Görüş Bildir
Haberler
Bir Sağlık Çalışanı Daha Saldırıya Uğradı... Filyasyon Doktorunun Burnunu Kırdılar

Bir Sağlık Çalışanı Daha Saldırıya Uğradı... Filyasyon Doktorunun Burnunu Kırdılar

Batman'da bir eve koronavirüs denetimine giden filyasyon ekibindeki bir doktor saldırıya uğradı. Saldırıda doktorun burnunda kırıklar oluşurken saldırgan yakalandı.

Konuya ilişkin Batman Valiliğinden yapılan açıklamada Pazaryeri Mahallesi'nde bir adrese denetimine giden filyasyon ekibinde görevli doktor Emrah Yavuzkılıç'ın, denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı ve burnunun kırıldığı tespit edilerek müşahede altına alındığı belirtildi.

Saldırgan savcılığa sevk edildi

Saldırgan savcılığa sevk edildi

Açıklamada, 'Olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulanmış, olayı gerçekleştiren saldırgan ise güvenlik güçlerince en kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmiştir. Koronavirüs pandemisi sürecinde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı için görev başında olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarına yönelik bu gibi menfur saldırıları nefretle karşılıyor, saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz.' denildi.

Son günlerde sağlıkçılara yönelik artan şiddet haberleri 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
29
15
10
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Doktorlar sadece bir saat protesto için greve gitseler ve hasta bakmasalar ne olur..... (acil hariç) ...... Bizim insanımıza ders gerekir.... ..... Bu insan... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bence bir şehrin vatandaşlarının medeniyet seviyesi ile o şehirdeki kaçak elektrik kullanım oranı doğru orantılıdır :)

Resho

Sığlıkta zirve bir yorum. Haklısın ilk kez sağlık çalışanlarına saldırı Batman'da oldu. Hemen haritadan çıkarılsın.

Değerli

Bir kanser hastası olarak bütün doktorların şu günlerde şu şiddet olaylarına maruz kalmasını hayretler içerisinde izliyorum, bütün sağlık çalışanları şiddete... Devamını Gör