişmek, ilerlemek ve yönetime dahil olmak için DRA ve BAS tokenlerini kullanın.

Blockchain kart oyunları, geleneksel toplanabilir kart oyunları dünyasını etkili bir biçimde adapte etti ve sahiplik düzeyi getirdi.

Blockchain kart oyunları, geleneksel toplanabilir kart oyunları dünyasını etkili bir biçimde adapte etti ve sahiplik düzeyi getirdi.

Blockchain teknolojisinin entegrasyonu ile oyuncular artık stratejik ve sürükleyici oyun deneyimlerinin keyfini çıkarırken oyun içi varlıklarına gerçekten sahip olabilir ve bunları takas edebilir. İster fantezi, spor veya fütüristik ortamların hayranı olun, hayal gücünüzü yakalayacak ve sayısız saatlerce eğlence sağlayacak bir blockchain kart oyunu var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın