Görüş Bildir
Haberler
Sağlıkta Şiddet Engellenemiyor: Akrabaları Koronavirüsten Ölünce Hastaneyi Bastılar

Sağlıkta Şiddet Engellenemiyor: Akrabaları Koronavirüsten Ölünce Hastaneyi Bastılar

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören yakınlarının hayatını kaybetmesi sonucu bir grup, hastane çalışanlarını suçlayarak, yoğun bakım servisini basıp, doktora saldırdı. Olayda 4 polis memuru hafif şekilde yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün öğleden sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisi bölümünde meydana geldi. 3 gündür koronavirüs nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Halil K., doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Doktora saldırıp yoğun bakıma zarar verdiler

Doktora saldırıp yoğun bakıma zarar verdiler

Halil K.’nin yakınları ise ölümde hastane ihmali olduğunu iddia ederek doktora saldırdı. Saldırı karşısında doktor ve diğer sağlık çalışanları kendisini odaya kilitledi. Grup, yoğun bakımı servisinin camlarını kırdı. Bu sırada bazı tıbbi malzemeler zarar gördü.

Polis havaya ateş açmak zorunda kaldı

Polis havaya ateş açmak zorunda kaldı

Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kalabalığı havaya ateş açarak dağıttı. Arbede sırasında 4 polis hafif şekilde yaralanırken, 5 kişi ise gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
59
14
10
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acil Servis

27 yıllık meslek hayatımda yüzlerce kez hastamı kaybettiğimi yakınlarına söylemek zorunda kaldım. yaklaşık 15-20 seferde şiddet olaylarıyla karşılaştım ve gö... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

O manyakların psikolojisi daha güzel anlatılamazdı

Nlg Rd

Tüm dünyada her gün binlerce insan koronadan ölüyor, sağlık çalışanları da bunlara dahil... Sizin ne ayrıcalığınız var aşağılık ilkel canlılar?

Kürş Efendi

Bu bildiğiniz terör saldırısı. Terörist muamelesi görüp öyle yargılanmalılar.