Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Oturuşta Sezonlar Deviren Yabancı Dizi Müptelalarına Farklı Bir Lezzet Olacak 30 Kore Dizisi

etiket Bir Oturuşta Sezonlar Deviren Yabancı Dizi Müptelalarına Farklı Bir Lezzet Olacak 30 Kore Dizisi

Ayşe Nur
13.07.2017 - 10:38

1. The Legend Of The Blue Sea / IMDB : 9,2

1. The Legend Of The Blue Sea / IMDB : 9,2

Lee Min Hoo'nun başrol oynadığı bu dizide Heo Joon Jae ( Lee Min Ho) bir dolandırıcı ve Shim Chung ( Jun Jİ Hyun) bir deniz kızıdır. Shim chung dolandırıcı olan Hae Joon Jae ile karşılaşır ve karada yaşamak için mücadele etmeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Weightlifting Fairy Book Jo / IMDB : 9,0

2. Weightlifting Fairy Book Jo / IMDB : 9,0

Dizi, 20 yaşındaki bayan bir haltercinin (Lee Sung-Kyung) ilk defa aşık olmasını anlatmaktadır.

3. Strong Woman Do Bong Soon / IMDB : 9,0

3. Strong Woman Do Bong Soon / IMDB : 9,0

'İçimde bir hulk var.'

Dizi, fiziksel olarak güçlü bir kadın olan Do Bong-Soon (Park Bo-Young) ile bir CEO olan An Min-Hyuk (Park Hyung-Sik) arasındaki aşkı anlatmaktadır.

4. Moon Lovers / IMDB : 9,0

4. Moon Lovers / IMDB : 9,0

Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So’ya (Lee Jun-Ki) aşık olan bir kızın (IU) öyküsünü anlatmaktadır.

5. Cinderells With Four Knights / IMDB : 8,8

5. Cinderells With Four Knights / IMDB : 8,8

Eun Ha-Won (Park So-Dam), öğretmen olmak isteyen parlak bir lise öğrencisidir. Ancak o, aile üyeleri tarafından dışlandığı için evde yapayalnız bir hayat yaşamaktadır. Annesi bir araba kazasında hayatını kaybettikten sonra o, babası, üvey annesi ve üvey kız kardeşleri ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Bir gün gizemli bir yaşlı adamla tanışır. Bu yaşlı adam Ha-Won’a yaşadığı 'Haneul / Sky House' adlı konakta kalmasını ve öğretmen olma hayalini gerçekleştirmesini önerir.

O günden sonra, Ha-Won konağa yerleşir ve üç erkek kuzen olan Kang Hyun-Min (Ahn Jae-Hyeon), Kang Seo-Woo (Lee Jung-Shin), Kang Ji-Woon (Jung Il-Woo) ve onların koruması Lee Yoon-Sung (Choi Min) ile beraber yaşamaya başlar.

6. Let's Fight Ghost / IMDB : 8,6

6. Let's Fight Ghost / IMDB : 8,6

Dizi, bir hayalet ve hayaletleri görme yeteneğine sahip olan bir kişi etrafında dönmektedir. Hyun-Ji (Kim So-Hyun) dünyayı gezen bir hayalettir. Bir gün, büyü ile ruhları öteki dünyaya gönderen Park Bong-Pal (Taecyeon) ile karşılaşır. Hyun-Ji ve Bong-Pal hayaletlerden çeşitli hikâyeler dinler ve sonra birlikte onları öteki dünyaya geçmelerine yardımcı olur. Gün geçtikçe de bu garip ikili arasındaki yakınlık büyür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Goblin / IMDB : 8,6

7. Goblin / IMDB : 8,6

Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalır.

8. The Master's Sun / IMDB : 8,6

8. The Master's Sun / IMDB : 8,6

Dizi, hayaletleri göreme yeteneğine sahip Kong-Sil’in (Kong Hyo-Jin) etrafında dönmektedir. Kong-Sil geçirdiği bir kaza sonrasında uzun süre komada kalır ve uyandığında ise hayaletleri görmeye başlar. Her yer de ve birden karşısına çıkan hayaletler yüzünden normal bir hayat yaşayamayan Kong-Sil bir gün karşılaştığı Joong-Won (So Ji-Sub) adında bir adama dokunduğunda hayaletlerin ortadan kaybolduğunu fark eder. Artık Joong-Won’un peşini bırakmaz.

9. Who Are You: School 2015 / IMDB : 8,6

9. Who Are You: School 2015 / IMDB : 8,6

Dizi, Gangnam, Seul, Güney Kore'deki prestij sahibi özel bir lise olan Sekang Lisesi'nde geçmektedir. Eun-Byul (Kim So-Hyun), bu lisede popüler bir öğrencidir ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

Bu arada, Lee Eun-Bi (Kim So-Hyun), Go Eun-Byul'a ikizi kadar benzemektedir. Eski okulunda arkadaşsız olan ve zorbalık gören Eun-Bi okuldan atılır. Arkasında uzaklara gideceğini belirten bir yazı bırakarak kendini suya atar. Gözlerini bir hastanede açar ama hiçbir şey hatırlamamaktadır. Herkes onu kaybolan Eun-Byul zanneder. Eun-Bi her şeyden habersiz Eun-Byul'un hayatını yaşamaya başlar.

Gizli sırları ve arzuları ortaya çıkmaya başlarken okulda popüler bir kız olarak kalabilmek için kendi kişiliğini gizleyerek mücadele eder. Zaman ilerledikçe, onların seçkin dünyası, kendi kurallarına ve düşüncelerine ters gitmektedir.

O eski kuralları yıkabilecek mi ve onların arkadaşlarını değiştirebilecek mi?

10. I Hear Your Voice / IMDB : 8,5

10. I Hear Your Voice / IMDB : 8,5

Le Hye s-Song ile Park So Ha 'nın yolları daha çocukken acı bir olay neticesinde birleşir.

Park So Ha'nın babasının öldürülmesine tanık olan kızımız mahkemede katil aleyhine şahitlik yapmıştır ve bunu gören katil yıllar sonra kızımızdan intikam almaya yemin etmiştir.

Ve oğlumuz Park So Ha 'da onu koruyacağına!

Hikayenin fantastik kısmı ise oğlumuzun zihin okuyabilmesidir.

11. The Scholar Who Walks The Night / IMDB : 8,5

11. The Scholar Who Walks The Night / IMDB : 8,5

Bir komplo sonucunda vatana ihanet ile suçlanan üst sınıf bir ailenin genç kızı (Lee Yoo-Bi) erkek gibi giyinerek kitap satmaya gider. O gece yürüyüş yapan yakışıklı bir alimle (Lee Jun-Ki) karşılaşır. Ancak alim aslında bir vampirdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Gu Family Book / IMDB : 8,3

12. Gu Family Book / IMDB : 8,3

İnsan bir anneden (Lee Yeon-Hee) ve mitolojik yaratık bir babadan (Choi Jin-Hyuk) dünyaya gelen Choi Kang-Chi'nin (Lee Seung-Gi) insan olabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için verdiği mücadele anlatılmaktadır.

13. You're Beautiful / IMDB : 8,2

13. You're Beautiful / IMDB : 8,2

Babaları öldükten sonra Ko Mi-Nyeo (Park Shin-Hye) ve onun ikizi erkek kardeşi Ko Mi-Nam (Park Shin-Hye) ile beraber yetimhanede büyümüşlerdir. Yıllar sonra Ko Mi-Nam bir müzik idolü olur ve Ko Mi-Nyeo ise rahibe olma hayalini gerçekleştirebilmek için genç rahibeler yurduna yerleşir. Ko Mi-Nam, 'A.N Entertainment'ın 'A.N.JELL' grubu için düzenlediği vokal seçmelerine girer ve seçmeleri kazanır. Ama Ko Mi-Nam bir kaza geçirir ve tedavi için Amerika'ya gitmek zorunda kalır.Mi-Nam'ın menajeri Ma Hoon-Yi (Kim In-Kwon) Ko Mi-Nyeo'yu erkek kardeşinin yerine geçerek gruba katılması için zorlar. Mi-Nyeo ilk başlarda bu teklife sıcak bakmasa da ünlenip annesini bulma fırsatını kullanmak ister. Bunun üzerine erkek kardeşinin kılığına girerek aralarında Hwang Tae-Kyung (Jang Keun-Suk), Jeremy (Lee Hong-Ki) ve Kang Shin-Woo (Jung Yong-Hwa) bulunduğu 'A.N.JELL' grubuna katılır.

14. Moorim School / IMDB : 8,1

14. Moorim School / IMDB : 8,1

Moorim Okulu yalnızca yüksek akademik puanlara odaklanmış bir okul değildir. Bu okulda, öğrencilere dürüstlük, inanç, özveri ve iletişim de dahil olmak üzere erdemli bir insan olmayı öğretmektedirler. Okulda bulunan öğretmenler ve öğrenciler farklı ülkelerden gelmişlerdir ve her birinin kendi hikayesi vardır.

15. Hi! School: Love On / IMDB : 8,1

15. Hi! School: Love On / IMDB : 8,1

Lise öğrencilerin karmaşık aşklarını, dostluklarını ve başı dertte olan bir erkek öğrenciyi (Nam Woo-Hyun)  kurtarırken insan olan bir meleği (Kim Sae-Ron) anlatmaktadır.

16. Exo Next Door / IMDB : 8,0

16. Exo Next Door / IMDB : 8,0

Ji Yeon-hee (Moon Ga-young) oldukça utangaç, daha önce hiç sevgilisi olmamış ve hoşlandığı biriyle konuştuğunda utançtan kıpkırmızı olan 23 yaşında bir kızdır. Bir gün, 4 genç erkek yan evine taşınır. Bu 4 genç, sevdiği grup EXO'nun üyeleri Chanyeol (Park Chanyeol), D.O. (Do Kyungsoo), Baekhyun (Byun Baekhyun) ve Sehun (Oh Sehun) çıkar. Yeon-hee'yi evlerini temizlemesi için işe alırlar. Böylece Yeon-hee Chanyeol'un uzun zamandır haber alamadığı çocukluk arkadaşı 'Chan' olduğunu anlar. Yeon-hee, Chanyeol ve D.O. arasında aşk üçgeni oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. City Hunter / IMDB : 7,9

17. City Hunter / IMDB : 7,9

Lee Yoon-Sung (Lee Min-Ho), henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafından kaçırılır ve babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak için eğitilir. Yıllar sonra yasadışı suçlara da bulaşmış olan 5 kişiden intikamını almak için Seul’e döner ve Güney Kore'nin Başkanlık Sarayı için Ulusal İletişim Ağı Takımında çalışmaya başlar. Bir gün, Mavi Saray'da koruma olarak çalışan Kim Na-Na (Park Min-Young) ile tanışır. Kusursuz bir intikam planı Yoon-Sung'un tek amacıdır. Bu yüzden Yoon-Sung aşık olmama konusunda uyarsa da onlar birbirlerine aşık olurlar...

18. Personal Taste / IMDB : 7,9

18. Personal Taste / IMDB : 7,9

Park Gae-In (Son Ye-Jin), Kore Mimarisinde önemli bir yere sahip olan Sanggojae adında babasının tasarladığı bir evde yaşayan pasaklı, beceriksiz, bakımsız bir kızdır. Annesi 5 yaşındayken öldükten sonra babasının da kendisinden uzak durmasıyla yalnız ve üzücü bir çocukluk geçirmiştir.Jeon Jin-Ho (Lee Min-Ho) Dam Sanat Galerisi Projesine hazırlanan ve basının ölümünden sonra kendini çalışmaya adayan, başarılı, hırslı bir mimardır.  Projenin tasarımında önemli rol oynayan Sanggojae'nin mimarisini görebilmek için Park Gae-In'ın evine gider ve odasını kiralar. Aynı evde yaşayabilmek için kendisinin bir Gay zannedilmesine göz yumar.  Sevgilisi tarafından terk edildiği için çok üzgün olan Park Gae-In'i teselli eder, ona temizlik yapma, yemek yapma, bakımlı olma, kadın olma konusunda dersler verir. Eğlenceli vakit geçirip birbirlerine destek olduğu zamanlarda ikisi de birbirinden hoşlanır. Park Gae-In, Jeon Jin-Ho'nu Gay zannetmesine rağmen sevgisinden vazgeçemez.

19. The Heirs / IMDB : 7,8

19. The Heirs / IMDB : 7,8

Dizi, genç zengin mirasçıların ve sıradan saygı gören fakir bir aileden gelen Cha Eun-Sang ( Park Shin Hye ) arkadaşlık ve aşklarını anlatıyor.

20. Heatstrings / IMDB : 7,8

20. Heatstrings / IMDB : 7,8

Lee-Shin (Jung Yong-Hwa) üniversitede çağdaş müzik eğitimi almaktadır. Ayrıca 'Stupid' isimli grubun solisti ve gitaristidir. Lee-Shin müziğe olan tutkusu ve yakışıklılığıyla ün salmıştır. Ancak gerçek hayatta müzikle alakası olmayan her şeye karşı alakasız, gelecekle ilgili hiçbir planı ve hayali olmayan soğuk birisidir.

Lee Kyu-Won (Park Shin-Hye) prestijli bir ailede doğmuş, cana yakın ve zeki bir kızdır. Dedesi Lee Dong-Gun (Shin Goo), kendi zamanının 3 büyük müzisyeninden birisidir ve en büyük hayali torununun da geleneksel müzik üzerinde uzmanlaştığını görmektir. Kyu-Won'da dedesinin beklentilerini karşılamak için Geleneksel Kore Müziği Bölümüne girer. Lee-Shin'in grubu 'Stupid'in hayranları olan arkadaşları bir gün Kyu-Won'u zorla grubun konserine götürür ve Kyu-Won, Lee-Shin'i sahnede gördüğü an ondan etkilenir.

21. Playfull Kiss / IMDB : 7,7

21. Playfull Kiss / IMDB : 7,7

Beceriksiz bir lise öğrencisi olan Oh Ha-Ni (Jung So-Min) alt sınıfındaki popüler ve dahi bir öğrenci olan Baek Seung-Jo'ya (Kim Hyun-Joong) okulun ilk gününde onunla göz göze geldiğinden beri aşıktır. Bir gün, Ha-Ni bir mektup aracılığı ile aşkını ona itiraf etmeye karar verir. Ancak, Seung-Jo kabaca onun mektupta yaptığı gramer ve imla hatalarını yüzüne vurur ve ona aptal kızlardan nefret ettiğini söyleyerek onu reddeder.

Bir gün, Ha-Ni'nin babası ile beraber yaşadığı ve yeni inşa ettikleri evi depremde çökünce, babasının eski bir arkadaşının evine taşınır.Babasının arkadaşının oğlu Seung-Jo'dan başkası değildir ve

Ha-Ni sevdiği erkeğin yanında olma fırsatını elde etmiştir. Acaba Ha-Ni, bu fırsatı değerlendirerek Seung-Jo'nun kalbini çalabilecek midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. My Grilfriends İs a Gumiho / IMDB : 7,7

22. My Grilfriends İs a Gumiho / IMDB : 7,7

Dae Woong 500 yıl boyunca hapsedilmiş bir dokuz kuyruklu tilkiyi serbest bırakır. Tilki bir anda güzel bir kadına dönüşür ve herkes onu Dae Woong'un kız arkadaşı sanıyordur. Fakat tilkinin insan olabilmek için birinin ciğerini yemesi gerekiyordur. Ya Dae Woong'un ciğerini yemek isterse?

23. Flower Boy Next Door / IMDB : 7,6

23. Flower Boy Next Door / IMDB : 7,6

Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye) okul yıllarında geçirdiği bir trarvma nedeniyle evden çıkmayan bir kızdır ve karşı komşusu olan Oh Jae Won ( Kim Ji-Hoon)'dan hoşlanmakta ve sürekli onu gözeltmektedir. bir gün OH Jae Won'un evine ünlü olan kuzeni enrique (Yoon Shi Yoon) gelir ve Ko Dok Mi yi abisini gözetlerken yakalar ve bu olayla birlikte yakınlaşırlar.

24. Doctor Stranger / IMDB : 7,6

24. Doctor Stranger / IMDB : 7,6

Çocukken, Park Hoon (Lee Jong-Suk) ve onun babası Kuzey Kore tarafından kaçırılır. Kuzey Kore'de Park Hoon, zaten bir doktor olan babası tarafından bir doktor olmak için eğitilir. Park Hoon göğüs cerrahı alanında bir deha olur ve daha sonra Güney Kore'ye kaçar.

Park Hoon Güney Kore'nin en iyi hastanesi olan Dongwoo Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktor olarak çalışmaya başlar, ama o kendini tam bir yabancı gibi hisseder. O, Kuzey Kore'den sevdiği kadını getirmek için para kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

25. Pinocchio / IMDB : 7,6

25. Pinocchio / IMDB : 7,6

Yerel bir gazetede muhabirlik yapmaya başlamış, gerçeğin peşinden koşan bir grup 20'li yaşlardaki gençlerin aşklarını, başarısızlıklarının yanı sıra gelişmelerini anlatmaktadır.

26. Orange Marmalade / IMDB : 7,6

26. Orange Marmalade / IMDB : 7,6

Komşunuz bir vampir olsa ne yapardınız?

Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır.

200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

Günümüzde, Jae-Min (Yeo Jin-Goo) popüler bir lise öğrencisidir. Okuluna transfer ile gelen Baek Ma-Ri (Seol Hyun) adındaki bir öğrenciye aşık olur. Baek Ma-Ri ise bir vampirdir ve bu gerçeği Jae-Min'den gizler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. W / IMDB : 7,5

27. W / IMDB : 7,5

Dizi, 30’lu yaşlarının başındaki, Seul’de yaşayan ama birbirine paralel olan farklı boyutlarda yaşayan bir erkek (Lee Jong-Suk) ve bir kadının (Han Hyo-Joo) aşk hikayesini anlatmaktadır.

28. Sassy Go Go / IMDB : 6,9

28. Sassy Go Go / IMDB : 6,9

Zengin çocuklarının toplandığı bir okul olan Sevit lisesinde iki taraf vardır: Okulun ilk onunu oluşturan zeki ve zengin çocuklar ile sondan onluk dilime giren haylazlar.

Bu iki tarafın bir araya gelerek bir amigo takımı kurması gerekmekte ama iki taraf birbirinden ölesiye nefret etmektedirler.

29. The Liar And His Lover / IMDB : 6,8

29. The Liar And His Lover / IMDB : 6,8

Dizi, bir bestecinin (Lee Hyun-Woo) aşkını konu almaktadır.

30. Blood / IMDB: 6,5

30. Blood / IMDB: 6,5

Ülkenin en iyi kanser hastanesi olan Tae Min Kanser Hastanesinde doktor olarak çalışan bir vampiri (Ahn Jae-Hyeon) ve iyi-kötünün arasında kalmış ölümsüz bir aşkın savaşını anlatmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
736
334
84
55
52
48
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dromaeosauridae

Turk dizilerinin utanmadan yuzleri kizarmadan çala çala bitiremediği meshur k-drama dizileri bunlar. Goblin i ozellikle tavsiye ederim.

eless

Kesinlikle haklısın özellikle the heirs'ın uyarlandıği çilek kokusu vasattı.She was pretty seviyor sevmiyor diye uyarlanmıştı o da çok kötüydü.Bence uyarlam... Devamını Gör

Aybüke Kızılay

Kill me heal me de olması gerekirdi

diegosuzfrida

descendants of the sun nasıl olmaz listedeya nasıl song joong ki'mi es geçersiniz -_-

Hestia

Başrolleri evleniyor onun