Görüş Bildir
Haberler
Bize Fetişlerini Anlat, Karakterini Analiz Edelim!

etiket Bize Fetişlerini Anlat, Karakterini Analiz Edelim!

Begüm
02.03.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bize yatakta nelerden hoşlandığını anlat, seni sana anlatalım!

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Yeni tanıştığın birinde ilk baktığın yer neresi?

3. Yatakta seni temsil eden renk hangisi?

4. Şimdi dürüst olma zamanı! Tırnaklarını yiyen birinin elleri seni ne kadar rahatsız eder?

4. Şimdi dürüst olma zamanı! Tırnaklarını yiyen birinin elleri seni ne kadar rahatsız eder?
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki bu görüntü seni ne kadar heyecanlandırıyor?

6. Peki bunlardan hangisi libidonu arşa çıkardı?

7. Vücutta göğüslere verdiğin önem ne kadar fazla?

8. Son olarak, seni yatakta en çok çıldırtan şey bunlardan hangisi?

Hem romantik hem ateşli hem de düşünceli!

Senin gibi kokuya ve bakıma önem veren biri için söyleyebileceğimiz pek çok şey var. Sen cinselliği seviyorsun ama ondan ziyade partnerinle kurduğun tensel uyumdan da zevk alıyorsun. Ee bir de tüm bunların yanı sıra sen dış güzelliğe de oldukça önem veren birisin. Koku, fizik ve belki de o kalçalar senin için mükemmel. Sen aslında romantik birisin. Zaman zaman libidon yükseliyor ve adeta yatakta kaplana dönüşüyorsun. Bunun yanı sıra sen herkesin hayatında isteyeceği hem romantik hem sevgi dolu hem de empati kuran birisin.

Özenli ve disiplinli!

Senin bu hayatta en önem verdiğin şeylerin başında kesinlikle eller geliyor. Sen bir ele aşık olabilir veya bir elden nefret edebilirsin. Ellerden sonra kişinin vücut ölçüleri de seni oldukça etkiliyor. Yine de tüm bu beklentilerin ve zevklerinin yanında senin kendine has özelliklerin de var. Bir kere sen pek çok kişiden daha disiplinli, düzenli ve özenli birisin. Herkesin dileği senin gibi birine sahip olmak. Planlı yanın yatakta da partnerlerini şaşırtıyor ve hemen sana aşık oluyorlar. Bu tarzını korumaya devam et!

Anlayışlı, sevecen ve alttan alan!

Kabul edelim bu dünyada her şeyden önce gelen bir şeyler var: Ayaklar! Evet, sen güzel ayağa pek karşı koyamıyorsun. Ayakları seviyor ve önemsiyorsun. Aslında fetişin seni daha naif ve anlayışlı biri yapıyor. Aslında sen herkesin hayalini kurduğu ilişkideki o insansın. Her zaman önce karşındakini dinliyor ve empati kuruyorsun. Sevdiğin birinin mutluluğu senin için oldukça önemli. Hiç hırçın değilsin, hatta pek çok ilişkinde kavgalarda alttan alan taraf da sensin. Çünkü sen karşındaki kişi mutlu olduğunda mutlu olacak kadar iyi birisin!

Ateşli, hırçın ve başına buyruk!

Senin için bu hayatta olmazsa olmaz tek şey göğüsler diyebilir miyiz? Sen partnerlerinin vücudunu çok seviyor ve çok ilgileniyorsun. Vücuttaki her noktadan ayrı zevk alıyorsun ama göğüslerin yeri çok ayrı! Yataktaki sana gelirsek... Yatakta harikalar yaratıyor partnerini kendine aşık ediyorsun. Yine de tüm bunların yanında başına buyruk ve zaman zaman sinirli ve hırçın bir halin var. Birini çok sevdiğinde sonuna kadar seviyorsun ama en ufak şeyde o kişiyi de silebilecek kadar sinirlenebiliyorsun. Yine de sen herkesin hayatında istediği, yaklaşmaya korktuğu ama bir o kadar da aşık olduğu barutsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
31
21
20
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hem romantik hem ateşli hem de düşünceli! Senin gibi kokuya ve bakıma önem veren biri için söyleyebileceğimiz pek çok şey var. Sen cinselliği seviyorsun ama ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Ateşli, hırçın ve başına buyruk!

ataqan

meme koymayinnn islam disi insanlar sizi ,,,.