Görüş Bildir
Haberler
Bizleri Meleklerin Varolduğuna İnandıracak 10 Yeni Victoria's Secret Mankeni

etiket Bizleri Meleklerin Varolduğuna İnandıracak 10 Yeni Victoria's Secret Mankeni

Kumsal
17.08.2015 - 16:49

1. Jasmine Tookes

1. Jasmine Tookes

Kaliforniya doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 24 yaşında. Çocukluğundan itibaren 14 yıl jimnastik eğitimi aldı. İlk modellik tecrübesi 15 yaşında başladı. Afrikalı, Brezilyalı, Kafkas ve Hint kökenli.  1.75 boyunda. 

Favori Yemekleri Pizza, Makarna, Istakoz ve Yengeç. İtalyan mutfağını seviyor. Favori modeli Iman. Favori Egzersizi ise Yoga

Hakkındaki 3 gerçek; O maskarasız yaşayamaz.  Fotoğrafçılığa karşı bir ilgisi var.  Annesi onun rol modeli ve kahramanı. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi Angels In Bloom segmenti ile başladı. Fakat 2011 yılında da Victoria's Secret modeli seçmelerindeydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Romee Strijd

2. Romee Strijd

Zoetermeer/ Hollanda doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 20 yaşında. İlk podyum deneyimini 15 yaşında yaşamış güzel modelin tabi ki idolu Doutzen Kroes. 

Çin mutfağını seviyor. Pembe ve mavi onun favori renkleri.  Britney Spears, Beyonce, Rihanna gibi isimleri dinlemeyi seviyor. Özellikle de egzersiz yaparken.  Yemek yapmayı seviyor.  En yakın arkadaşı kendisi gibi Hollandalı olan modeller  Daphne Groeneveld ve Bette Franke. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi Dream Girl segmenti ile oldu. Ayrıca Hollandalı güzel melek 1.77 boyunda.

3. Lais Ribeiro

3. Lais Ribeiro

Teresina/Brezilya doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 24 yaşında ve bir oğlu var. Boks ve Futbola bayılıyor. Ayırt edici özellikleri bacakları. 

Favor yemeği pizza. En yakın arkadaşları Cora Emmanuel, Keke Lingard ve Ieva Laguna. 

Candice Swanepoel ve Adriana Lima onun ilham kaynakları olduğunu söylüyor. Onların başarısını çok takdir ettiğini de belirtiyor.  İlk podyum deneyimini 19 yaşında yaşamış. 1.80 boyunda. Günlük hayatında makyaj yapmayı fazla sevmiyor sadece maskara kullanıyor. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi Game On segmenti ile oldu. 2012 yılında Victoria's Secret provalarındaki sakatlığı nedeniyle podyuma çıkamamıştı.

4. Martha Hunt

4. Martha Hunt

Kuzey Karolina / ABD doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 26 yaşında. Kuzey Karolina daki bir yarışmada keşfedildi. Hayalinin Victoria's Secret meleği olmak olduğunu söylüyor. 1.78 boyunda. Ayırt edici özellikleri bacakları ve gözleri. 2007 yılındaki Cregan adlı kısa filmde oynadı.  

Daria Werbowy onun favori modeli. Nemlendirici olmadan yaşayamaz. Bu aralar Taylor Swift ile arkadaşlık yapıyor. Ayrıca onun Bad Blood adlı müzik videosunda da boy gösterdi. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi 2013 yılındaki Shipwrecked segmenti ile oldu. 

Yeşil, mavi renklerini seviyor.

5. Elsa Hosk

5. Elsa Hosk

Stockholm / İsveç doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 26 yaşında. 3 kardeşin ortancası.  Bir dönem hem basketbol hemde modelliği aynı anda yürüttü.  Ayırt edici özellikleri yüzündeki çiller.  Basketbol dışında hokey de onun sevdiği sporlardan biri. Elsa Darin'in 2009 yılındaki Who's That Girl? klibinde de rol aldı.  Babası ve kardeşlerinin fotoğraflarını ajansa yollamasıyla modelliğe adım attı o zamanlar 14 yaşındaydı. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi Club PINK (2011) segmenti ile oldu. Ayrıca Elsa 1.77 boyunda.

6. Sara Sampaio

6. Sara Sampaio

Porto/Portekiz doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 24 yaşında. Keman çalabiliyor, ve karate biliyor. 1 erkek kardeşi var. Modelliğe başladığında 16 yaşındaydı. Ayırt edici özellikleri kalın dudakları ve gözleri. 1.73 boyunda. İlk podyum deneyimini 21 yaşında yaşadı.  Hollandalı model Bregje Heinen onun en yakın arkadaşı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jac Jagaciak

7. Jac Jagaciak

Poznan/Polonya doğumlu yeni Victoria's Secret meleği 21 yaşında. Ablası Anna Jagaciak bir üç adım atlamacısı.  Babası ise bir eğitmen/koç. Asıl adı Monika fakat insanların ona 'Jac' diye hitap etmesini seviyor. 1.78 boyunda. Ayırt edici özellikleri yürüyüşü, aralıklı dişleri ve dudakları. İlk kez 2008 yılında bir defilede boy gösterdi. Mor ve Sarı renk uyumunu seviyor. Sigrid Agren ve Karlie Kloss onun en yakın arkadaşları. 

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimini PINK Network segmenti ile oldu. (Sara Sampaio da aynı şekilde)

8. Kate Grigorieva

8. Kate Grigorieva

Eylülde 26 yaşına girecek Rus model sanat ve pazarlama mezunu. Novosibirsk Devlet Üniversitesinde okudu. 1.80 boyunda ve geçtiğimiz günlerde evlendi. İlk kez 2013 yılında bir defilede bulundu. Lacivert onun favori rengi. Victoria's Secret meleği olduğu için gurur duyduğunu söylüyor. İlk Victoria's Secret deneyimini 2014 yılında Exotic Traveller segmenti ile oldu.

9. Stella Maxwell

9. Stella Maxwell

Belçika doğumlu İrlandalı yeni Victoria's Secret meleği 24 yaşında ve 1.75 boyunda. Miley Cyrus ile ilşkisi olduğu hakkında iddialar var.  Stella biseksüel. Dünya'nın hemen hemen her yerini gezen güzel modelin favori ülkesi Yeni Zelanda, favori şehri ise New York. Aşksız yaşayamacağını söylüyor. En yakın arkadaşl Barbara Palvin. Erkek kıyafetleri giymeyi seviyor.

Victoria's Secret daki ilk podyum deneyimi Dream Girl segmenti ile oldu.

10. Taylor Hill

10. Taylor Hill

Colorado doğumlu 19 yaşındaki yeni Victoria's Secret modeli bir alışveriş merkezinde keşfedildi. Tam bir yoga aşığı. 1.77 boyunda. Ayırt edici özelliği kalın kaşları. İlk kez 2012 yılında bir defilede boy gösterdi. Favori şehri Londra. Adriana Lima ve Gisele Bündchen onun idolleri. Taylor solak ve resim çizmeye bayılıyor.  Romee Strijd ve Sara Sampaio onun en yakın arkadaşları. 

İlk Victoria's Secret podyum deneyimi University Of PINK segmenti ile oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
43
39
13
13
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koreli Kyungie

Kız arkadaşım 1.85 boyunda neredeyse onu da manken yapayım ben :D

Kumsal

Modellik için özellikle de VS modelliği için tek unsur boy değil

Ekin Polat

hepsi de g.tüme benziyor kusura bakma da

Kumsal

Bir şey diyemeyeceğim

Liza Üçkardeş

Bunlar çok ta abartı güzel değil