Görüş Bildir
Haberler
Bir Yerden Başlamak Lazım! Daha Önce Anime İzlemeyenlerin Bayılarak İzleyeceği Birbirinden İyi 15 Yapım

Bir Yerden Başlamak Lazım! Daha Önce Anime İzlemeyenlerin Bayılarak İzleyeceği Birbirinden İyi 15 Yapım

Almila
19.05.2021 - 07:15

Neden daha önce izlemedim diye kendinize kızabilirsiniz...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/macigarcia1/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Attack On Titan

1. Attack On Titan

Türü: Distopya, korku

Attack on Titan, devasa duvarlarla çevrili şehirlerde insanların devlerden korunduğu bir dünyada geçiyor. Hikaye, Eren Jaeger ve çocukluk arkadaşları Mikasa Ackerman ve Armin Arlert etrafında dönüyor. Yaşadığı şehrin yok olması ve Eren'in annesinin ölümüne neden olan Titan'ın ortaya çıkmasıyla arkadaşların hayatları sonsuza dek değişir.

2. Fruits Basket

2. Fruits Basket

Türü: Romantik komedi, doğaüstü, drama

Fruits Basket, annesinin ölümünden sonra çadırda yaşamak zorunda kalan 16 yaşındaki yetim Tohru Honda'nın hayatını anlatıyor. Tohru'nun yaşadığı yeri keşfeden Sohma ailesi, Tohru'yu da aralarına alır. Ancak bu ailenin bir sırrı vardır. Karşı cinsten biriyle sarıldıklarında Çin burçlarındaki hayvanlara dönüşürler.

3. Haikyu!!

3. Haikyu!!

Türü: Spor, lise, komedi 

Bu spor animesi, ulusal yarışmalarda yarışan Karasuno Lisesi'nde oyuncu olan ve gördüğü an voleybola aşık olan kısa boylu Shoyo Hinata'yı konu alıyor.

4. Violet Evergarden

4. Violet Evergarden

Türü: Romantik, drama 

Violet, savaşın sonunda amacını arayan öksüz ve çocuk bir askerdir. Komutanı ölmeden önce Violet'i sevdiğini itiraf etmişti ancak o aşkın anlamını anlamakta zorlanıyor. Violet, savaş sonrası yaşamında insan duygularının karmaşıklığını anlamaya çalışarak dünyayı dolaşıyor.

5. My Hero Academia

5. My Hero Academia

Türü: Süper kahraman, lise, komedi 

My Hero Academia, nüfusun %80'inin bir süper güce veya 'tuhaflığa' sahip olduğu bir toplumda geçiyor. Hikaye, tuhaf bir şekilde doğmuş olmasına rağmen bir kahraman olmayı hayal eden genç bir çocuk olan Izuku 'Deku' Midoriya'ya odaklanıyor. Izuku, zorluklara rağmen, dünyanın en prestijli kahraman akademilerinden birine kaydolur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Your Lie in April

6. Your Lie in April

Türü: Romantik komedi, drama 

Annesinin ölümünden sonra, piyano dahisi olan Kousei Arima'nın piyano çalma isteği ortadan kalkar. Ta ki keman çalan özgür ruhlu Kaori Miyazono ile tanışana kadar...

7. Demon Slayer

7. Demon Slayer

Türü: Drama, komedi, doğaüstü olaylar 

Demon Slayer, Taishō dönemi Japonya'sında (1912-1926 dönemi) geçiyor. Tanjiro Kamado, ailesini katleden ve kız kardeşini bir iblis haline getiren şeytanı bulmak ve intikam almak için yola çıkıyor...

8. The Promised Neverland

8. The Promised Neverland

Türü: Fantastik, gizem, korku 

The Promised Neverland, 11 yaşındaki Emma'nın kendisi ve 37 'kardeşinin' kaldığı küçük bir yetimhanede yaşadığı 2045 yılında geçiyor. Yetimlerin, evi dış dünyadan ayıran kapıya gitmeleri dışında istediklerini yapmalarına izin verilir. Emma ve en yakın iki arkadaşı Ray ve Norman, hayatlarını sonsuza dek değiştiren korkunç bir sırrı fark edene kadar hayat mükemmeldir...

9. Jujutsu Kaisen

9. Jujutsu Kaisen

Türü: Komedi, doğaüstü olaylar, macera 

Jujutsu Kaisen, lanetli ruhların insanlardan beslendiği ve efsanevi korkunç iblis Ryomen Sukuna'nın parçalarının kaybolduğu bir dünyada geçmektedir. Lanetli bir ruh Sukuna'nın vücut parçalarını tüketirse, kazandıkları güç dünyayı yok edebilir. Lise öğrencisi olan Yuji Itadori, Sukuna'nın parmaklarından birini yutar ve tehlikeli bir dünyaya giriş yapar.

10. Kaguya-sama: Love Is War

10. Kaguya-sama: Love Is War

Türü: Romantik komedi 

Kaguya Shinomiya başarılı bir şirketin varlıklı varisi, dahi ve öğrenci konseyi başkan yardımcısıdır. Miyuki Shirogane ise mütevazı bir geçmişe sahiptir, sınıfının en iyisi ve öğrenci konseyi başkanıdır. İkisi de birbirine umutsuzca aşıktır, ancak egoları ve reddedilme korkusuyla, ilk önce kimin itiraf edeceğine dair tatlı bir savaş ortaya çıkar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Full Metal Alchemist: Brotherhood

11. Full Metal Alchemist: Brotherhood

Türü: Fantastik, macera, komedi 

Fullmetal Alchemist: Brotherhood, kardeş olan Edward Elric ve Alphonse Elric'in Felsefe Taşı'nı ararken yaptıkları yolculuğu takip ediyor. Ölen annelerini canlandırmak için başarısız bir girişimde bulunduktan sonra kendilerini iyileştirmek için taşa ihtiyaçları vardır.

12. Puella Magi Madoka Magica

12. Puella Magi Madoka Magica

Türü: Fantastik 

Madoka Kanome tipik bir ortaokul öğrencisidir, ta ki hayatının geri kalanını cadılarla ve büyülü varlıklarla savaşmaya adamak karşılığında her türlü dileği yerine getirmeyi teklif eden büyülü bir varlık olan Kyubey ile karşılaşana kadar...

13. Anohana: The Flower We Saw That Day

13. Anohana: The Flower We Saw That Day

Türü: Drama, romantik 

Jinta 'Jintan' Yadomi ve çocukluk arkadaşlarından oluşan grup, arkadaşları Meiko 'Menma' Honma'nın bir kazada hayatını kaybetmesinin ardından birbirlerinden uzaklaşır. Bu arkadaş grubu lise yıllarında, Menma'nın hayaletinin aniden ortaya çıkışı nedeniyle yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.

14. Erased

14. Erased

Türü: Drama, gizem 

Erased, korkunç şeylerin olmasını önlemek için zamanda geriye yolculuk yapabilen 29 yaşındaki hevesli manga sanatçısı Satoru Fujinuma'nın hikayesini anlatıyor.

15. Aggretsuko

15. Aggretsuko

Türü: Komedi 

Aggretsuko, Restuko adlı sevimli kırmızı panda aracılığıyla yetişkin olmanın zorluklarını anlatıyor. Her bölüm, Japon bir ticaret firmasında muhasebeci olarak çalışan 25 yaşındaki Retsuko'nun günlük yaşamına odaklanıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
26
16
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın