Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ondan Biraz Bundan: İstanbul'un Sağlıklı Adresleri, Dolgun Dudaklar İçin İpuçları, Kraliyet Ailesinin Amerikalı Gelinleri

etiket Biraz Ondan Biraz Bundan: İstanbul'un Sağlıklı Adresleri, Dolgun Dudaklar İçin İpuçları, Kraliyet Ailesinin Amerikalı Gelinleri

Serngl
23.11.2018 - 13:15

İstanbul'un sağlıklı duraklarını keşfetmek olur da, dudakları dolgun gösterecek ipuçları olmaz mı? Hem dolgun dudaklar olmadan, sağlıklı adreslerin ne önemi var ki? Ha bir de, magazinsiz olur mu? O da olmaz tabii. Grace Kelly'den Meghan Markle'a Kraliyet Ailesi'nin Amerikalı gelinlerini de keşfe çıktık mı tamamdır. Haydi buyurun efenim. 😎

İstanbul malum, 5 milyonluk şehre 15 milyon insanı sıkış tıkış tepince, ortaya karmaşanın alası çıkıyor.

İstanbul malum, 5 milyonluk şehre 15 milyon insanı sıkış tıkış tepince, ortaya karmaşanın alası çıkıyor.

Şehrin bu karmaşasına biraz olsun ara verip, kendinize vakit ayırmak istiyorsanız, -ki ayırsanız çok iyi olur, çünkü neden ayırmayasınız ki?- size harika sağlıklı restoran önerilerim var.

Bi Nevi Deli

Bi Nevi Deli

Evet restoranımızın ismi bu: Bi Nevi Deli. İşlenmemiş ya da mümkün olduğunca az işlenmiş ürünleri kullanıyorlar: Mevsim sebze ve meyveleri, tahıllar, baklagiller ve kuru yemişler. Eğer biraz olsun kafa dinlemek ve sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar tatmak istiyorsanız, Etiler'deki bu samimi mekana bir uğrayın.

Ek Biç Ye İç

Ek Biç Ye İç

Adından da anlaşılacağı üzere, tamamen organik ve taptaze malzemelerle yapılmış yiyecek ve içeceklerin sunulduğu, haftalık yenilenen menüsüyle yerel üretimi destekleyen bir işletme Ek Biç Ye İç. Mottoları da 'Doğadan beslenme ve huzur bulma.' Ha unutmadan, bu harika işletme de Beyoğlu'nda.

Kase no.16

Kase no.16

“Bir kase dolusu lezzet” mottosuyla yola çıkan Kase no.16, tasarım kaseleri ve dünya mutfağından seçtiği farklı lezzetlerle İstanbul'a yepyeni bir konsept kazandırdı. Özellikle vegan ve vejetaryenler için sunduğu geniş seçeneklerle de benim gibi otçul bir insanların gönlünü fethetti. Teşvikiye'ye yolunuz düşerse mutlaka uğrayın, düşmezse de uğrayın. Buna değeceğini garanti edebilirim!

Gabfoods

Gabfoods

%100 glütensiz, şekersiz ve sütsüz ürünleriyle Arnavutköy'ün en sağlıklı ve güzel mekanı. Vegan, vejetaryen, glütensiz, Paleo gibi her türlü beslenme tipine uygun, zengin seçenekli bir menüsü var. Üstelik deniz manzarası da harika. E daha ne olsun?

Sağlıklı lezzet duraklarını da öğrendiğimize göre, şimdi dudaklarımızı doğal yöntemlerle şişirme zamanı.

Sağlıklı lezzet duraklarını da öğrendiğimize göre, şimdi dudaklarımızı doğal yöntemlerle şişirme zamanı.

Ay dolgun gösterme diyecektim, her neyse. Şimdi adım adım anlatacağım bu yöntemlerden sonra, hemen bir koşu makyaj malzemelerini tedarik ediyorsunuz ve aynanın karşısına geçip dudaklarınızı şişiriyorsunuz. Sonra da akşama kadar kendinizi aynada izler, AVM'de süzülür ya da Instagram'a öpücüklü selfie atarsınız. Insta arkadaşlarınız da 'Bu dudaklarına estetik mi yaptırdı acaba?!' diye düşünüp dursun.

Tabii dolgun dediysem, Angelina Jolie gibi de olacak demedim. Eski halinden daha dolgun olacağı kesin ama.

Tabii dolgun dediysem, Angelina Jolie gibi de olacak demedim. Eski halinden daha dolgun olacağı kesin ama.

Küllü tonlarda bir kalemle dudaklarınızın etrafını kontürleyerek, gölge verin. Ardından bu kalemden daha açık bir tonda ruj sürün. Ya da tam tersi nude tonlu bir kalemle dudaklarınızın etrafından bir şerit geçin ve bundan daha koyu bir tonda ruj uygulayın. Böylece dudak çizgilerinizin keskinliğini azaltarak, dudaklarınızı daha dolgun gösterebileceksiniz.

Parlatıcının gücü adına.

Parlatıcının gücü adına.

Parlak ürünler ışığı yansıttığı için dudakları her zaman daha dolgun gösterir. Rujunuzu sürdükten sonra dudaklarınızın merkezine aydınlatıcı uygularsanız, dudaklarınız çok daha dolgun görünecektir.

Eros'un gücü adına!

Eros'un gücü adına!

Dudağınızdaki Eros yayına uygulayacağınız highlighter, üst dudağınızı daha çıkık göstererek; daha olgun dudaklara sahipmişsiniz hissi yaratır. Bir çeşit illüzyon yani. Eros yayı görselini de yukarı bırakıyorum, ben ilk okuduğumda Aşk Tanrısı Eros sanmıştım çünkü.

Highlighter dudağı dolgunlaştırır da kontür dolgunlaştırmaz mı?

Highlighter dudağı dolgunlaştırır da kontür dolgunlaştırmaz mı?

Dudaklarınızı daha çıkık göstermenin bir diğer yolu ise kontür uygulamak. Eros yayına sürdüğünüz highlighter'ın aksine, kontür pudranızı dudak alt çukuruna yedirerek orada bir gölge yaratabilirsiniz. Bu da dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir.

Kylie Jenner'ın taşırma yöntemi!

Kylie Jenner'ın taşırma yöntemi!

Dudaklarınızın doğal çizgisinin bir tık üzerine uygulayacağınız dudak kalemi -bildiğin basbayağı taşırma oluyor- dudakları daha dolgun gösterecek. Ardından bu çerçevenin içerisine normal rujunuzu sürün ve dudaklarınız daha kalın dursun. Şam Şeytanı Kylie de bu yöntemin ekmeğini az yemedi... Tabii siz bu bir tık ayarını kaçırmamaya özen gösterin.

Dudaklarımızı da dolgunlaştırdığımıza göre, günlük magazin dozumuzu Kraliyet Ailesi'yle alalım.

Dudaklarımızı da dolgunlaştırdığımıza göre, günlük magazin dozumuzu Kraliyet Ailesi'yle alalım.

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evliliği çok ses getirdi kabul ediyoruz ama İngiliz Kraliyet Ailesi'ne girebilen ilk Amerikalı değil kendisi. Öncesinde de birçok Amerikalı Kraliyet Ailesi'ne girerek adından söz ettirdi. Tabii Meghan'ın yıllar önce Buckingham Sarayı önünde fotoğraf çekilmesi, peri masallarını andırmıyor değil.

Wallis Simpson

Wallis Simpson

Bu evlilik, benim aşka inancımı tazeliyor adeta. 1930'lu yıllarda sosyetik güzel Wallis Simpson'ın Prens Edward Wallis ile aşk yaşaması, ortalığı adeta arapsaçına döndürmüş. Çiftin birlikteliğinden sonra babasını kaybeden Prens Edward Birleşik Krallık ve dominyonların kralı ilan edilmiş edilmesine ancak, daha önce iki kez evlenip boşanmış olan Simpson'ı Kraliyet Ailesi'nin pek saygıdeğer üyeleri istememiş. Ardından Edward aşkı için tacından vazgeçerek Simpson'la evlenmiş ve Windsor Dükü olmuş. Wallis Simpson ise Windsor Düşesi olarak Kraliyet Ailesi tarafından kabul edilmiş. Değer miydi Ey Sayın Kraliyet Üyeleri, o yargılarınız yüzünden birbirini seven insanları üzdüğünüze?

Grace Kelly

Grace Kelly

Hollywood ikonu güzeller güzeli Grace Kelly, Oscar kazandığı The Country Girl filminin Cannes Film Festivali'ndeki gösterimi sırasında, Monako Prensi III. Rainier ile tanışmış ve bir yıl içinde de Prens'le evlenmiş. Geçirdiği trajik trafik kazasında vefat edene kadar da Monako Prensesi unvanını sürdürmüş.

Rita Hoyworth

Rita Hoyworth

Buram buram trajedi kokan bir hikâye daha. Hollywood'un parlayan yıldızı Rita Hoyworth, Orson Welles ile boşanmadan, o dönem başka biriyle evli olan Prens Ali Han ile gizli bir ilişki yaşamaya başlamış. Aynı sene içinde Prens'le evlenen Rita, bir süre sonra Kraliyet'in kendisine uygun olmadığını anlayarak Prens'ten boşanmış ve prenses tacından vazgeçmiş.

Neden Kraliyet gelinlerinin sonu hep trajik oluyor ki?

Haftaya biraz ondan biraz da bundan serpiştirdiğimiz yeni içeriğimizde görüşmek üzere. 👯

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
6
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın