Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Kıbrıs "İnci" Pelin Karahan Kimdir? Pelin Karahan Kaç Yaşında ve Nereli?

Bir Zamanlar Kıbrıs "İnci" Pelin Karahan Kimdir? Pelin Karahan Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
04.04.2021 - 15:25

Tamamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çekilen, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini ekranlara taşıyacak olan 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisi, TRT 1'de izleyicinin karşısına çıktı. Konusu ile oldukça merak edilen dizinin oyuncuları da oldukça araştırılıyor. Bu oyunculardan biri de dizi de İnci karakterine hayat veren güzel oyuncu Pelin Karahan. Peki Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında ve nereli? Pelin Karahan hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'si Pelin Karahan Kimdir? Pelin Karahan Kaç Yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'si Pelin Karahan Kimdir? Pelin Karahan Kaç Yaşında?

Karahan, 6 Ekim 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi ancak aslen anne tarafından Arnavut kökenlidir. Tam adı Vildan Pelin Karahan'dır. İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Ardından Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’yi tamamladı.

Pelin Karahan, İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak bir ajansa başvurdu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile reklam filmi çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı. TRT Okul'da 'Bir Evde' adlı hayvan bakımı programını sundu. Show TV'de 'Pelin Karahan ile Nefis Tarifler' adlı yemek programını sundu.

Başarılı oyuncu, Ekim 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. Oyuncu 1.60 boyundadır.

Pelin Karahan Rol Aldığı Diziler

Pelin Karahan Rol Aldığı Diziler
  • 2007 - 2011 - Kavak Yelleri - Aslı Zeybek - Televizyon dizisi

  • 2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl - Mihrimah Sultan - Televizyon dizisi

  • 2012 - Mavi Kelebekler - Konuk Oyuncu - Televizyon dizisi

  • 2015 - 2016 - Yeter - Aylin Harmanlı - Televizyon dizisi

  • 2018 - Yuvamdaki Düşman - Tülin - Televizyon dizisi

  • 2021 - Bir Zamanlar Kıbrıs - İnci Dereli - Televizyon dizisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın