Görüş Bildir
Haberler
Biz Ölüm Haberlerinin Şokunu Yaşarken Aileleri Arasında Mirası Paylaşılamayan 12 Ünlü

Biz Ölüm Haberlerinin Şokunu Yaşarken Aileleri Arasında Mirası Paylaşılamayan 12 Ünlü

Ölüm haberi ile sevdiklerini yasa boğan ünlü isimlerin mirasları da daima gündemin üst sıralarında yer alıyor. Son yıllarda kaybettiğimiz birçok ünlünün, haftası dahi geçmeden aileleri arasında çıkan miras kavgalarını sizler için araştırdık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erol Büyükburç

1. Erol Büyükburç

Anneleri ayrı olan 3 kızı (Evren Büyükburç Erol, Jeyan Büyükburç ve Özlem Büyükburç) yasal mirasçı olarak belirlendi. 

Sanatçının vasiyetinde tüm servetini kızı Evren Büyükburç’a bıraktığı ortaya çıktığında miras kavgası başladı. Mirastan mahrum kalan Jeyan Büyükburç ve Özlem Kaya vasiyetnameye itiraz etti ve dava açtı.

2. Adnan Şenses

2. Adnan Şenses

25 Aralık 2013 yılında vefat eden şarkıcı Adnan Şenses'in son eşi Lale Hanım ve ilk eşinden olan çocuğu Arzum Şenses arasında da miras kavgası çıktı.

Sanatçının daha 40'ı çıkmadan kızı ve eşi Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkardı. Diğer daireleri, araçları ve yazlıkları içinse aralarında anlaşma yaptılar.

3. Kayahan

3. Kayahan

Merhum şarkıcının ölümünden önce mirasını, eşi İpek Acar'ın üzerine geçirdiği iddiası ile kızı Beste Acar tarafından dava açıldı. Eşi ve kızı arasında miras davası uzunca bir süre gündemin ilk sıralarında yer aldı.

4. Marlon Brando

4. Marlon Brando

Amerikalı aktör Marlon Brando'nun 21,6 milyon dolarlık serveti 10 çocuğu arasında krize neden oldu. Vasiyetnamesinde kimlere ne kadar verileceği belirtilmediği için aile arasında ciddi gerilime sebep olan olay yargıya taşındı.

5. Fahrettin Aslan

5. Fahrettin Aslan

Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın mirası da paylaşılamadı. Eski eşlerinden olan çocukları ve son eşinden olan Zeynep Arzu Aslan ve Mehmet Aslan arasında anlaşmazlık çıkınca olay mahkemeye taşındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Luciano Pavarotti

6. Luciano Pavarotti

2007 yılında ölen İtalyan Tenor Luciano Pavarotti'nin 600 milyon dolar olan mirası için dört kızı ve ikinci eşi Nicoletta Mantavani mahkemelik oldu.

7. Yılmaz Güney

7. Yılmaz Güney

Yeşilçam'ın Çirkin Kral'ı olarak bilenen Yılmaz Güney'in Birten Ünal'dan olan kızı Güney, üvey annesi Fatoş Hanım‘a 'resmi belgede sahtecilik ve şirket veya kooperatif hakkında yanlış bilgi vermek' suçlarından hapis istemiyle dava açtı.

8. Tuncer Sevi

8. Tuncer Sevi

Ünlü oyuncunun vefat etmeden önce mirasını yanında haftalık olarak çalışan birine bırakması üzerine, oyuncuyla imam nikahlı olarak yaşadığı iddia edilen Saat Deffert dava açtı. Miras olarak bıraktığı Beşiktaş'taki iki ayrı taşınmazına ihtiyati tedbir konulmasını isteyen Deffert, 50 bin lira tazminat talep etmişti.

9. Robin Williams

9. Robin Williams

Yaşamına son veren ünlü aktör Robin Williams’ın eşi ve çocukları Oscar heykelciğine kadar mirası bölüşemedi. Eşi Susan Schneider tarafından açılan davada çocuklarının maddi ve manevi değer taşıyan özel eşyalarına erişememeleri belirtildi. Eşyalar arasında aynı zamanda ünlü oyuncunun ''Can Dostum' filmiyle kazandığı Oscar’ı da yer alıyor.

10. Cem Karaca

10. Cem Karaca

2004 yılında aramızdan ayrılan Türk rock müziği sanatçısı Cem Karaca'nın da 40'ı çıkmadan son eşi İlkim Karaca ile 19 yıllık üçüncü eşi Feride Hanım ve oğlu Emrah arasında miras kavgası yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Michael Jackson

11. Michael Jackson

Pop müziğin efsane isimlerinden Michael Jackson'ın 1.3 milyar dolarlık serveti de kavgaya dönüştü. Ölümünden bir hafta bile geçmeden ailesi velayet ve miras kavgası nedeniyle birbirine girdi.

12. Levent Kırca

12. Levent Kırca

Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan çocukları Ayşe ve Umut Kırca babalarının borçlarından dolayı reddi miras davası açtıkları ve babalarından kalan hiç bir şey istemedikleri gündeme gelmişti.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
50
31
23
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Babanın ailesi gerçekten genişmiş 10 çocuk ne babaaaa:D

şeyşey

futbol takımı kurmaya çalışıyomuş heralde

bayan kahkaha

#11 öldüğünü her hatırladığımda yıkılıyorum

Katilice

Erol Büyükburç'un sonradan kabul ettiği gayrimeşru bir kızı daha vardı Esra diye. Ajlan Büyükburç'un cenazesinden hatırlıyorum.